Ticker

10/recent/ticker-posts

Φαίη Σκορδά για Σεφερλή: Κάποια στιγμή ελπίζουμε να εξηγήσει την πρόθεση του




Για τον Μάρκο Σεφερλή και τα διαδικτυακά του ξεσπάσματα θέλησε να μιλήσει, εκ νέου, η Φαίη Σκορδά στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής Buongiorno το πρωινό της Τετάρτης.

Η Φαίη Σκορδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δυστυχώς για μένα το λάθος που έχει κάνει ο Μάρκος είναι ότι δεν εξηγεί το εξής. Δηλαδή το να βγει, που καταλαβαίνω ότι είναι πληγωμένος από τον χώρο και επειδή πολλές φορές δεν τον βάζουν εκεί ψηλά που τον βάζει ο κόσμος, να εξηγήσει τι πρόθεση έχει μέσα από αυτά τα σκετς στα οποία χρησιμοποιεί πάντα συγκεκριμένους χαρακτήρες».

«Στο συγκεκριμένο κομμάτι σχετικά με το Nemo ήταν διαφορετικά. Ήταν η μαμά που προσπαθούσε να πείσει τον μπαμπά για το πως είναι το παιδί. Θα αφήσω όμως αυτό το κομμάτι λίγο στην άκρη γιατί ο Μάρκος κάνει αυτό που κάνει. Κάποια στιγμή ελπίζουμε να εξηγήσει και την πρόθεση του».

«Το θέμα όμως είναι ότι ο κόσμος αυτό το χειροκροτεί και συζητάμε όλο αυτό γιατί πρέπει να μπαίνουμε στα παπούτσια και στη θέση του άλλου και να μην θέλουμε να στεναχωριέται αυτός στον οποίο αναφερόμαστε. Επειδή δέχθηκα στα social media πάρα πολλά μηνύματα και είδα τίτλους στα sites, ξαναλέω πως δεν έκανα καμία επίθεση απέναντι ούτε στον κ. Σεφερλή ούτε στον κ. Σούρα. Αλλά θεωρώ επικίνδυνο αυτό που έκανε ο κ. Σούρας και εκεί είναι η ουσία, να μιλάς δηλαδή με τέτοιο τρόπο στον κόσμο» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Φαίη Σκορδά στον αέρα.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Εσείς τον καλούσατε στις εκπομπές και τον αποθεώνατε.
    Και ο ίδιος (και ο κόσμος) καταλαβαίνει ότι αλλάξατε γνώμη και του επιτίθεστε για ιδιοτελείς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή είναι ενας "πετυχημένος" ηθοποιός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να συμφωνούν με ότι λέει... Αυτό γίνεται και σε άλλες περιπτώσεις π.χ. Λιάγκας... Το άσχημο για εμένα είναι όταν τους δίνεται το βήμα για λένε ή να "σατιρίζουν" πρόσωπα και καταστάσεις καλό θά ήταν να τι κάνουν σύμφωνα με το 2024 και όχι με νοοτροπίες του 2000

      Διαγραφή
  2. Με άλλες ομάδες που σατυρίζουν και διακωμωδούν σε τηλεόραση και θέατρο δεν έχετε όλοι εσείς στα πρωινά και μεσημεριανά πρόβλημα. Ίσα ίσα που τα στηρίζετε κι αν μιλήσει κάποιος βγαίνετε και λέτε για ελευθερία του λόγου και δικαίωμα και σάτιρα και τέχνη και μπλα μπλα μπλα. Τώρα σας έπιασε ο πόνος και από το πρωί μέχρι το βράδυ βγάζετε λόγους λες και είστε εισαγγελείς και αποφασίζετε τί είναι σωστό και τί λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψάχνουν εύκολα θύματα και διαχρονικά ένα από αυτά είναι ο Σεφερλής. Δεν έχει τις πλάτες του σωματείου των ηθοποιών ούτε κάποιον επιχειρηματιών οπότε δεν πέφτει τηλέφωνο να πούνε σταματήστε μην τον χτυπάτε. Ευτυχώς ο Σεφερλής έχει τη στήριξη του κόσμου και τουλάχιστον στο θέατρο πάει καλά. Στη τηλεόραση όμως βλέπουμε να μην προχωράει κάποια σατυρική σειρά όπως το Ορκιστείτε παρακαλώ που είχε προτείνει και αυτό σίγουρα έχει να κάνει με τις επιθέσεις που δέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com