Ticker

10/recent/ticker-posts

Ξέσπασε ο Λιάγκας: Έλεγαν πως εγώ έβαλα φωτιά στο σπίτι μου για να ανέβει η τηλεθέαση...




Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του μία ημέρα μετά και αποκάλυψε πως η ζημιά είναι μεγάλη, μένει σε ξενοδοχείο, δεν έχει ρούχα και στη συνέχεια ξέσπασε.

Αρχικά είπε ο παρουσιαστής: «Το είπα και χθες ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για τη ζωή μου. Όμως χθες αναγκάστηκαν να μιλήσω γιατί μπήκαν 6-7 άνθρωποι από την πυροσβεστική, μπήκαν άνθρωποι μέσα στο σπίτι μου. Πήγαν διάφορα sites και φωτογράφησαν το σπίτι του. Εγώ το είδα καμένο όταν γύρισα από τη δουλειά. Δεν κατοικείται το σπίτι, έμεινα σε ξενοδοχείο και θα μείνω σε ξενοδοχείο. 20 ημέρες μου λένε, εγώ πιστεύω θα πάει παραπάνω.»

Και πρόσθεσε: «Δέχομαι αγάπη από κόσμο και ανθρώπους που έχω κάνει κακή κριτική. Ευχαριστώ πολύ και δεν θέλω να πω ονομαστικά. Πιο συγκινητικό είναι ότι έπαιρνε κόσμος και έλεγα ότι έχουμε ένα σπίτι εκεί. Μάλιστα, πήρε ένας άνθρωπος ομογενής κλαίγοντας πως μου παραχωρεί ένα σπίτι στο Καβούρι.»


Και στη συνέχεια ξέσπασε: «Όμως, πόσο σκατόψυχοι είμαστε οι άνθρωποι σαν ζώα. Είναι ένα site που από κάτω είναι ένας βόθρος μηνυμάτων. Έλεγαν ότι καλά να πάθει κλπ, άλλοι έλεγαν πως εγώ έβαλα φωτιά στο σπίτι μου για να ανέβει η τηλεθέαση. Αν εσείς είστε διεστραμμένοι, ενώ δεν είμαι. Η ζωή μου η κανονική ξεκινάει μετά την εκπομπή. Άλλοι είπαν ότι το έκαναν για να πάρω τα λεφτά από την ασφάλεια, δεν έχω ασφάλεια πυρός. Και να τα έπαθε δεν τα ήταν τα λεφτά που θα δώσω για να φτιάξω το σπίτι.

Δεν θέλω να δείξω πόσο μεγάλη είναι η ζημιά και πόσο θα δώσω. Έχω να τα δώσω τα λεφτά δεν αφορά κανέναν. Η πυροσβεστική σε σχέση με αυτά που αντιμετωπίζει ήταν μικρή η φωτιά. 2 - 4 τετραγωνικά κάηκαν αλλά το σπίτι δεν είναι κατοικήσιμο. Το ξύλινο μέρος ειδικά πρέπει να αλλάξει όλο. Πρακτικά δεν κατοικείται.»

Και τόνισε: «Θέλω να πω ότι αυτό δεν είναι lifestyle ρεπορτάζ. Ποιος ήταν μέσα, ποιος δεν ήταν ποιος κοιμάται που... Είναι ντροπή να το ανάγεις σε lifestyle ρεπορτάζ. Θέλει κάπου ώπα. Θέλει ενσυναίσθηση του τι λέμε οπουδήποτε. Το ότι είμαι ένα πρόσωπο της τηλεόραση δεν σημαίνει ότι θα το αντιμετωπίσετε έτσι. Δεν είναι ωραίο... Υπήρξαν και άνθρωποι που πραγματικά τρόμαξαν με όλο αυτό. Συγγενείς. φίλοι κλπ… Δεν έχω ρούχα, κάηκαν. Ήρθα εδώ στην γκαρνταρόμπα να φορέσω για να ντυθώ σήμερα γιατί τα χθεσινά μύρισαν κάπνα»

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Αχαχαχαχα πολλά νεύρα!!!
    Η αλήθεια είναι ότι για την τηλεθέαση μπορείτε να κάνετε τα πάντα και το κοινό το ξέρει αυτό. Εσείς οι ίδιοι του το μάθατε με τον μέχρι πρότινος βίο σας. Την έχετε κερδίσει με το σπαθί σας την απαξίωση, γι' αυτό μην το παίζεις τάχα θιγμένος. Ακόμα και το σόου νεύρων για τα νούμερα το κάνεις...νούμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι αισχρός. Χαμογελάς ρε ηλίθιο πλάσμα με τον πόνο του άλλου; Και μετά λέμε γιατί υπάρχει βία. Γιατί υπάρχει κάποιοι σαν εσένα.

      Διαγραφή
    2. Όχι, γιατί υπάρχουν κάποιοι υποκριτές σαν εσένα και τον Λιάγκα που σας πουλάει αποχαύνωση.

      Διαγραφή
    3. Αλήθεια; Τι λες βρε όρθιο ζώον. Εγώ ούτε καν παρακολουθώ πρωινά απλά διαβάζω κάποια απαράδεκτα σχόλια σαν τα δικά σου που από ανθρωπιά, και μόνο, το βουλώνεις και δεν χαχανίζεις. Όσο για το αποχαύνωση στο επιστρέφω.

      Διαγραφή
    4. @6:47 Μάθε επιτέλους υποκριτάκο πως θερίζεις ό,τι σπέρνεις. Και ο συγκεκριμένος κύριος που τώρα διαμαρτύρεται και σας συγκινεί με το δράμα του, όλα τα χρόνια της καριέρας του έσπερνε αδιάκοπα... Καλύτερα λοιπόν να το βουλώσεις εσύ και να μην μας κουνάς το δάχτυλο.

      Διαγραφή
  2. Για ποιο σάιτ λέει οτι είναι βοθρος μηνυμάτων που έχει 100 μηνύματα και λέγανε καλά έπαθε και το έκανε για τηλεθεαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτο το σάιτ ειχε 7 μηνύματα, πουθενα δεν είχε καλά να παθεις και μονο ένας αφησε υπονοούμενο για τηλεθεαση.

      Διαγραφή
    2. Όπως ο 12:48 από πάνω.

      Διαγραφή
    3. Το Πρώτο Θέμα μάλλον. Μια ματιά στα σχόλια οποιουδήποτε άρθρου μπορεί να επιβεβαιώσει τη κακία που κρύβουν πολλοί μέσα τους.

      Διαγραφή
  3. ΙΚΑΝΟ σε έχουμε και γι' αυτό. Δε φταίνε αυτό που το έγραψαν αλλά εσύ που έχεις δώσει δικαίωμα με την (επαγγελματική) στάση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα... που πλάκωσαν εδώ πέρα οι κλαίουσες γκρούπις του Λιάγκα να μας υψώσουν το δάχτυλο!

      Διαγραφή
  4. Αυτός δεν στέλνει κάμερες παντού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com