Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Φαίη Σκορδά και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους


Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της φαίνεται ότι διανύει η Φαίη Σκορδά, αφού τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά της βρίσκονται σε πλήρη εναρμόνιση.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια αναμένεται να κάνει την μεγάλη επιστροφή στον αέρα του Mega τις επόμενες εβδομάδες, ενώ η σχέση της με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη φαίνεται πως οδεύει σε σοβαρά μονοπάτια.

Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα είχε αποκαλύψει, μέσω Instagram story, τη σχέση της Φαίης Σκορδά με τον αρχιτέκτονα. Όπως είχε αναφέρει, μάλιστα, οι δυο τους είχαν πραγματοποιήσει ταξίδι στην Ιταλία και όσοι τους είχαν δει στο καράβι της επιστροφής είχαν αντιληφθεί τον μεγάλο τους έρωτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, o Αλέξανδρος Αθανασιάδης προσέφερε μονόπετρο στην παρουσιάστρια, με το ρεπορτάζ να θέλει το ζευγάρι να οδηγείται στα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά έχει αποφασίσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους αναφορικά με τη σχέση της κι έτσι δεν φοράει δημόσια το δαχτυλίδι που της προσέφερε ο σύντροφός της.

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Πολύ παλιακά αυτά τα τρυκ. Δεν ενδιαφέρεται κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι φημες λενε οτι το μονοπετρο το φοραει μονο στον υπνο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα φρίξει η Καινούργιου. Αφού σκέφτεται να κάνει το κόλπο με την καρφίτσα στο προφυλακτικό που είχε προτείνει η Μάρα Μεϊμαρίδη στην εκπομπή της στις τηλεφωνικές, για να επισπεύσει το γάμο. Ω ναι όντως έχει ακουστεί τέτοιο πράγμα στον αέρα της εκπομπής της εν έτει 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ δύσκολη η φετινή σεζόν.
    Βέβαια, κάποιες δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος περνά τόσο άσχημα που πλέον δεν χαίρεται καθόλου με τους γάμους της κάθε μονοψήφιας τηλεπερσόνας.
    Αν ισχύουν τα περί γάμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόλπα του 1990. Πώς και δεν έστειλε η ίδια στα φιλαράκια της στα περιοδικά κανένα παπαρατσικό μαζί του στο δρόμο? Αντί να δουλέψουν κάθονται και παλεύουν για ένα 4 τα εκατο με φτηνιάρικα κόλπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θέλει δημοσιότητα ο σύντροφός της Σκορδά,ούτε η Σκορδα,αλλά θα παρουσιαστεί στην έναρξη της εκπομπής μπας και ξεκολλήσει η Σκορδά από το 4%Και ολα τα σάιτ ανακάλυψαν τον "έρωτα* της Σκορδά,αλλά αυτή δεν θέλει...🤣🤣🤣Λείπει και η Γραμμέλη από το πάνελ να ρίξει ένα ζεϊμπέκικο ,όπως είχαν κάνει επί αντένα και στην αποκάλυψη του τότε συντρόφου της Σκορδά,αλλά η τηλεθέαση της στα Τάρταρα ..Τώρα το ζεϊμπέκικο θα το χορέψει ο Ουγγα🤣🤣🤣Θα έχουμε μάχη Καινούργιου ,Σκορδά και να τα κοντινά στα χέρια ,για να δούμε τα ...μονόπετρα και να οι λιγούρες ,και τα μουγκρισματα πάνω από κατσαρόλες ,και να οι ζαλάδες....Και να οι πανελιστας,γλειφτες με υπονοούμενα για τους..συντρόφους...Με τέτοιες αηδιες η τηλεθέαση δεν ανεβαίνει..Παλιά καλή τηλεόραση με καραγκιοζιλικια από μεγάλο κοπέλες που το παίζουν μπεμπεκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκανε σχολή η Μενεγάκη με τους γάμους, τις εγκυμοσύνες πριν τα 40, τις εγκυμοσύνες μετά τα 40...
      Την αντιγράφουν όλες χωρίς να βλέπουν ότι πήγε σπίτι της (έστω και πολύ αργά).

      Διαγραφή
  7. Παλιακές γραφικότητες σχολής Μενεγάκη, που πλέον τις παίρνουν όλοι χαμπάρι. Κάποια στιγμή πρέπει να ξεκολλήσει η ελληνική τηλεόραση από το μοντέλο της λαϊκιάς αστοιχείωτης ξανθιάς θείτσας με το μίνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γι'αυτό ο Λιάγκας θα κάνει περίπατο (και) φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ευχόμαστε να τον περάσει το Breakfast ώστε να τελειώνουμε και με το μοντέλο Λιάγκα όπως και με το μοντέλο Καινούργιου και Σκορδά. Κάτι καλό να αναδειχθεί φέτος.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com