Ticker

10/recent/ticker-posts

"Στη δική μου περίπτωση το τέλος ήρθε με έναν απαράδεκτο και ανέντιμο τρόπο"


 Στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου και το ένθετο "Enjoy" μίλησε η Αθηνά Καμπάκογλου, αναφερόμενη στο άδοξο τέλος της από την εκπομπή "Η αυλή των χρωμάτων" της ΕΡΤ .

Έχοντας το ρόλο της αρχισυντάκτριας αλλά και παρουσιάστριας της εκπομπής, η δημοσιογράφος ρώτησε της Αθηνά Καμπάκογλου αν της λείπει η εκπομπή, μετά την απομάκρυνσή της, με την ίδια να λέει πως "Όλα τα πράγματα τελειώνουν σε αυτή τη ζωή, ακόμη και εμείς οι ίδιοι περαστικοί είμαστε. Στη δική μου περίπτωση το τέλος ήρθε με έναν απαράδεκτο και ανέντιμο τρόπο, και αυτό στηλιτεύτηκε, εφόσον η εκπομπή είχε πάρει επίσημα έγκριση για την επόμενη σεζόν και γνώριζε αξιοσημείωτη επιτυχία, φυσικό επόμενο ήταν να υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο και τους καλλιτέχνες".

"Εκ των υστέρων σας λέω ότι πολύ καλά έγινε και σταμάτησε η εκπομπή, διότι είχα να αντιμετωπίσω σοβαρότερα θέματα. Έχασα τον πατέρα μου τον Απρίλιο έπειτα από πολύμηνη ταλαιπωρία και μου δόθηκε η ευκαιρία να τον φροντίσω όπως ήθελα και κατόρθωσα να είμαι δίπλα του στις δύσκολες στιγμές. Οι άνθρωποι μας είναι πολύ σημαντικοί από οποιαδήποτε εκπομπή και οποιαδήποτε αρχισυνταξία. Αυτό με ανακουφίζει και μου δίνει τη δύναμη να πάω παρακάτω. Δεν είμαστε μόνο επαγγελματίες σε αυτή τη ζωή".

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Η εκπομπή που πήρε τη θέση της ήταν άθλια. Τόσοι άνθρωποι και ένας δεν μπορούσε να ολοκληρώσει μια πρόταση, επειδή ο Νικολόπουλος στα ογδόντα του είπε εκτός από τον τραγουδιστή να κάνει και τον παρουσιαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι το θυμόμαστε, όπως θυμόμαστε και την αμοιβή Νικολόπουλου από την ΕΡΤ 10.000€ το επεισόδιο δηλαδή 40.000€ το μήνα.

    Για να δούμε τώρα με την αλλαγή καθεστώτος στην ΕΡΤ αν θα παραμείνει σε κάποια εκπομπή ή όχι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σκεφτείτε ότι υπήρξε σεζόν της Αυλής που είχε 36 επεισόδια, ενώ το κόστος επεισοδίου ήταν 150€ μόλις το επεισόδιο.

      Διαγραφή
  3. H εκπομπή Νικολοπουλου Ασλανιδου ήταν τρις χιλιάδες φορές χειρότερη από της Καμπάκογλου με πολλαπλάσιο μπατζετ. Ο Νικολοπουλος μονιμως κοιταει το πατωμα, ειναι αντιτηλεοπτικός και δεν μπορεί να αλλαξει στα γεράματα και η Ασλανίδου όσο κι αν προσπαθούσε δεν μπορούσε με τόσους ακοινώνητους γυρω γυρω που με το ζορι έβγαζαν κουβέντα. Ισως εφταιγε και η αρχισυνταξία με τις ερωτησεις που τις έδιναν, γιατί ήταν κακές ερωτησεις για να ανοιξεις συζητηση. Η lyricist της Πρωτοψαλτη σχεδον δεν άρθρωνε λεξη. Ή δεν ήθελε ή δεν μπορούσε. Και το στουντιο κακό. Καλύτερη η εκπομπη της Καμπακογλου που ήταν περίπου το ίδιο απο αποψη περιεχομενου τραγουδιων και ηταν φθηνότερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμάμαι ότι η εκπομπή της στην ΕΡΤ2 πήγαινε πολύ καλά σε νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έβλεπα την εκπομπή της, αλλά ήταν πάνω από τον μέσο όρο της ΕΡΤ2 (ανύπαρκτο κανάλι) και το κόστος ήταν ελάχιστο.
    Δούλευαν οι υπάλληλοι της ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια εκπομπή που έπεσε θύμα της πολιτικής των απευθείας αναθέσεων σε εταιρείες εξωτερικών παραγωγών που στοίχισαν εκατομμύρια ευρώ στην ΕΡΤ με πενιχρά νούμερα τηλεθέασης. Να είστε σίγουροι πως το ίδιο μοντέλο θα συνεχιστεί με οποιονδήποτε μπει στη θέση του προέδρου γιατί δεν έχει σημασία το πρόσωπο αλλά η πολιτική και οι εξαρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com