Ticker

10/recent/ticker-posts

Το παράκανε ο Γιώργος Παπαδάκης…


 Εντονότατες αντιδράσεις  προκάλεσε η επιμονή του Γιώργου Παπαδάκη να κλείσει στη μπαγκαζιέρα υπεραστικού λεωφορείου του ΚΤΕΛ τον ρεπόρτερ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», Λάζο Μαντικό, ο οποίος βρέθηκε στον σταθμό για τις ανάγκες ρεπορτάζ που αφορούσε στην απίστευτη περιπέτεια του επιβάτη που οδηγός λεωφορείου έκλεισε κατά λάθος στον χώρο των αποσκευών καθώς δεν αντιλήφθηκε πως ο ίδιος δεν είχε προλάβει να πάρει τα πράγματά του από μέσα και να φύγει.

Ο πάντα μάχιμος -όπως αποδείχτηκε- ρεπόρτερ δέχτηκε αφόρητη πίεση από τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 να μπει στην μπαγκαζιέρα και να δώσει από εκεί το ρεπορτάζ του, με τον ίδιο αρχικά να αποφεύγει εντέχνως να ακολουθήσει τις «οδηγίες» του Παπαδάκη, συνεχίζοντας τη ζωντανή μετάδοση.

Ο Παπαδάκης, ωστόσο, ξεκίνησε να τον διακόπτει συνεχώς πιέζοντάς τον να μπει στον χώρο των αποσκευών και μη αφήνοντάς τον να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ του.

«Λάζο είσαι μπροστά στη μπαγκαζιέρα, για μπες μέσα», είπε και συνέχισε: «Όχι, μπες μέσα, άσ’ τα σάπια και μπες μέσα. Και κάποιος να σου κλείσει την πόρτα. Να κλείσει η πόρτα παρακαλώ, να κλείσει!».

Όταν ο Μαντικός μπήκε τελικά μέσα συνεχίζοντας να μεταδίδει, ο Παπαδάκης συνέχισε να μιλά από πάνω του, εξοργίζοντας -όπως φάνηκε από τα σχόλια στα social media- μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών.

«Λάζο μου δεν μας ακούς. Αυτά τα ξέρουμε! Να κλείσει η πόρτα θέλουμε και να μιλάς από μέσα εσύ. Ωραία, καλό ταξίδι Λάζο!», κατέληξε, με την πόρτα του λεωφορείου να κλείνει και ο ρεπόρτερ… να συνεχίζει να μιλά από μέσα.

Σκηνές που δεν έμειναν ασχολίαστες από τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι έκαναν λόγο για «απαράδεκτη συμπεριφορά» και «εργασιακό μπούλινγκ»

Πάτα ΕΔΩ για να δεις το περιβόητο βίντεο

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Δωστε του συνταξη επιτελους ολοι του λενε φτανει αλλα αυτος εκει απτοητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο άλλος γιατί μπήκε;
    Έχει δεχτεί εδώ και χρόνια η δουλειά του να είναι οι γελοίες συνδέσεις.
    Δεν θυμάστε που τον κυνηγούσαν τα γουρούνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπήκε γιατί είναι στα κατώτερα ''στρώματα'' στην τηλεόραση ρεπόρτερ είναι και κάνει ο,τι του λένε. Και ναι δυστυχώς όταν του λένε να κάνει και τέτοιες παλαβομάρες θα πρέπει να τις κάνει. Του αρέσει;; Φυσικά και όχι και σήμερα το έδειξε κιόλας.

      Διαγραφή
  3. Όσο είναι χαμηλά τα νούμερα τόσο θα ζητάνε από τους ρεπόρτερς να γίνουν νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε τους άλλους στα πρωινά που νομίζουν έχουν το αλάθητο έχουμε και τον Παπαδάκη στα πολύ πρωινά να δείχνει την αλήθεια που αρκετές φορές η τηλεόραση που κρίνει τους πάντες και τα πάντα θέλει να κρύψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαίσιος ο δεινόσαυρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com