Ticker

10/recent/ticker-posts

Ο ALPHA «σπάει» τη συμφωνία για την prime time - Φοβάται κάτι;



Με στρατηγικές αιφνιδιασμού και σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις αρχικές συνεννοήσεις προχωρούν τα κανάλια τον προγραμματισμό τους για τη «μάχη των μαχών» που ξεκινά στην prime time την προσεχή εβδομάδα. Όπως αναφέρει η Reallife, η άτυπη συμφωνία ανάμεσα στα κανάλια για τμηματικές πρεμιέρες των σειρών σε δύο δόσεις (στις 23 Σεπτεμβρίου και στις 7 Οκτωβρίου) τινάζεται στον αέρα, καθώς σχεδόν όλοι οι παίκτες κινούνται με δική τους στρατηγική.

Την έκπληξη κάνει ο Alpha που βγάζει από τη φαρέτρα του όχι μία αλλά συνολικά πέντε σειρές από την πρώτη εβδομάδα του ανταγωνισμού, με στόχο να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να αποκτήσει σύντομα μια εικόνα για τα δυνατά του όπλα. Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, την αρχή κάνει με διπλό επεισόδιο ο «Τιμωρός» με τον Δημήτρη Λάλο, ενώ την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου η σκυτάλη περνά στην κωμωδία «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», που συστήνεται στο κοινό επίσης με διπλό επεισόδιο. Ο «Αγιος έρωτας», που είναι βασικό «όπλο» του Alpha για το slot των 21:00, κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου με διπλό επεισόδιο (και ένα ακόμα την Πέμπτη στις 21:00), ενώ την Παρασκευή, επιστρέφει στον αέρα του Alpha o «Γιατρός» με νέα επεισόδια.

Για να αναδείξει όλη του τη νέα «πραμάτεια» μέσα σε λίγες ημέρες, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο Alpha βγάζει στον αέρα με διπλό επεισόδιο και τη «Διάφανη αγάπη». Χωρίς ανατροπές προχωρά στον σχεδιασμό του ο ΑΝΤ1, τοποθετώντας εξαρχής τα δυνατά του όπλα στην κανονική ημέρα και ώρα μετάδοσης. Το «Grand Hotel» ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί το τηλεοπτικό κοινό τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και συνεχίζει στην ίδια ζώνη μετάδοσης έως και την Πέμπτη. Με δύο σειρές και ταυτόχρονη ενεργοποίηση και των δύο slot στις 21:00 και στις 22:30 «χτυπά» το Mega στην έναρξη της μάχης της prime time. Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00 επιστρέφει με τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων η «Γη της ελιάς», ενώ τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου το Mega ρίχνει στη μάχη και τη νέα σειρά «Ταμπού» στις 22:50 με δύο επεισόδια (Δευτέρα και Τρίτη).

Δημοσίευση σχολίου

39 Σχόλια

  1. εντελώς ανήθικο βεβαία αν όντως είχαν κάνει τη συμφωνία να την σπάει έτσι. Ας μην την έκανε εξ αρχής, όπως ο σκάι πχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν ειχα δει οτι ειχαν κανει συμφωνία να κάνουν τα καθημερινά μια βδομάδα πριν και μετά απο μια βδομάδα τα σιριαλ μετα τις 22.30 θεωρησα οτι ηταν επειδη δεν είχαν αρκετό στοκ επεισοδιων. Προφανως ο Αλφα κατάφερε να αποκτησει στοκ και σου λέει εγω θελω να κρατησω την πρωτια στην μυθοπλασία και γι αυτό τα κατεβαζω όλα, ωστε να χτυπησει τον αντεννα που δεν έχει αλλο στοκ και ο κόσμος να μη δει το grand hotel και να δει τα δικα του τα καινούργια.
    Τυπικά ειναι ανήθικο που έσπασε την συμφωνία ο Αλφα αλλά θα δουμε αν θα του βγει. Προσωπικα, μ αρεσει που βγαινουν πολλά σιριαλ την πρωτη εβδομάδα, έτσι θα επιθυμούσα να συμβει εξ αρχής. Βεβαια οι σειρες που θα βγαλει ο αλφα δεν με ψήνουν οποτε δεν είναι οτι υπάρχει περίπτωση να με κερδισει μ αυτην την τακτικη. Για να δουμε τι θα κανει ο κόσμος. Ας μην ξεχναμε οτι ο Αντεννα έχει lead in τον εκατομμυριουχο με καινούργια επεισοδια που αρέσει στο γενικο κοινό και ο αλφα lead in με παλια επεισοδια σοι που αρεσουν στο δυναμικό. Δυσκολο να γίνουν προβλέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλα σταρ και μεγκα τη σεβάστηκαν...

