Ticker

10/recent/ticker-posts

Μικρούτσικος σε Ουγγαρέζο: Δεν με αφήνεις να μιλήσω – Μου θυμίζεις … - Η σπόντα για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου



Μία σπόντα «πέταξε» μεταξύ σοβαρού και αστείου το πρωί της Τρίτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Buongiorno» που συμμετέχει.

Με αφορμή την βάφτιση της εγγονής της Άντζελας Δημητρίου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος υπενθύμισε την πρόσφατη κόντρα της τραγουδίστριας με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

«Πρόσεχε τι θα πεις τώρα, μέτρα τις κουβέντες σου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Σε εμένα θα πεις τι θα πω; Πρόσεχε τι λες σε εμένα Δημήτρη». «Εγώ τον σεβασμό μου τον έχω δεδομένα προς εσένα, αλλά πρόσεχε τι λες», απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Θα με αφήσεις να πω; Κατ’ αρχήν έχεις ένα κακό, δεν με αφήνεις να μιλήσω… Κάτι μου θυμίζεις…» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφήνοντας έτσι αιχμές για τη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Και αυτή η εκπομπή εξελίσσεται σε τοξική με κόντρες, καυγάδες και φωνές. Έλεος! Τίποτα καλό δεν παίζει πλέον η tv το πρωί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kι αναρωτιομουν ποτε θα φαγωθουν με τον Μεγαλουτσικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το breakfast at star είναι το μόνο με πλάκα ,γελάνε πειράζουν ο ένας τον άλλον εγώ αυτούς βλέπω αν και μου την σπάει το ύφος την Αργυριαδου κάποιες φορές που το παίζει κάπως στα άλλα μέλη του πάνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελευταία ενημέρωση το STAR και ο ALPHA ψάχνουν για του χρόνου στην πρωινή ζώνη νέα προϊόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com