Ticker

10/recent/ticker-posts

Απόστολος Γκλέτσος σε Κατερίνα Καινούργιου :«Είσαι ομοφοβική και το κάνεις για την τηλεθέαση!»



Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», προκειμένου να σχολιάσει τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και σύντομα η συζήτηση βγήκε εκτός ελέγχου, με τον ίδιο να επιτίθεται στην παρουσιάστρια με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

«Το 2024 δεν θα με κρατήσει αυτό το θέμα εμένα. Εμένα δεν θα μου βάλετε τέτοιες τρικλοποδιές για να κάνετε τηλεθέαση. Το 2025 για μένα αυτό το θέμα δεν υπάρχει! Όσο το κουβεντιάζουμε του κάνουμε κακό», αντέδρασε έντονα ο Απόστολος Γκλέτσος, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας που έχει κάνει εκείνος στο παρελθόν και οι οποίες έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.


«Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ, και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με αυτό το θέμα!», με την παρουσιάστρια να εκπλήσσεται με τα σχόλια που ακούει. «Μαζί μου μιλάς; Με προσβάλλει αυτό που λες! Με ξέρεις τόσα χρόνια!».


«Γιατί, ομοφοβικούλα, το βάζεις αυτό για συζήτηση; Πάμε παρακάτω, ομοφοβικούλα μου! Εμένα δεν θα μου πουλάς πνεύμα και μάλιστα όταν είμαι στο τηλέφωνο. Πού σε ξέρω; Δεν σε ξέρω και ούτε θέλω να σε μάθω. Δυο φορές έχουμε μιλήσει όλες κι όλες. Είσαι ομοφοβική και το δείχνουν οι εκπομπές σου! Προσπαθείς από το τίποτα να βγάλεις ξύγκι και να κάνεις τηλεθέαση!», συνέχισε σε έξαλλη κατάσταση ο Απόστολος Γκλέτσος, κλείνοντας απότομα τη σύνδεση με την εκπομπή.


«Έχω σοκαριστεί! Και ο κύριος Απόστολος Γκλέτσος κάνει το ίδιο με αυτό που κατηγορούσε άλλους ότι του έκαναν! Ποιος είναι ομοφοβικός; Ο κύριος Γκλέτσος, όχι εγώ», είπε αμέσως μετά τη διαμάχη η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να υπερασπιστεί τη θέση της.

Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ! Όταν φιλοξενείς καθημερινά ομοφοβικούς καλεσμένους βλέπε Μπέο, Μπαλάσκα, Ξεκούκη, Ματαράγκα, Νεφέλη Ορφανού κ.ά. τους αφήνεις να παραληρούν, να ξεφτιλίζουν τον συνεργάτη σου (Πουλόπουλο) χαρακτηρίζοντας τον ερμαφρόδιτο και λελέ, και μετά λες πόσο αγαπάς και στηρίζει τους lgbtq τότε είσαι ο ορισμός της ομοφοβικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασχετο αλλα οι αεροσακοι ασφυκτιουν και ειναι ετοιμοι να εκραγουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρακίτζης και Κάκκαβα χθες το βράδυ έλεγαν στο live πως όταν μια γυναίκα είναι έγκυος, οι "αερόσακοι" μεγαλώνουν σε μέγεθος καθώς ετοιμάζονται να θηλάσουν το βρέφος που έρχεται...

      Διαγραφή
  3. Μπράβο στον Γκλετσο είπε την αλήθεια. Καλεί κάτι γραφικούς σαν τον εκκλησία online και τον Μπογδάνο έχει και τον Πουλόπουλο να το παίζει αντίπερα όχθη και βγάζουν από την μύγα ξυγκι.Απορω πως τους βλέπει ο κόσμος. Παλιά τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Γκλέτσος ορισμός του γραφικου ειναι

      Διαγραφή
    2. Αφού ο Γκλέτσος ξέρει τί είναι η Καινούριου και ξέρει ότι τα κάνει όλα για τα νούμερα γιατί δέχτηκε να πάει στην εκπομπή της;; Ό, τι κι αν είναι η Καινούρια δε μιλάς με αυτή την ειρωνεία. Δε δείχνεις πως είσαι καλύτερος του άλλου με τον τρόπο αυτό.