      Διαγραφή
    2. Ντροπή στον Αλφα. Αν δεν ήθελε ας μην έκανε συμφωνίες. Ο Αλφα είναι ο ανήθικος εδω ενω αντέννα και σταρ σεβονται τη συμφωνία. Το μέγκα δεν ξέρω γιατί θα προβάλλει το ταμπου στις 22.40.

      Διαγραφή
  3. Πολύ προβοκατόρικος ο τίτλος. Από θέμα ημερομηνίας ξεκινάει κανονικά ανάλογα με την συμφωνία, απλώς αποφάσισε να πετάξει στην αρένα όλες του τις σειρές. Που είναι το κακό και το ανήθικο; Δηλαδή έπρεπε όλοι να συμμορφωθούν σύμφωνα με τους ρυθμούς του Αντ1 ή του Μέγκα επειδή εκείνοι δεν έχουν αρκετό στοκ επεισοδίων; Αυτό είναι δικό τους θέμα, ας φρόντιζαν να έχουν. Μήπως λοιπόν είναι άλλοι αυτοί που φοβήθηκαν από την κίνηση του Άλφα και βρίσκονται σε πανικό, εξού και ο προβοκατόρικος τίτλος της ανάρτησης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tα είπες όλα! Έτσι είναι.

      Διαγραφή
    2. Υπήρχε άτυπη συμφωνία να γίνουν οι πρεμιέρες σε δύο δόσεις η πρώτη Σεπτέμβρη και η άλλη Οκτώβρη οι δύο την τηρούν ο Alpha τη σπάει. Άρα αν ισχύει η ύπαρξη της συμφωνίας ο τίτλος είναι σωστός αφού σπάει τη συμφωνία και ρίχνει όλες τις σειρές του στην αρένα την ίδια εβδομάδα και αυτό ναι θεωρείται ανήθικο και φυσικά κάτι φοβάται και αλλάζει στρατηγική. Όταν συμφωνείς σε κάτι έστω και άτυπα και μετά το σπας εσύ είσαι που φοβάσαι και όχι ο άλλος που τηρεί τα συμφωνηθέντα.
      Όλο αυτό με το σπάσιμο των συμφωνιών το ξεκίνησε ο ΣΚΑΙ και το έκανε ξεκάθαρα γιατί φοβόταν τον ανταγωνισμό. Άλλο που δεν του έβγαινε. Ο ΣΚΑΙ έπαψε να κάνει τέτοιες συμφωνίες για να μην τον κράζουν και τώρα τη σκυτάλι την πήρε ο Alpha.

      Διαγραφή
    3. 2:27 Έτσι είναι ο χώρος των media, ανταγωνιστικός. Ο καθένας φροντίζει για το κανάλι του το καλύτερο. Τα υπόλοιπα περί ηθικής είναι τελείως υποκριτικά. Τα περί φόβου είναι τελείως προβοκατόρικα και εξυπηρετούν σκοπούς...

      Διαγραφή
    4. 2:27 Επίσης, ο τίτλος θα ήταν σωστός αν έλειπε το ερώτημα που κατευθύνει....

      Διαγραφή
  4. Εντωμεταξύ το μέγκα ξεκινάει 22/9 αλλά ο άλφα είναι το πρόβλημα; Μάλλον άλλοι φοβούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ειναι μεσα στη συμφωνία. Η ελια παντα ξεκινούσε Κυριακη. Απο περσι που έκαναν συμφωνία και δεν θεωρούνταν προβλημα. Ισως γιατί μετράνε την αρχη της βδομάδας και η ελια παιζει Κυριακη-Πεμπτη. Οι αλλοι παίζουν Δευτερα-Πεμπτη. Το θεμα ειναι οτι το μεγκα βγαζει το ταμπου στις 22.40. Αυτο ειναι μαλλον σπασιμο συμφωνίας. Φαινεται μονο ο αντεννα και το σταρ να κρατανε τη συμφωνια

      Διαγραφή
    2. 3:30 σύμφωνα με τα λεγόνενά σας και το μέγκα σπάει την συμφωνία αλλά ο πόνος τους είναι ο άλφα.

