Ticker

10/recent/ticker-posts

Πλήρη ανατροπή με τις πρεμιέρες ετοιμάζει ο Alpha


 Μια ανατρεπτική κίνηση σχεδιάζει ο Alpha, όπως μαθαίνουμε, την εβδομάδα που θα κάνουν πρεμιέρα τα νέα σίριαλ του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και κάθε βράδυ στις 21:00 θα παίζει καινούρια σειρά με διπλό επεισόδιο.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 23 θα κάνει πρεμιέρα ο «Τιμωρός» με διπλό επεισόδιο. Την Τρίτη 24 έρχεται η κωμωδία «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 θα δούμε τα πρώτα επεισόδια της πολυαναμενόμενης σειράς «Άγιος Έρωτας». Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο ολοκαίνουριος κύκλος του «Γιατρού», ενώ την Κυριακή 29 παίζει με ένα επεισόδιο η «Διάφανη Αγάπη».

Να πούμε ότι όλη αυτή την εβδομάδα, στις 20.00 θα παίζει σε επανάληψη «Το σόι σου», ενώ αργότερα σε αυτό το slot θα τοποθετηθεί το «Money Drop».

zappit

Δημοσίευση σχολίου

33 Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Την τρασαδούρα την έχει μαζέψει το αγαπημένο σου κανάλι.

      Διαγραφή
  2. Δεν φτανρι που εχουν κανει ολα τα επεισοδια 90λεπτα,θα παιζουν και με διπλα επεισοδια,δηλ.9-12.Κουραστικο να βλεπεις επι 3 ωρες την ιδια σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ το Mega που φέτος έχει 10 σειρές, ποδόσφαιρο, Λαζόπουλο, Βραδινό Chase, θα συνεχίσει να τελειώνει τη Γη της Ελιάς στις 22:50 (Κυριακή-Πέμπτη ίσως και Παρασκευή) ενώ υπήρχε μια λογική ελπίδα να έχει πιο νορμάλ διάρκεια.

    Λες και βλέπεις κάθε βράδυ ελληνική ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά κάνει το μέγκα. Έχει σταθερά υψηλά διψήφια με πρωτιές στο σύνολο εδώ και τρία χρόνια ενώ και στα νεανικά δεν πηγαίνει άσχημα, κάνει τακτικά διψήφια.

      Διαγραφή
    2. Παρασκευή θα χει κωμωδια και Τετάρτες η ελια συνήθως αν παιξει παίζει μισαωρο επεισοδιο μαζι με τις διαφημισεις γιατι έχει ποδοσφαιρο. Πιο λιγες ειναι οι Τεταρτες χωρις ποδοσφαιρο.

      Διαγραφή
  4. για μενα ειναι καλη κινηση γιατι δινει την ευκαιρια στον κοσμο να γνωρισει τις σειρες του καθε μερα και αλλη και μαλιστα με διπλα επεισοδια που θα τελειωνουν 12 και θα τραβανε κοσμο απο τις 10 και μιση και μετα που θα εχουν τελειωσει η ελια και το grand hotel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό ισχύει μόνο για την εβδομάδα που θα έχει πρεμιέρες; Διότι πάει πολύ να βλέπεις 2 ώρες κωμωδία!!! Έχουμε που έχουμε τα δράματα με αυτό το μοντέλο που ξεκινά το επεισόδιο και έχεις γεράσει μέχρι να ολοκληρωθεί αν τώρα το μεταφέρουν και στις κωμωδίες χαθήκαμε! Οι κωμωδίες πρέπει να είναι 40-45 λεπτά και πάλι πολύ είναι. Και στα δράματα το δίωρο είναι υπερβολικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενδιαφέρουσα προσεγγιση. Θα του βγεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυο αναγνώσεις υπάρχουν: Ή ο κόσμος θέλει να δει καθημερινά το ίδιο να φτιάξει συνήθεια και θα δει grand hotel ή θέλει καθε μέρα άλλο και θα δει Αλφα.

