Ticker

10/recent/ticker-posts

Ανακοίνωσε η Δανάη Μπάρκα ότι πηγαίνει μεσημέρι...


Για ακόμη μια χρόνια, η Δανάη Μπάρκα θα συνεχίσει να μας κάνει παρέα με την εκπομπή ”Πάμε Δανάη” στο MEGA, ενώ η ίδια έκανε μία ανακοίνωση πριν την πρεμιέρα.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια φέτος δεν θα βγαίνει το πρωί από την συχνότητα του MEGA, αλλά μεσημέρι, μετά την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, που επιστρέφει στην πρωινή ζώνη του ΜEGA-λου καναλιού.

Η Δανάη Μπάρκα, πριν λίγο, έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram όπου επιβεβαίωσε ότι θα βγαίνει μεσημέρι πια, αφού έγραψε: ”Καλησπέρα σααααας. Η καλή μέρα απ’το μεσημέρι φαίνεται”

Αρχικά, όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, στην συγκεκριμένη ψυχαγωγική εκπομπή το πάνελ φαίνεται πως κλείδωσε ενώ θα δούμε και αλλαγή στην ώρα προβολής. Η τελευταία προσθήκη είναι αυτή της δημοσιογράφου Μαρίας Ένεζλη. Στην εκπομπή επίσης θα προστεθεί και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Ένα ακόμη πρόσωπο που μετά από 8 χρόνια αφήνει το STAR και εντάσσεται στο team της εκπομπής, είναι ο δημοσιογράφος Τάσος Βασιλειάδης που μετακινείται στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στη θέση του βοηθού αρχισυντάκτη. Ο Άρης Καβατζίκης παραμένει κανονικά στο πλάι της Δανάης Μπάρκα.

Επίσης, σύμφωνα με το όσα έχουν γίνει γνωστά, η Φαίη Σκορδά αναλαμβάνει τη πρωινή ζώνη και αμέσως μετά να παίρνει σκυτάλη η Δανάη Μπάρκα, η οποία ουσιαστικά αναλαμβάνει τη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη. Η πρεμιέρα της αναμένεται να γίνει στις 16/9.

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Θα σκίσει! Στα μονοψήφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ | ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ.

    Πως να διατηρείς καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή για 5 ολόκληρα χρόνια κάνοντας αποκλειστικά ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ στο άλλοτε κραταιό μεγάλο κανάλι της Ελλάδας. Εξαίρεση το διάστημα Σεπτέμβριος-Νοέμβριος του 2021 που η εκπομπή ήταν ανεξήγητα πρώτη, ή μάλλον επειδή Λιάγκας-Σκορδά και Καινούργιου έπαιζαν μόνο θανατικά και me too.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από 8% έως 12% κυμαινόταν συνήθως η εκπομπή της. Πόσες εμμονές έχεις πια!!

      Διαγραφή
    2. Τραγικα μονοψήφια έκανε μονό η Σκορδά και η Μελέτη ....Έκαναν επί σειρά ημερών 3%.Η Μπαρκα έκανε πολλές φορές και διψήφια..

      Διαγραφή
  3. Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος θα συνεχίσει στο Shopping Star; Όταν πριν λίγα χρόνια ήταν στο Στούντιο 4, παράλληλα ήταν και στο Star. Ρωτάω επειδή στο κείμενο γράφει για αποχώρηση από το κανάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το 2019 ήταν ταυτόχρονα μισή ώρα και στο Survivor Panorama Ελλάδα-Τουρκία (με Μπάγια και Λάουρα) και στο Shopping Star.

      Διαγραφή
    2. Νομίζω στο trailer του Shopping Star ακούγεται η φωνή του.

      Διαγραφή
  4. Θα κάνει λιγο πιο υψηλα νούμερα απ την Ελένη. Δηλαδή αντι για 6-7 θα κάνει 8-9. Διψήφια δεν θα πιανει. Τετοια εκπομπη δεν πουλαει το μεσημερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πιστεύω ότι θα κάνει ψηλότερα απο την Ελένη

      Διαγραφή
  5. Είναι περίεργη η εκπομπή της Μπάρκα. Σαν την εκπομπή του Σεργουλόπουλου στην ΕΡΤ μοιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com