      Διαγραφή
  5. Απ'την στιγμη που τα καναλια λειτορυγουν ανταγωνιστικα για ποιον λογο να υπαρχει συμφωνια για κοινη ενερξη των προγραμματων?Ποτε δεν καταλαβα την λογικη για κατι τετοιο.Αν ενα καναλι εχει ετοιμες τις σειρες του νωριτερα γιατι να μην τις βγαλει και να περιμενει ποτε θα ειναι ετοιμα και τα αλλα καναλια?Η ΕΡΤ π.χ. που ξεκιναει το προγραμμα απο τις αρχες Σεπτεμβρη ειναι ανηθικη γιατι δεν περιμενει τα υπολοιπα καναλια?Και πολυ καλα κανει που ξεκιναει νωριτερα εφοσον εχει ετοιμα τα επεισοδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήμαρτον,τι συμφωνιες και κουραφεξαλα?Ανταγωνιστικες επιχειρησεις ειναι τα καναλια,ελευθερη αγορα εχουμε,ο καθενας εχει δικαιωμα να ξεκινησει τα προγραμματα του οποτε γουσταρει.Το να προσπαθουν καποιοι να επιβαλλουν τετοιους κανονες ειναι σαν να θες να επιβαλλεις στην apple να μην βγαλει απο τωρα το καινουριο iphone αλλα να περιμενει την samsung ποτε θα εχει ετοιμο το δικο της καινουριο αντιστοιχο μοντελο για να τα βγαλουν μαζι την ιδια περιοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ομως παει η apple και κανει συμφωνια οτι δε θα βγαλει καινουργιο τηλεφωνο πριν τον Δεκεμβριο και αυτο το συμφωνήσει και η samsung και παει μετά η samsung τον Νοεμβριο και βγαλει καινουργιο τηλεφωνο θα την πουμε ανήθικη. Οποτε ναι, αν δε θες, δεν κανεις συμφωνίες αφου το βλέπεις τοσο ανταγωνιστικά. Οταν κανεις συμφωνίες και μετά τις σπας, να περιμένεις οτι θα σου πουν οτι παιζεις βρωμικα!

      Διαγραφή
  7. Η συμφωνία ήταν οι πρεμιερες να γίνουν σε δυο δωσεις. Η βδομαδα 23/9 να είναι πρεμιερα του καθημερινού και στις 6/7 οι πρεμιερες των σειρων που παιζουν μετά τα καθημερινά. Οποτε ναι ο Αλφα παιζει βρωμικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μέγκα που βγάζει το ταμπού στις 23/9 και όχι 6/10 παίζει βρώμικα ή όχι;

      Διαγραφή
    2. Και το μεγκα σπαει τη συμφωνια.

      Διαγραφή
    3. Έχεις γράψει τόσες φορές ότι ο ALPHA παίζει βρώμικα. Γελάει ο κόσμος με τις ψευτοηθικές που ασχολείστε!!

      Διαγραφή
  8. Ότι και να κάνουν άλφα και μέγκα θα κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά. Οι άλλοι θα τρώνε την σκόνη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Grand Hotel και η Μαγισσα είναι δυνατοί παίκτες

      Διαγραφή
    2. Τι είναι το grand hotel και η μάγισσα;;;;; Δυνατοί παίκτες;;;;; Αχαχαχαχαααααα! Δύο μίζερα σαπούνια εποχής είναι και τίποτα παραπάνω. Α! Και στη μάγισσα βάζουν τις ηθοποιούς αβυσσαλέα ντεκολτέ με τα στήθια έτοιμα να ξεχυθούν για να τσιμπήσουν νουμεράκια.

      Διαγραφή
  9. πωπω ολοι πεφτουν απο τα συννεφα που τα καναλια ψαχνουν τροπο να κερδισουν τον ανταγωνισμο....συμφωνιες και κουραφεξαλα... ενω το να μην αφηνεις ηθοποιους απο τις σειρες σου να πηγαινουν σε εκπομπες αλλων καναλιων ειναι αποδεκτο και ηθικοτατο... ρε τι αλλο θα ακουσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΑΜΠΕΣΗΣ με λίγα λόγια ο A!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύς λόγος και πολλά σχόλια για τόσο πολλές, πολύ αδιάφορες σειρές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται να τις δει κανείς για να καταλάβει, φαίνονται από τα τρέιλερ. Για αυτό και το 60% του κόσμου στις μετρήσεις της Nielsen είναι στα "Λοιπά". Καθίστε εσείς να δειτε ό,τι σας σερβίρουν και να αποθεώνετε το τίποτα.