      Διαγραφή
  7. απελπισμενοι. Εκοψαν τον παραδεισο και επεισοδια απο το προξενιο επειδη δεν εκαναν πανω απο 17-18. Νομιζουν οτι με αλλες 3 σειρες απεναντι, θα κανουν 20αρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω να κάνουν αλλα φαινεται ο Αντ1 δε θα κατεβασει αλλες σειρες εκτος απο Grand Hotel στις 23 Σεπτεμβριου οποτε ο Αλφα θα εχει προβαδισμα αφου θα έχει αντίπαλο μονο το μέγκα που θα κατεβει με τη γερασμένη γη της ελιας ως μπροσταρισα. Εκτος αν κανει την εκπληξη το Ταμπου. Ποτέ δεν ξέρουμε. Εγω εχω μια περιέργεια να δω γυρίσματα στα Γιαννενα που θα χουν τα πρωτα επεισοδια.

      Διαγραφή
    2. Πως έκοψαν επεισόδια από το Προξενιό αφού ολοκλήρωσε κανονικά τον κύκλο του τον Ιούλιο;;

      Διαγραφή
    3. θα επαιζε παραπανω επεισοδια

      Διαγραφή
    4. Αυτό που λες δεν γίνεται. Η ιστορία ολοκληρώθηκε κανονικά. Αν είχε παραπάνω επεισόδια θα έπρεπε να παίζει όλο το καλοκαίρι ασταμάτητα. Δεν γίνονται αυτά.

      Διαγραφή
    5. λες βλακειες. Θα επαιζαν 4 ή και επεισοδια την εβδομαδα

      Διαγραφή
    6. 2:23 Εσύ λες βλακείες. Ποτέ δεν είχε ανακοινωθεί ότι θα έπαιζαν πάνω από 3 επεισόδια την εβδομάδα. Από το μυαλό σου τα βγάζεις αυτά.

      Διαγραφή
  8. Στα σοσιαλ τι έχει περαση απο σίριαλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ θα πρότεινα τον εξής προγραμματισμό:
    ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21:00 Ο ΓΙΑΤΡΟΣ
    ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 22:30 Ο ΤΙΜΩΡΟΣ
    ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 22:30 ΤΖΕΛΑ
    ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ
    ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΔΙΑΦΑΝΗ ΑΓΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δευτέρα
      21:00 ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
      22:40 Ο ΤΙΜΩΡΟΣ
      τρίτη
      21:00 ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
      22:40 Ο ΤΙΜΩΡΟΣ
      τετάρτη
      21:00 ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
      22:40 Ο ΓΙΑΤΡΟΣ
      23:50 ΑΥΤΟΨΙΑ / ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
      πέμπτη
      21:00 ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
      22:40 Ο ΓΙΑΤΡΟΣ
      23:50 Ο ΝΙΜΟΥ... ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ
      παρασκευή
      21:00 Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΤΖΕΛΑΣ ΔΕΛΑΦΡΑΓΚΑ
      22:40 ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΜΑΜΑ
      23:50 Ο ΝΙΜΟΥ... ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ
      σαβ
      21:00 ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ (Αν δεν έκαναν τη μ**** να την κόψουν)
      κυρ
      21:00 ΔΙΑΦΑΝΗ ΑΓΑΠΗ

      Διαγραφή
    2. Καλα έκαναν και την έκοψαν την μουρμούρα,και πολυ άργησαν.Σιγά μην καθόταν κανένας να το δει Σαββατιάτικα.Η Τζελα δελαφραγκα μέγα φάουλ να κρατάει 90 λεπτά λες και ειναι δραματική σειρα.Το πολυ 1 ωρα μαζί με τις διαφημίσεις θα επρεπε να κρατάει.

