Ticker

10/recent/ticker-posts

Πρεμιέρα για το Πρωινό – «Δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά πράγματα στην εκπομπή»




Την πρώτη καλημέρα για τη νέα σεζόν μάς είπε πριν από λίγο ο Γιώργος Λιάγκας. 

«Όπως σας άφησα, έτσι και σας βρίσκω. Είμαστε σε πνεύμα ίδιο, δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά πράγματα στην εκπομπή. Όπως μας αφήσατε, έτσι μας ξαναβρίσκεται. Είμαστε μια εκπομπή που είμαστε μέσα στην επικαιρότητα, την πολιτική, την κοινωνική, την lifestyle, είμαστε μια καθαρόαιμη infotainment εκπομπή. Λίγο πειράξαμε τους συνεργάτες, με μεγάλη χαρά έχουμε υποδεχθεί και καινούργιους», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Φέτος, στο «κυνήγι» της είδησης, στη δοκιμασμένη παρέα των Τάσου Τεργιάκη, Φωτεινής Πετρογιάννη, Άριας Καλύβα και Ελένης Βουλγαράκη, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστέθηκε και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ο Βαγγέλης Περρής θα σχολιάζει με το χαρακτηριστικό καυστικό του ύφος όλα τα θέματα, δίνοντας επιπλέον πληροφορίες.

Η κουζίνα του «Πρωινού» θα γεμίζει με νέες γεύσεις, αρώματα και συνταγές από τον καταξιωμένο σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου, ο οποίος θα δίνει και φέτος φρέσκιες μαγειρικές ιδέες, αλλά και κλασικές συνταγές για όλα τα γούστα.

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Τι να αλλάξει; Λογικό. Το τρας θα παραμένει πάντα τρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την εκπομπή της Καινούργιου μιλάς; γιατί πιό τρασ εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση δεν υπάρχει.

      Διαγραφή
    2. Όχι μιλάω για του Λιάγκα που ανταγωνίζεται την Καινούργιου σε τρασίλα.

      Διαγραφή
    3. Την Καινούργιου δεν την συναγωνίζεται κανείς στην τρασίλα.

      Διαγραφή
    4. Την ανταγωνίζεται ο Λιάγκας που πασχίζει να κρύψει την τρασίλα πίσω από υποκριτικά τάχα θυμωμένα λογύδρια και κάτω από δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας και του κώλου. Αλλά η τρασίλα δεν κρύβεται....

      Διαγραφή
    5. Ο Λιάγκας έχει γερό βιογραφικό και παρελθόν στην τρασίλα. Η Καινούργιου θέλει πολλά χρόνια για να τον φτάσει αλλά βαδίζει και αυτήν μια χαρά στον κιτρινιάρικο και τοξικό γεμάτο τρασίλα δρόμο του.

      Διαγραφή
  2. Γιατί δεν έχουν αλλάξει καθόλου το πλάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαρετές και απαράδεκτες όλες οι πρωινές εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ για το Πρωινό του Αντ1 μετά από 12 χρόνια. Η Αφροδίτη Γραμμέλη θα είναι η ταφόπλακα στην καριέρα του Γ. Λιάγκα. Όπου πάει, μια εκπομπή "κλείνει" για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να είναι πολύ ανταγωνιστική και κακιά γυναίκα. Κάθε φορά που μιλούσε η Βουλγαράκη, τη διέκοπτε και μάλιστα κατέβαζε λίγο το φόρεμα της για να φανεί το πλούσιο σιλικονούχο μπούστο της.

      Διαγραφή
  5. Από το Facebook : Είπα σήμερα να ζήσω επικίνδυνα. Ήτοι να παρακολουθήσω infotainment ελληνική τηλεόραση. Γράφω μερικά συμπεράσματα στο πόδι, για να είμαι εναρμονισμένος με τον τρόπο που φτιάχνονται οι κατ' όνομα ενημερωτικο-ψυχαγωγικές εκπομπές των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, έτσι για να μοιραστώ τι έμαθα:
    -Έμαθα πού, τι και με ποιους τρώει ο Στέφανος Κασσελάκης τα βράδια. Αλήθεια, πώς ζούσα τόσο καιρό χωρίς την παραπάνω μη πληροφορία;
    -Έμαθα ότι η Κατερίνα Καινούργιου θα κατακτήσει προσεχώς μια ακόμα επαγγελματική κορυφή ως ανάφτρα χριστουγεννιάτικου δέντρου στο δήμο Βόλου και έμεινα ενεός βλέποντας την τηλεπαρουσιάστρια να ανταλλάσσει on air αβρότητες με τον Αχιλλέα Μπέο.
    -Έμαθα όλες τις λεπτομέρειες για τα βαφτίσια του εγγγονού της Άντζελας Δημητρίου.
    -Έμαθα για τις πολιτικές φιλοδοξίες Παπανώτα και Γκλέτσου.
    -Έμαθα ακόμα για τον σεβντά που είχε ο Αντρέας Μικρούτσικος δεκαετίες τώρα να συνεργαστεί με την Φαίη Σκορδά. Επιτέλους Μαζί!
    -Έμαθα τα πάντα όλα για τους γάμους του Φίγκαρο-πρώην περιφερειάρχη Αττικής και τη γνώμη του υιού του που θα αποκτήσει αδελφάκι.
    -Έμαθα γιατί η Εύη Βατίδου θεωρεί πολύ χαμηλό το επίπεδο της πολιτικής ζωής της χώρας. Ελπίζω να μην την άκουσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου και πικράθηκε.
    -Έμαθα στιλιστικές συμβουλές από τον Ευρωβουλευτή Νίκο Αναδιώτη για το ενδεδειγμένο dress code έφηβων κοριτσιών.
    -Και βέβαια έμαθα τι μπέργκερ έφαγε ο Απόστολος Λύτρας, μετά την αποφυλάκισή του, την οποία παρεμπιπτόντως πανηγύρισε ο Αλέξης Κούγιας.
    -Όμως το πιο σημαντικό μάθημα που πήρα ήταν να αποσυνδέσω την κεραία της τηλεοράσής μου.
    Ευλογημένη σεζόν να έχετε 😎

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com