      Διαγραφή
  4. Ο ALPHA διατυμπανίζει την ποιότητα προγράμματος που προσφέρει μέσα από τη μυθοπλασία του όμως μάλλον τα στελέχη του δεν ανοίγουν τηλεόραση 10:00-13:00. Αυτή η TRASH αηδία δεν θα μπορούσε να σταθεί ούτε στην ελληνική τηλεόραση του 2000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέχρι και η Τατιάνα Στεφανίδου και η Σία Λιαροπούλου το 2002 στο ALTER θα ντρεπόταν να παρουσιάσουν αυτό το θέαμα. Εξαιρείται ο κύριος Γκλέτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα ο κύριος Κοκλώνης προσέλαβε στην εκπομπή ως πανελίστα τον Νίκο Μουρατίδη στη θέση της Παπακωστοπούλου που εκτοπίστηκε στην 4η θέση του πάνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χθες το βράδυ Κάκκαβα-Ρακιτζής δήλωναν περήφανοι και την εικόνα και τη θεματολογία της πρωινής εκπομπής Super Κατερίνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το 2016 στο ρουμάνικο τηλεοπτικό δίκτυο TVR είχαν την τρομερή ιδέα να βάλουν 3 πορνοστάρ να παρουσιάσουν το πρωινάδικο του σταθμού για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του ανδρικού κοινού με infortainment μάλιστα περιεχόμενο. Η αμφίεση των 3 τηλεπαρουσιαστριών ήταν ίδια με αυτές της Κατερίνας Καινούργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι νούμερα έκανε το TVR πετυχε;

      Διαγραφή
    2. Άρα πρέπει κάποιο κανάλι να βάλει την Τζουλια;

      Διαγραφή
    3. Η Καινούργιου είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου της δημοσιογραφίας, και ο Μάλλης με τον Κοκλώνη είναι αντίστοιχα ο Μένιος και ο Σπύρος που την έχουν σαν μαριονέτα δίνοντας οδηγίες από το ακουστικό για trash καταστάσεις.

      Διαγραφή
  9. Μια παραμορφωμένη παρουσιάστρια τύπου Ιωάννα Βάη ντυμένη σαν τραγουδιάρα στα Γιάννενα, ένας gay πανελίστας (Πουλόπουλος), ένας γλύφτης πανελίστας (Γκουντάρας), ο Μουρατίδης, ο Μπογδάνος, ο Σούρας, ο Εκκλησία Online, φωνές, καυγάδες και τηλεπαράθυρα, και κοντινά πλάνα στο υπερχειλισμένο πλαστικό μπούστο της παρουσιάστριας. ΜΠΟΧΑ. Σαν να βλέπεις EXTRA-3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι π@@@@διο είναι αυτό; Ούτε για π#$%$ δεν κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν ανακοινωθεί αύριο πως σταματούν όλες αυτές οι πρωινές εκπομπές το 90% του κόσμου θα βγει να πανηγυρίσει και να πετάξει πυροτεχνήματα. Τί πράγματα είναι αυτά ζωντανά στον αέρα;; Τί γελοιότητες! Και την προηγούμενη εβδομάδα της πρεμιέρας τους και τώρα οι περισσότεροι αυτών έχουν υποβιβάσει τόσο μα τόσο πολύ τα πρωινά προγράμματα που αναρωτιέμαι πως τους αντέχει ο κόσμος που τους παρακολουθεί!!! Πώς βρε παιδιά;; Πείτε και σε εμάς το μυστικό. Το βίντεο μόνο είδα και ένιωσα τρομερά άβολα με ότι γίνονταν εκεί πέρα. Τί κατάντια είναι αυτή;; Σε τί επίπεδο έχουν πέσει τα πρωινά και όλα γιατί;; Για τα νούμερα ρε γαμώτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Ε.Σ.Ρ. κάποτε πειράχτηκε για ένα πεταχτό gay φιλί στο Κλείσε τα Μάτια και έριξε πρόστιμο 200.000€. Όταν βλέπει μία παρουσιάστρια-συντονίστρια εκπομπής να έχει ξεπεράσει τα όρια της παράνοιας και να είναι οριακά έτοιμη για τρόφιμος ψυχιατρείο, σφυρίζει αδιάφορα.

      Διαγραφή
  12. Αυτή είναι η τακτική του Μαλλη. Σας πριζώνει όλους να τους βρίζετε ακραία, κάνουν τα πάντα για αυτό και μετά η τρέσα βγαίνει πρώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μάλλης είναι ο Αλμοδοβάρ της Ελληνικής πρωινής τηλεόρασης.

      Διαγραφή
    2. Τι να σου πω δεν είναι τυχαίο ότι τη βγάζει πρώτη χωρίς να έχει το οποιοδήποτε ταλέντο. Αλλά το τίμημα είναι να σε βρίζουν και να σε σιχαίνονται όλοι? Μάλλον ναι και το ανέχονται (μη σου πω το επιδιώκουν κιόλας) για να ρέει το χρήμα.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com