Ticker

10/recent/ticker-posts

Ταμπού πρεμιέρα: Ανατροπή στη μέρα προβολής του πρώτου επεισοδίου! Πότε θα το δούμε;


Ανατροπή έκανε το Mega για την πρεμιέρα του Ταμπού. Το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει τη μέρα προβολής του πρώτου επεισοδίου.

Έτσι, ενώ η σειρά είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23/9 στις 22.50 τελικά θα κάνει πρεμιέρα μία μέρα νωρίτερα. Συγκεκριμένα θα ξεκινήσει την Κυριακή 22/9 αμέσως μετά την πρεμιέρα της Γης της ελιάς.

Έτσι οι δύο δημιουργίες του Αντρέα Γεωργίου θα ξεκινήσουν back-to-back αφού έτσι θα προβάλλονται και κάποιες μέρες της εβδομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Το μέγκα «σπάει» την συμφωνία των καναλιών. Φοβάται κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αλφα αλλάζει και πρόγραμμα. Παίζει διωρα επεισοδια σε ό,τι να ναι μέρες. Πχ η Τζελα που θα παιζει Παρασκευή θα παίξει Τριτη, ο γιατρος που θα παίζει Τετάρτη θα παίξει Παρασκευή. Η όλη κινηση δείχνει κάτι. Αγχος και πανικο που κατα τη γνωμη μου δεν τον χρειαζεται εχει τον αερα του νικητη απ τις προηγουμενες σεζον.

      Διαγραφή
    2. Ενω το μέγκα μετακινεί τα προγραμματα μία μέρα. Κι αυτο φοβαται τον ανταγωνισμό, γι αυτο το κάνει. Αλλα ο πανικος των κινησεων του Αλφα οδηγησε το μεγκα να αλλαξει στάση.

      Διαγραφή
    3. Μα όταν σπας συμφωνίες είτε λέγεσαι Mega είτε Alpha κλπ. κάτι φοβάσαι. Αν δε φοβόσουν δε θα τις έσπαγες. Προφανώς και το Mega φοβήθηκε και έκανε αυτή την κίνηση λες και θα καταφέρει κάτι αν ξεκινήσει μια μέρα νωρίτερα. Θα θαμπωθούν όλοι από το Ταμπού και την Ελιά και δε θα το γυρίσουν τη Δευτέρα να δουν τις πρεμιέρες των άλλων!! Σιγά!!!
      Η κίνηση του Alpha πάντως είναι περισσότερο σοβαρή γιατί την έσπασε εντελώς τη συμφωνία και τα ξεκινά όλα την ίδια εβδομάδα όταν λέγανε όλοι τους αρχικά για πρεμιέρα σειρών σε δύο φάσεις. Δεν αποκλείεται βέβαια τώρα και οι άλλοι αν έχουν επεισόδια να αλλάξουν την τακτική γιατί μέχρι τον Οκτώβρη θα έχουν συνηθίσει κάποιοι τις σειρές του Alpha και αν τους αρέσουν δύσκολα θα το γυρίσουν. Του Mega η κίνηση είναι σπασμωδική μια μέρα διαφορά στις πρεμιέρες δε λέει κάτι.

      Διαγραφή
  2. Είδε ο Τσυμπραίος τα νούμερα του Survivor χθες, βλέπει και το ντόρο για το Δημήτρη Λάλο, είναι που είναι και το σενάριο αδύναμο και μια απλή επανάληψη της 1ης σεζόν του Τατουάζ και σου λέει ο πνιγμένος από τα μαλλιά του σώζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χθες το βραδυ βγηκε η ειδηση. Πριν μαθουν τα νουμερα του survivor. Επισης ποιον ντορο με τον Λαλο; Δε γραφεται τιποτα σε σάιτ. Και χθες την ώρα των καλεσμένων η Φαιη κερδισε με τον Λαζοπουλο.

      Διαγραφή
    2. Ότι γίνεται ντόρος με τον Λάλο και τον Τιμωρό γίνεται. Όλοι αυτό το σήριαλ περιμένουν. Περισσότερο συζητιέται ο τιμωρός παρά η επιστροφή του αλ τσαντίρι. Το ότι «κέρδισε» χθες ο Λαζόπουλος μπορεί να φταίει το ότι δεν βγαίνει συχνά στην τηλεόραση και ότι επίσης έχει ενδιαφέρον και το πολιτικό του σχόλιο ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο.

      Διαγραφή
    3. Και μένα στο γραφείο μου αυτο συζητάνε διπλα στην μπουκαλα του νερου. Ειρωνικα το λεω. Εγω δε βλεπω χαμο πουθενά. Μηπως εννοείς στο φαν κλαμπ της σειρας; Anyway, θα δειξει αν το κοινο το περιμένει. Τη Δευτέρα σιγουρα θα παει καλά που θα παιζει μαραθωνιο επεισοδιο. Να δουμε τα αλλα Δευτεροτριτα. Ευχομαι ολες οι σειρες να πανε καλά και να μην πατωσει καμια γιατι δουλευει πολυς κοσμος. Να μοιραστει η πιτα.

      Διαγραφή
    4. Ο Τούρκος είναι ύπουλος. Ξαφνικά σήμερα το πρωί, μετά τα χθεσινά νούμερα και σχόλια για το Survivor, έσκασε και extra επεισόδιο την Παρασκευή 21:00-00:15 και όχι 2ωρης διάρκειας όπως είπαν ότι θα είναι φέτος. Ο Γεωργίου και το Mega φοβούνται μη μπει Survivor και Κυριακή απέναντι από τις πρεμιέρες του, οπότε σου λέει ας ξεκινήσω τουλάχιστον πρώτος τις πρεμιέρες των σειρών στα ιδιωτικά.

      Διαγραφή
  3. Μ΄αρέσει που κάνουν και συμφωνίες. Τί τις θέλετε βρε παιδιά αφού στο τέλος δεν τις τηρείτε;; Μην κάνετε τίποτα για να μην σχολιάζεστε και μετά. Τώρα τί θα καταλάβει το Mega αν ξεκινήσει μια μέρα νωρίτερα; Έτσι θα πάρει τάχα μου το κοινό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δυο προηγουμενα χρονια τις τηρούσαν. Αλλα ο Αλφα είχε το σασμο και δεν φοβοταν τιποτα. Τωρα με την καινουργια σειρα να τον εχει παει. Γι αυτο αλλαζει αυτος το προγραμμα και γι αυτο ακολουθεί και το μέγκα με αλλαγες.

      Διαγραφή
  4. Καλά κάνουν και το MEGA και ο ALPHA. Το κάθε κανάλι φροντίζει για το καλύτερο. Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες για να περνάει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com