Ticker

10/recent/ticker-posts

Άγιος έρωτας - Ταμίλα Κουλίεβα "Η Θάλεια μαθαίνει την απιστία του άντρα της"





Η Ταμίλα Κουλίεβα που γνωρίσαμε ως Θάλεια Μαρκοπούλου στον «Άγιο έρωτα», μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και το δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.   

Όπως αποκάλυψε υπάρχει μια πάρα πολύ δυνατή σκηνή που ανακαλύπτει ως Θάλεια ότι ο σύζυγός της Παύλος Μαρκόπουλος την απατά με την καλύτερή της φίλη Χριστίνα «και όπως γνωρίζουμε στην εποχή εκείνη, η μοιχεία ήταν ποινικό αδίκημα». Και όπως λέει χαρακτηριστικά για την Χριστίνα «δεν θα την πάμε στα δικαστήρια, αλλά τα πράγματα θα είναι λίγο ωμά». 

Και συνεχίζει αναφερόμενη στη δυσκολότερη σκηνή της σειράς, που έχει γυρίσει μέχρι στιγμής, λέγοντας «ίσως ήταν μία από τις πρώτες σκηνές που γυρίσαμε, που ήρθαν στο σπίτι οι αρχές κι έπρεπε να στηρίξω την κόρη μου».

Για την ίδια, όπως είπε, η προδοσία δεν περιορίζεται στην απιστία «υπάρχουν πιο ουσιαστικά πράγματα όπως ο σεβασμός και η αγάπη».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου… «ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ, προς το παρόν δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα κανένας γάμος».

Ενώ μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της είπε ότι το θέμα της άνοιας θα πρέπει να συζητιέται «μπορεί να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους και είναι ένα είδος συμπαράστασης. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που το βιώνουν να έχουν κάποιον να το μοιραστούν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια