Ticker

10/recent/ticker-posts

Αφροδίτη Γραμμέλη για τα σχόλια του Βερύκιου: «Αυτό τώρα γιατί έπρεπε να ειπωθεί;»




Τα σχόλια του Δήμου Βερύκιου για την εμφάνιση της Έλλης Στάη σχολίασε η πρωινή παρέα του ANT1, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να στρέφεται κατά του δημοσιογράφου.

«Είδα εχθές στην τηλεόραση την Έλλη Στάη, μπέμπα 70 ετών. Καινούργιο πρόσωπο. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα φωτισμού, αλλά είναι μια μπέμπα ετών 70», είπε το πρωί στο Happy Day ο Δήμος Βερύκιος.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το «Πρωινό» σχολίασε: «Αυτό τώρα γιατί έπρεπε να ειπωθεί; Δεν κατάλαβα, γιατί έπρεπε να σχολιάσουμε το πρόσωπο της κυρίας Στάη; Η κυρία Στάη εμφανίζεται κάπου ως μοντέλο;».

«Επειδή διαβάζω αυτή την περίοδο ότι έφυγε από το Open. Είναι εκεί η κυρία Στάη και καλώς εμφανίζεται όποτε το συνεννοηθεί με τον διευθυντή ειδήσεων. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσουμε την εικόνα της κυρίας Στάη, της οποίας, ο ρόλος της είναι ο δημοσιογραφικός της λόγος» πρόσθεσε η δημοσιογράφος του ANT1.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Γι αυτο ελειψε η Σταη. Πηγε για πλαστικη. Ευτυχως η Γραμμελη την εκανε τελος καλοκαιριού και δεν εχει προβλημα. Υπερασπιζεται ανετα την συνεξαρτημενη στις πλαστικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φούσκωσε πάλι το στήθος της φέτος το καλοκαίρι, και τα σχόλια κάτω από φωτό της στο instagram από ηλικιώμενους άλλα και πολύ νεαρούς κυρίους δίνουν και παίρνουν!

      Διαγραφή
  2. Κι εσύ στην εκπομπή της Σκορδά είπες πλαστικοποιήμενη την 20χρονη Σταρ Ελλάς '22 Σαμάνθα Μίσοβιτς την οποία είχες παίκτρια στο Big Brother και χασκογελούσες λέγοντας "εγώ δεν γνώρισα έτσι πάντως πέρυσι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com