Ticker

10/recent/ticker-posts

Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει τελικά στο β μισό;

 


Μια μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως θα δούμε όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη. Αρχικά, η παρουσιάστρια του MEGA ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει την νέα ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν για αυτό και αποχώρησε από το κανάλι.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, που είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο. Και μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σε φέρει κοντά, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα και ας μην τους βλέπεις κι ας βλέπουν αυτοί από μακριά, αλλά πάντα δίπλα», ήταν τα λόγια της στο φινάλε της εκπομπής της.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τζώρτζια Συρίχα και τα όσα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, φαίνεται πως η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει ένα μεγάλο comeback στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

«Μας γλεντάει όλους κανονικά! Η “μετοχή” Ελένη Μενεγάκη στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο δεν πέφτει ποτέ κι ας είναι εκτός τηλεόρασης. Θυμηθείτε… στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν η Ελένη θα πάρει το όπλο της και την εκδίκησή της επιστρέφοντας δυνατά» έγραψε χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν, η γνωστή παρουσιάστρια ξεκουράζεται και χαλαρώνει, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές στο ησυχαστήριό της στην Άνδρο. Τώρα το τι πραγματικά μέλλει γενέσθαι με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, θα το μάθουμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Καλύτερα να μην επιστρέψει έχει κατάρτιση βαρετή να κάνει την ίδια εκπομπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι να επιστρέψει καλύτερα να επιστρέψει σε show ή τηλεπαιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα της ταίριαζε να παρουσιάζει show ή ριαλιτι με μόδα

      Διαγραφή
  3. Αυτη η Τζωρτζια Συριχα το τι παπατζες γραφει. Ειδικα δε για τη Μενεγακη γραφει καθε μηνα απο μια που δεν επιβεβαιωνεται ποτε.

    Next...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nα κάνει τι; Τριάντα χρόνια δεν τόλμησε να δοκιμαστεί σε κάτι άλλο, τώρα το θυμήθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλη μια "φρέσκια" είδηση που δεν έχει ξαναγραφεί ακριβώς το ίδιο αόριστα άλλες δεκάδες φορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει θα το θυμόμαστε αυτό που λέει. Αν είναι να επιστρέψει στο δεύτερο μισό δε θα αργήσουμε να ακούσουμε που επιστρέφει και πως για να αρχίσει να ετοιμάζει την εκπομπή της. Δεν είναι μακριά το β μισό. Αν δε γίνει τίποτα και συνεχίσει τις διακοπές της η Μενεγάκη να μην παραπονιέται μετά η δημοσιογράφος αν την κρίνουν αρνητικά και της λένε πως γράφει ανακρίβειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιο πιθανό η Τατιάνα να επιστρέψει στο β μισό παρά η Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάλι...Κούβα θα πάνε τα "ρεπορτάζ" για την Μενεγάκη...Μόνο η ίδια ξέρει τι θα κάνει και το έχει αποδείξει....Γράφουν ότι θέλουν για ..κλικ ..Μάλλον πουλάει ακόμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com