Ticker

10/recent/ticker-posts

Eurovision 2025: Με διαγωνισμό και ψήφους του κοινού θ' αποφασίσει η Ελλάδα ποιον θα στείλει στη διοργάνωση




H EΡΤ αποκάλυψε πως η φετινή επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision θα γίνει με διαφορετικό τρόπο.

Όπως ανακοίνωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΡΤ, Κατερίνα Κασκανιώτη, ο καλλιτέχνης που θα ταξιδέψει φέτος στην Ελβετία θα επιλεγεί μετά από πρόσκληση των δισκογραφικών εταιρειών που θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Στη συνέχεια, όλα εξαρτώνται από τις ψήφους του κοινού. 

Επισήμανε μάλιστα, πως αυτή η διαδικασία έχει να συμβεί εδώ και 22 περίπου χρόνια. «Η επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού, που θα μας εκπροσωπήσει τον Μάιο στη Eurovision, θα γίνει μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας. Ο εκπρόσωπος της χώρας μας θα επιλεγεί και με τη συμμετοχή του κοινού στην ψηφοφορία. Οι λεπτομέρειες της διαδικασίας θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες», ανέφερε.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. 22 χρόνια; Από τη μυθική χρονιά με Ρακιτζή, Πέγκυ Ζήνα, Δάντη - Τοπάζη, Μαρία Λουίζα Βασιλοπούλου, Ελίνα Κωνσταντοπούλου, Μπίγαλη; Και φυσικά με το τρελό μαδομ**νι που ακολούθησε στα παράθυρα. ΤΕΛΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οκ φιασκο θα δουμε μια κομωδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτελους,καιρος ηταν.Ετσι επρεπε να γινεται καθε χρονο.Αρκετα λεφτα σπαταλησαν με τις απευθειας αναθεσεις που στο τελος πηγαιναν ακλαφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι τυχαίο πως ανακοινώθηκε εθνικός τελικός μόλις έφυγε ο Ζούλας. Αποδεικνύεται πως ο Ζούλας ήταν αυτός που ήταν εναντίον ενός εθνικού τελικού και πως οι απευθείας αναθέσεις ήταν δικές του αποφάσεις με τα γνωστά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com