Ticker

10/recent/ticker-posts

Τέλος οι "Alcatrash" από τον Μουτσινά


 Ο Νίκος Μουτσινάς αρχίζει και μπαίνει σε mood προετοιμασίας και χθες πραγματοποίησε το τρέιλερ για την φετινή σεζόν στον Alpha.

Είχε κέφια , διάθεση και δέιχνει πόσο ανυπομονεί να ξεκινήσει η εκπομπή του. Το βραδινό σατιρικό τηλεοπτικό πρότζεκτ που ετοιμάζει μαζί με τους συνεργάτες του θα έχει μεγάλες δόσεις απο σχολιασμό , πολλές εκπλήξεις με πρόσωπα επικαιρότητας, την αγαπημένη του Βάνια αλλά οχι του Alcatrash.

Αυτός είναι και ο λόγος που παίζει σποτακι στα social media για να βρεθεί τραγουδιστής - τραγουδίστρια. Μόνο ο Ανδρέας Βούλγαρης θα είναι στο πλατό ( απο το συγκρότημα ) με τις μουσικές του στα Decks. Θα δούμε πολλά πρόσωπα σ αυτή τη θέση καθ όλη την διάρκεια της σεζόν που θα παρακολουθήσουμε 60 Live εκπομπές. Η πρεμιέρα του βραδινού " Νίκος Μουτσινάς βραδιάτικα " φαίνεται ότι θα γίνει περίπου στις 15 Οκτωβρίου.

Η παραγωγή θα είναι της BarkingWell Media.

Πηγή: newspistol.gr

Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

  1. Είδα τρέιλερ στα σοσιαλ του Alpha Κύπρου για την Super Κατερίνα και λέει ότι θα παίζει 9:20. Πως γίνεται αυτό; Αφού η εκπομπή ξεκινάει στις 10 πως στην Κύπρο θα ξεκινάει 9:20;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέβαια τώρα που το ξαναείδα, λέει πρεμιέρα Τρίτη 17/9. Άρα παίζει μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή στην Κύπρο;

      Διαγραφή
    2. και περσυ μαγνητοσκοπημενη μεταδιδοταν το επομενο πρωινο

      Διαγραφή
    3. Στην Κύπρο τα «πρωινάδικα» είναι ενημερωτικές εκπομπές που έχουν 3ωρη διάρκεια (11-2). Οι ψυχαγωγικές εκπομπές έφερναν πολύ χαμηλά νούμερα. Ξέμεινε μόνο η Σούπερ Κατερίνα που παίζει εκτός απο κονσέρβα και κουτσουρεμένη (0930-1055). Ούτε το Πρω1νο μεταδίδεται από τον Αντ1 Κύπρου. Όλως παραδόξως παίζει σε ταυτόχρονη μετάδοση από το Omega Κύπρου το Breakfast@Star που φέρνει χαμηλά νούμερα αλλά συνεχίζει να μεταδίδεται.

      Διαγραφή
    4. Αλήθεια η Κύπρος δεν έχει πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές;

      Διαγραφή
    5. Υπάρχει μια στο ΡΙΚ (0930-1100) Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα. Γενικα μπόλικη δόση ενημέρωσης με πολύ πρωινές ενημερωτικές και το 3ωρο το ενημερωτικό στο μεσημβρινό slot (11-2) στα 4 μεγάλα κανάλια. Αν δεν κάνω λάθος η δημοφιλέστερη είναι του Ant1 το Μέρα Μεσημέρι.

      Διαγραφή
    6. @9:44 
      Μα σε καμία χώρα δεν υπάρχει αυτό το τσίρκο που έχουμε στο Ελλάντα και το ονομάζουμε πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Εννοείται ότι δεν μπορούν να σταθούν τέτοιες εκπομπές ούτε στη Κύπρο.
      Όλο το πρωί όλες οι χώρες έχουν ενημερωτικές εκπομπές και οι lifestlye ειδήσεις είναι μικρό ένθετο σε αυτές. Σιγά να μη κάθονται και να σχολιάζουν με τις ώρες σαν κατίνες και να τσακώνονται μεταξύ τους. Αυτά μόνο στο Ελλάντα. Στις υπόλοιπες χώρες έχουν κανονικές πρωινές εκπομπές.

      Διαγραφή
    7. Πως ξέρετε τα νούμερα τηλεθεαση για Κυπρο;

      Διαγραφή
    8. 7:40 π.μ.Δεν είναι και πολύ καλό να έχουν όλα τα κανάλια ενημερωτικές εκπομπές,ας έχουν πρωινό σαν τα παλιά πρωινά όχι τραγικά και κουτσομπολιό

      Διαγραφή
    9. Αυτό το να μεταδίδεται μια εκπομπή μαγνητοσκοπημένη ποτέ δεν το κατάλαβα. Αν δεν μπορείς να την μεταδώσεις ζωνταν καλύτερα μην την προβάλλεις.Θα παρακολουθεί ο κόσμος 1 μέρα μετά λες και είναι επεισοδιο από σειρά;

      Διαγραφή
    10. Γιατί δεν μεταδίδουν την Σταματίνα και να βγαινει ζωντανά

      Διαγραφή
    11. Η Σταματίνα δεν μεταδίδεται ζωντανά γιατί ο Άλφα Κύπρου εκείνη την ώρα έχει πολύ πετυχημένη ενημερωτικη εκπομπη που ξεκινά στις 0645. Λογικά η Σούπερ Κατερίνα μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένη για να γεμίσει κενό του Άλφα Κύπρου. Και πάει και συμπαθητικά αφού παίρνει δυνατό λιντ ιν από την ενημερωτική εκπομπή. Ενδιαφέρον θα έχει πάντως αν τελικά ο Άλφα Κύπρου επιλέξει να μετάδιδει ζώντανα το Buongiorno μιας και έχει τα δικαιώματα μετάδοσης και του Mega και θα ξεκινά την ωρα που τελειώνει η Alpha Καλημερα με την Αγαπητού.

      Διαγραφή
  2. Δηλαδη το καλο μεσημεράκι που βαρέθηκε να το παρουσιαζει και το έλεγε σε καθε ευκαιρία, είπε να το ξαναπαρουσιασει αλλα 2 μονο φορες τη βδομάδα και βραδυ. Νομιζαμε και μεις οτι θα χει κατι διαφορετικο. Τελικά οχι. Για να δουμε πως θα πάει το καλό βραδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά το ίδιο ακριβώς θα είναι με μια περισσότερη δόση ελευθερίας στο λόγο λόγω ώρας μετάδοσης.

      Διαγραφή
  3. Ευτυχώς. Ήταν ανυπόφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com