Ticker

10/recent/ticker-posts

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Δέχθηκε πρόταση από τη Ναταλία Γερμανού και την άφησε στο… «Διαβάστηκε»


Για την πρόταση που είχε από τη Ναταλία Γερμανού με αφορμή την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν μίλησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε το παρών στη βάφτιση της κόρης του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη.

«Είχα μία πρόταση από τη Ναταλία Γερμανού και είχε πολλή πλάκα, γιατί πραγματικά την άφησα στο… διαβάστηκε. Είχαμε συζητήσει πολύ νωρίς και την ευχαριστώ, προς τιμήν της. Δεν με έχουν ξανακαλέσει τόσο νωρίς για εκπομπή ποτέ», περιγράφει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Της λέω: τώρα, αρχές του χρόνου; Μου λέει: θέλω να συζητήσουμε. Ξεχάστηκα εγώ μετά. Περίμενα να κάνω κάτι δικό μου, είχα καταθέσει μία πρόταση. Επειδή αυτό όμως δεν έγινε μετά και πέρασαν κάποιοι μήνες, ξεχάστηκα και δεν την πήρα ποτέ», συνέχισε στην ιστορία του ο παρουσιαστής.

«Μιλήσαμε μετά αλλά είναι ότι θέλω να κάνω και να δοκιμαστώ σε άλλα πράγματα», καταλήγει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Μαϊντανοί σε απελπισία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα χρόνια από εκπομπή σε εκπομπή να πιάνει απλά χώρο και να χαζογελάει. Όλα είναι θέμα γνωριμιών σε αυτή τη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα η Μεσσαροπούλου αποθέωσε τον Χατζηδάκη, τον οποίον γνωρίζει προσωπικά, για μια ακόμη φορά, για το πόσο καλός είναι...
    Τηλεόραση χαμηλού επιπέδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειλικρινά αυτός ο ανθυποτίποτας που πάει κολαούζος κάθε φορά, τριτοδεύτερο βιολί εδώ και χρόνια, πότε θα το καταλάβει ότι δεν πρόκειται ποτέ να εξελιχθεί σε βασικό παρουσιαστή; Ας ασχοληθεί με τίποτα άλλο γιατί παρουσιαστής πρώτης γραμμής μόνο σε κανένα Τηλεβόα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com