Ticker

10/recent/ticker-posts

Κατερίνα Καινούργιου : «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν επικοινώνησα...»




Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σε αντίπαλη εκπομπή (Breakfast@Star), αμέσως μετά τη χθεσινή της πρεμιέρα.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι με την Χρίσλα Γεωργακοπούλου έχουν μιλήσει ενώ με τον Ανδρέα Μικρούτσικο όχι. Παρόλα αυτά του έστειλε τις ευχές της.


«Καλή τηλεοπτική σεζόν! Προσπαθούμε, είναι μαραθώνιος, θα δείξει. Έχω πολύ καλή διάθεση και ενέργεια. Μου δημιούργησαν πολύ καλή διάθεση τα παιδιά που είναι στην ομάδα μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.


Και ξεκαθάρισε σχετικά με την δήλωσή της περί τοξικότητας: «Δεν υπονόησα ούτε φωτογράφισα κάποιον συγκεκριμένο. Γενικότερα θέλω λίγο πιο ευχάριστα πράγματα και πιο καλή ενέργεια, αυτό είπα. Όποτε κάνω λάθος ζητάω συγνώμη. Όλοι κάνουμε λάθη. Μεγαλώνουμε, μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας, καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα. Πέρασαν πολύ όμορφα φέτος, ξεκουράστηκα, νιώθω πολύ καλά. Δεν θέλω να επαναλάβω τα ίδια λάθη που έκανα παλιά. Είναι πολύ φυσιολογικό».

Όσο για τον σύντροφό της, Πάνο Κουτσουμπή που ήταν χθες στην πρεμιέρα της είπε: «Ήρθε να με δει να μου πει καλή επιτυχία και να μου φέρει τα πιο όμορφα λουλούδια αλλά δεν φάνηκε».

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Και τι μας νοιάζει κυρά μου; "Δημοσιογράφος" είσαι. Ειδήσεις μεταδίδεις. Δεν κάνεις reality Kardashian προβάλλοντας λεπτομερώς την ιδιωτική σου ζωή. Αφού δεν ενοχλείτε ο εργοδότης σου βέβαια, τι να πούμε κι εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο προσπαθεί να κάνει για να ποσελκίσει νούμερα λες και είμαστε στο καιρό της Μενεγάκης και του πρωινου καφέ

      Διαγραφή
  2. Φέτος θα πουλήσει πολύ τα προσωπικά της η Καινούργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λετε στο τέλος του καλοκαιριού να δούμε προσκλητήριο γάμου; Πολυ ωραιοι φαίνονται με τον καινούργιο και εξωτερικεύουν τη σχεση τους χωρις προσβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com