Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Έλλη Κασόλη στα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ

 



Με εναλλάξ παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου (rotation) θα πορευτεί ο ΣΚΑΪ το επόμενο χρονικό διάστημα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Ο δημοσιογράφος και τυπικά αναλαμβάνει Πρόεδρος της ΕΡΤ μετά την έγκριση του σχετικού αιτήματος του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη εκ μέρους της κυβέρνησης από τη Γενική Συνέλευση της ΕΡΤ Α.Ε που έγινε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, νέα πρόσωπα θα ενταχθούν ανάμεσα στους παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Ένα από αυτά θα είναι η δημοσιογράφος Έλλη Κασόλη που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία της στις καλοκαιρινές εκπομπές του σταθμού.

Στο Φάληρο ωστόσο σκέφτονται και όσον αφορά πάντα στην εκφώνηση μικρότερων δελτίων ειδήσεων (δελτία ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα και μεσημβρινά δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου) να υπάρξουν και άλλες νέες παρουσίες.

Πηγή: reader.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Τι ακριβώς τους άρεσε;
    Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον παρακολουθεις διαφορετικη ενημερωση εσυ. Η κοπελα ειναι μια χαρα με αξιοπρεπεστατη παρουσια, χωρις λαθη και με σωστη χρηση της ελληνικης γλωσσας. Ειχες δει μηπως τις μεταδοσεις της απο την Ουκρανια τον πρωτο καιρο του πολεμου που επεφταν οι οβιδες σωρηδον; Ψυχραιμια, ηθος, σωστη μεταδοση πληροφοριας χωρις φανφαρες και υπερβολικο λογο. Ανετρεξε λιγο και μη γινεσαι ο κλασικος σχολιαστης του καναπε που απλα γραφει για να γραφει.

      Διαγραφή
  2. Αυτή είναι χειρότερη ως παρουσιάστρια από τον Αντώνη Κρητικό, που αποχώρησε πρόσφατα με κατεύθυνση το... Open.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγες εσυ να μας πεις ενα δελτιο τοτε. Αντε, μου γινατε ολοι τηλεκριτικοι ποιος κανει και ποιος δεν κανει. Αν εχεις επιχειρηματα παρεθεσα τα. Τα ειναι χειροτερη, ειναι καλυτερη, ειναι ρηχες αποψουλες του καθενος. Μαθετε τουλαχιστον οταν θελετε να εκγραζετε την αποψη σας να κανετε τον κοπο να επιχειρηματολογειτε.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com