      Διαγραφή
    3. μια χαρα ηταν η μουρμουρα. Θα αφηναν τους νεους και θα εβαζαν 3 νεα ζευγαρια

      Διαγραφή
  10. Γιατι δεν υπσρχει το να με λες μαμα στο προγραμμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί που ήταν να προβληθεί πέρυσι τον Απρίλιο, τώρα αγνοείται. Δημοσίευμα γράφει πως ο Alpha ενοχλήθηκε που η Κίτσου έκλεισε να είναι και στη Μάγισσα του Αντ1. Εντωμεταξύ η σειρά ήταν για τη σεζόν 2023-2024, όχι για φέτος, δεν έκανε κάποιο σφάλμα η γυναίκα. Όποτε η σειρά είναι έτοιμη αλλά στο συρτάρι.

      Ελπίζω να μην προβληθεί όπως όπως, όπως έκανε ο Alpha με τα Ψέματα πριν 2 χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει trailer όποτε από Γενάρη...

      Διαγραφή
  11. Λυπάμαι πολύ αλλά δεν κάθομαι να δω 3 ώρες τηλεόραση με την 1 να είναι διαφημίσεις.
    Από όλες τις σειρές μόνο τη Τζέλα θα δω παρότι το τρέιλερ ήταν τραγικό, αλλά θα τη δω on demand οπότε θελω και όσο θέλω.
    Μεγάλωσα στα 90ς βλέπετε, τοτε που οι κωμικές σειρές κρατούσαν 25 λεπτά, οι δραματικές 50 και που έπαιζαν μια φορά την εβδομάδα.
    Ας συνεχίσουν τα κανάλια να ψάχνονται γιατί όλα μαζί φτάνουν το 40% τηλεθέασης στην πραιμ ταιμ, με το 60% να χάνεται στα"άλλα" (νετφλιξ κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως και οι τουρκικές σειρές στην Τουρκία 3 ώρες παίζουμε με τις διαφημίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Τουρκία ευθύνεται για τις 90λεπτες σειρες.Απο τότε που ήρθαν τα τουρκικά σίριαλ στην Ελλάδα έγινε η αλλαγή μέχρι τότε ήταν 45λεπτες

      Διαγραφή
    2. Για την ιστορία οι Τουρκικές σειρές, μπορεί να έχουν 2ωρη και 3ωρη διάρκεια αλλά, προβάλλονται μια φορά την εβδομάδα (24-32 επεισόδια τη σεζόν) ενώ η Τουρκία κάνει σπάνια καθημερινές σειρές. Το μοναδικό παράδειγμα καθημερινής σειράς ήταν η Elif του Star που είχε 900 επεισόδια και 4 σεζόν.

      Επίσης ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ μέχρι το 2017 οι ελληνικές σειρές είχαν 45-60 λεπτά μετάδοσης μαζί με διαφημίσεις, όταν ο ALPHA αποφάσισε να μεταδίδει το Τατουάζ δύο ώρες κάθε Δευτέρα-Τρίτη και Πέμπτη (μία ώρα την Πέμπτη) για να χτυπήσει Nomads, The Voice και Ταλέντο απέναντι. Από τη σεζόν 2018-2019 το Τατουάζ έγινε 2ώρο Δευτέρα με Πέμπτη, ενώ από το ίδιο συνεχίστηκε και με τις 8 Λέξεις. Τέλος τη σεζόν 2020-2021 ο Αντ1 έκανε τη 2η σεζόν των Μελισσών 1,5 ώρα από 1 την 1η σεζόν (22:00-23:30). Από τη σεζόν 2021-2022 πλέον έγινε καθεστώς οι δύοωρες σειρές.

      Διαγραφή
    3. το τατουαζ επαιζε 2πλο επεισοδιο. Οι μελισσες ηταν οι πρωτες που ξεκινησαν το 1 ωρα επεισοδιο και επαιζε απο την αρχη ετσι

      Διαγραφή
  13. Έχω ςχω δει στο πρόγραμμα το Αλφα ότι όταν θα έχει Γιατρό θα έχει αμέσως μετά διπλό επεισόδιο Greys anatomy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. Εγώ βλέπω μια νέα στρατηγική. Καθόλου πανικό.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com