Ticker

10/recent/ticker-posts

Οικογενειακές Ιστορίες: Επιστρέφουν με νέα επεισόδια στον Alpha



 

Οι «Οικογενειακές Ιστορίες», η σειρά που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα και αγκαλιάστηκε από το κοινό για την αμεσότητα και την ρεαλιστική προσέγγιση της, επιστρέφει με νέα επεισόδια.

Με επίκεντρο ιστορίες απλών ανθρώπων και θέματα που πολλές οικογένειες καλούνται να αντιμετωπίσουν σε καθημερινή βάση, οι «Οικογενειακές Ιστορίες» προβάλλουν ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας με σενάρια που προκύπτουν από την επικαιρότητα και δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Οι «Οικογενειακές Ιστορίες» επιστρέφουν με νέα επεισόδια γεμάτα συγκίνηση, αγωνία κι ανατροπές.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. 15 Χρόνια Οικογενειακές Ιστορίες, 8 Κύκλοι , 950 Επεισόδια, 2 Spin-Off (Όσα Μου Κρύβεις και Αμφιβολίες), 13 Καλοκαίρια και Χιλιάδες Ώρες Επαναλήψεων με Υψηλές Τηλεθεάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ιδέα των Γερμανών του RLT που ξεκίνησε μόνο για 10 επεισόδια με σκοπό, όπως έλεγε το δελτίο τύπου, να δείξει ακραίες καταστάσεις και προβλήματα 10 ελληνικών οικογενειών. Τελικά τα 10 αυτά επεισόδια πήγαν απίστευτα καλά σε τηλεθέαση απέναντι κιόλας από την Πάττυ του Mega που έκανε 35% και το Deal στον Ant1 (σεζόν 2010-2011) ενώ μέχρι και η Μενεγάκη στο πρωινό που πήγαινε χάλια έφτασε να αναλύει 1 ώρα στην εκπομπή της το επεισόδιο των Οικογενειακών Ιστοριών μαζί με Γκουντάρα και Καβατζίκη για να ανεβάσει νούμερα.

      Τα 10 επεισόδια έπαιζαν διαρκώς σε (Ε) για να ένα μήνα για να προλάβουν οι δημιουργοί Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης (ναι πριν τις Άγριες Μέλισσες έγραψαν τους πρώτους κύκλους των Οικογενειακών) να κάνουν νέα επεισόδια, με κομπάρσους που έβρισκαν στο δρόμο και στην Αγία Βαρβάρα, ενώ ο Alpha ξεκίνησε να προβάλει τη σειρά δύο φορές τη μέρα 18:00 και 23:00 κάνοντας 20% στις 23:00 το βράδυ απέναντι από τους Ράδιο Αρβύλα.

      Διαγραφή
    2. Απίστευτο. Τσαμπάνη και Καλκόβαλης έγραφαν τους πρώτους κύκλους; Ε τοτε θα βαλω να δω κανενα επεισοδιο στο yt για πλακα

      Διαγραφή
    3. Έτσι εξηγείται το ότι μου άρεσαν οι πρώτες σεζον

      Διαγραφή
  2. Δεν θα ησυχάσουμε ποτέ από αυτή την αηδία;;; Απορώ πως κάνει νούμερα μία εκπομπή; χαμηλού επιπέδου και νοημοσύνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην πρώτες σεζόν που παίζανε όπως ναναι ήταν πιο ωραία και αστείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com