Ticker

10/recent/ticker-posts

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή της Χρηστίδου!




Αν και η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι που κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο (21/9), θα παραμείνει ίδια στη σύστασή της, ο μόνος συνεργάτης της Σίσσυ Χρηστίδου που αποχωρεί είναι ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος. 

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star για τους λόγους που τον οδήγησαν σε μία τέτοια απόφαση, αποκάλυψε:

«Ήταν δική μου επιλογή να αποχωρήσω, γιατί θα αλλάξουν κάποια πράγματα στην κουζίνα. Η συχνότητα δεν θα είναι εβδομαδιαία. Οπότε, πήρα την απόφαση να το σταματήσω εδώ».

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις του με την παρουσιάστρια, ο γνωστός pastry chef είπε: «Με τη Σίσσυ έχω εξαιρετική σχέση, πλέον είμαστε φίλοι. Την πήρα τηλέφωνο πριν πάρω την τελική μου απόφαση. Μου είπε ότι θα της λείψω. Ήμουν εκεί κάθε Κυριακή για 4 χρόνια και ήθελα να συνεχιστεί έτσι. Στεναχωριέμαι που θα χάσω τη σχέση μου με την ομάδα».

Ο Χρήστος Βέργαδος κατέληξε λέγοντας: «Θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με την Ελένη Μενεγάκη, μου είχε δώσει 45 λεπτά τηλεοπτικό αέρα για μια συνταγή».

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Μα τα προηγούμενα χρόνια με το που πήγαινε η Χρηστίδου στην κουζίνα του έλεγε "Έχεις 5 λεπτά ακριβώς για να δείξεις τη συνταγή". Και μετά γελούσε για να μην φανεί killer. Ο άνθρωπος ίδρωνε και αγχωνόταν και εννοείται σχεδόν ποτέ δεν παρουσίασε ολόκληρη συνταγή. Άσε που τα προηγούμενα χρόνια είχε και τη Βουλγαράκη να πηγαίνει στην κουζίνα και να μουγκρίζουν μαζί με τη Σίσσυ πάνω από την κατσαρόλα ενώ ο άνθρωπος προσπαθούσε να παρουσίασει τη συνταγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν τραγική η Χριστήδου απέναντι στο Χρήστος Βέργαδος καλά έκανε και έφυγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άνθρωπος 4 χρόνια δεν ολοκλήρωσε ΠΟΤΕ συνταγή στον αέρα των 5 λεπτών που του έδινε η Χρηστίδου, και φαινόταν σαν ερασιτέχνης στον κλάδο. Λογικό να έβλαψε την πορεία του εκτός τηλεόρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com