Ticker

10/recent/ticker-posts

Γιώργος Παπαδάκης: "Και βέβαια μπορεί να κάνω λάθος εγώ για το θέμα της διαδοχής"


Στην πρεμιέρα των "The Weekenders" βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίο αναφέρθηκε στα σχόλια που γίνονται για τον ίδιο στα social media, για το "Καλημέρα Ελλάδα" αλλά και για το ζήτημα της διαδοχής του στην πρωινή, ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε αρχικά πως "Φέτος, αν και υπήρξε ενδιαφέρον από εφημερίδες, περιοδικά και κανάλια για να δώσω συνέντευξη, είπα όχι. Δεν το έκανα από βεντετισμό αλλά ο,τι έχω να πω το λέω στην εκπομπή μου. Θα πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι κάνουμε μια εκπομπή αλλά τα θέματα δεν είναι γύρω από εμάς. Είναι γύρω από τον κόσμο. Εμένα τώρα να με μάθει ο κόσμος; Τη ζωή μου και την οικογένειά μου την έχω κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα. Για παράδειγμα, σπάνια κάποιο έχει δει τη γυναίκα μου. Αν τη δει στο δρόμο δεν την ξέρει.

"Επίσης δεν τα πάω καλά με τα social media, δεν τα χρησιμοποιώ. Τι με ενδιαφέρει εμένα τι κάνει ο άλλος, που είναι ευτυχισμένος στη θάλασσα... Για κάποιους, τα social media έχουν επηρεάσει τον τρόπο παρουσίασης τους. Για εμένα όχι. Δεν θα επηρεαστώ εγώ από το πώς σχολιάζουν κάποια πράγματα στα social media, ούτε θα καθορίσω το περιεχόμενο της εκπομπής. Όπως επίσης δεν με ενδιαφέρει και τι γίνεται με τον απέναντι. Για αυτό ποτέ δεν έχω σχολιάσει άλλες εκπομπές και πρόσωπα άλλων εκπομπών.

Μιλώντας για την μακροχρόνια πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει, ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Άλλο η τηλεόραση και άλλο το Καλημέρα Ελλάδα, να τα ξεχωρίσουμε. Το Καλημέρα Ελλάδα είναι παιδί μου. Δεν θέλω να ακουστεί εγωιστικά, αυτή η εκπομπή ήταν μια πρόταση δική μου. Δημιουργία δική μου. Χάρηκα πάρα πολύ που η συνέχεια των πολύ πρωινών ενημερωτικών εκπομπών ήταν πάνω σε αυτή τη φόρμα που είχαμε ξεκινήσει εμείς πρώτοι στην τηλεόραση".

"Το θεωρώ λοιπόν δικό μου παιδί. Αυτό το πράγμα είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου και θα το εγκαταλείψω με σιγουριά όταν υπάρχουν διάδοχες καταστάσεις που θα το πάρουν. Βέβαια τα χρόνια περνάνε και εγώ έχω αρχίσει να με βαριέμαι μερικές φορές. Λέω, "πάλι εσύ ρε;" όταν βλέπω τον εαυτό μου. Θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου" συμπλήρωσε ο παρουσιάστής.

Ο Θανάσης Πάτρας σχολίασε σε αυτό το σημείο, την φημολογούμενη διαδοχή του από τη Μαρία Αναστασοπούλου, με τον Γιώργο Παπαδάκη να διαμηνύει πως "Ενδεχομένως, μπορεί να φταίω και εγώ για αυτό. Και βέβαια μπορεί να κάνω λάθος εγώ για το θέμα της διαδοχής. Δεν φταίει πάντα ο άλλος που είναι δίπλα. Ή και οι δύο ή ένας εκ των δύο. Σίγουρα ναι, μπορεί να δημιουργείται αυτό το άγχος αλλά δεν σκέφτομαι ότι "πω πω θα ‘ρθει η στιγμή που δεν θα είμαι στην τηλεόραση και θα πάω σε ψυχολόγο για να μπορέσω να το ξεπεράσω". Για όνομα του Θεού και της Παναγίας, όχι".

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Πρώτα θα πάρω συνταξη εγω σε 30 χρονια και μετά θα φυγει ο παππους απ το καλημερα ελλαδα. Ο κοσμος πρεπει να σταματησει να τον βλεπει 3 χρονια στη σειρα μπας και τον διωξει ο Αντ1 με το ζορι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com