      Διαγραφή
    2. 11.05 Εσύ από πού σερβίρεσαι;

      Διαγραφή
  12. Φαινεται οτι δεν πιστεύει στον αγιο έρωτα. Αν πιστευε θα τον έριχνε τη Δευτέρα. Γι αυτο ριχνει τιμωρο δευτερα. Θεωρει οτι θα παει καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύς λόγος για το τίποτα. Αν είχε κάνει το ίδιο κάποιο άλλο κανάλι μεγαλύτερης αρεσκείας, τώρα δεν θα υπήρχε καν σαν θέμα, πόσο μάλλον όλα αυτά τα υποκριτικά σχόλια που μιλούν δήθεν για ηθική και μπούρδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν το έκανε μόνο ο άλφα. Το έκανε και το μέγκα. Αλλά ο άλφα τους πονάει πιο πολύ.

      Διαγραφή
  14. Εγώ θα σταθώ στον ΦΟΒΟ του Alpha όσον αφορά τη Τζέλα Δελαφράγκα. Μια σειρά με 14 επεισόδια (όλα κι όλα) δεν τι βάζεις διπλό (και μάλιστα 3ωρο) επεισόδιο στην πρεμιέρα αν την πιστεύεις άλλα την κρατάς για να σου βγάλει μέχρι τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο.

    Άλλα όταν όλο το καλοκαίρι έχεις δει τα σχόλια σε facebook, twitter στο youtube κάτω από τα τραγούδια και τα trailer τότε προσπαθείς να σώσεις ενδεχόμενη αποτυχία. Αν η πρεμιέρα πάει μέτρια τότε ενδεχομένως να υπάρξει και άλλο διπλό επεισόδιο έτσι ώστε να μείνουν 10 και να προσπαθήσουν να σώσουν ότι σώζεται. Άλλωστε μιλάμε για τεράστιο κόστος επεισοδίου που είναι κοντά στις 120.000€ και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν θα παίζει κάθε εβδομάδα 3ωρη η Τζέλα. Για ποιον φόβο μιλάς; Δηλαδή να έβγαζε όλες τις σειρές του και να κρατούσε μόνο τη Τζέλα για να μην φτιάχνει ο καθένας σενάρια ότι το κανάλι φοβάται; Δεν πάμε καλά!
      Όσο για το ότι είναι υποχρεωτικό να πάει καλά λόγω κόστους, και τι έγινε αν πάει μέτρια; Και η Μάγισσα με υπερβολικό κόστος μέτρια τα πήγε και συνεχίζει παρ' όλα αυτά και φέτος. Δεν είδα να έπαθε τίποτα κανείς...

      Διαγραφή
    2. Βρε εμμονική ακόμα και εδώ την Τζέλα σκέφτεσαι;

      Διαγραφή
    3. Εννοούσα φυσικά το γεγονός πως είναι υπερβολή και σπατάλη να προβληθούν 2 από τα 14 επεισόδια μαζί εφόσον ήδη το ένα επεισόδιο είναι αρκετά μεγάλο, ανοήτοι εμμονικούληδες 5:33 και 6:02. Επίσης μήπως αυτή η κίνηση είναι πανικού γιατί φοβούνται; Αυτό μια απλή απορία τίποτα παραπάνω.

      Διαγραφή
    4. 6:39 Που την είδες την εμμονή στο σχόλιο μου; Ο 5:33 είμαι. Μήπως έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι;

      Διαγραφή
  15. Δηλαδή ο Αντ1 δε βγάζει τη Μάγισσα επειδή τηρεί τη συμφωνία ή επειδή δεν έχει ικανό στοκ επεισοδίων?Μην τρώμε αμασητα τα παραμύθια των καναλιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευω το 2ο γιατι και περσι επειδη δεν ειχε στοκ επεισοδιων απο 3 μερες την πηγε 2

      Διαγραφή
  16. Το MEGA άλλαξε την πρεμιέρα του ΤΑΜΠΟΥ και το ρίχνει στη μάχη τελικά την Κυριακή στις 22:50
    χαμούλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com