Ticker

10/recent/ticker-posts

Τις 60 αποχωρήσεις κοντεύουν στο Open – Συνεχίζεται το κύμα φυγής

 


Συνεχίζεται αµείωτη η φυγή δηµοσιογράφων και τεχνικών από το Open, και µάλιστα η φηµολογία περί ενδεχόµενης υποβολής παραίτησης του διευθυντή ειδήσεων, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, δηµιούργησε -πριν από τις διαρροές περί του αντιθέτου, αλλά και τις αντίστοιχες για την εµπλοκή νέων δηµοσιογράφων στην εξίσωση, που επ’ ουδενί πάντως καλύπτουν τα κενά τα οποία δηµιουργήθηκαν εδώ και τόσο καιρό- ακόµα πιο µεγάλο προβληµατισµό στον κόσµο που έχει αποµείνει.

Στον «χορό» των αποχωρήσεων, τη Χριστίνα Ιορδανίδου από το εξωτερικό δελτίο ακούγεται ότι θα ακολουθήσει η έµπειρη δικαστική συντάκτρια Ελενα Γαλάρη, η οποία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα πάει στον ΣΚΑΪ, για να αντικαταστήσει την Ιωάννα Μάνδρου, η οποία παραιτήθηκε τόσο από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση όσο και από την «Καθηµερινή».

Ο συνολικός αριθµός των αποχωρήσεων πλησιάζει τις 60 και οι διοικητικές και οικονοµικές δυσκολίες έχουν δηµιουργήσει θέµατα που είναι πολύ δύσκολο να αντιµετωπιστούν από τον πολύπειρο διευθυντή Ειδήσεων και Ενηµέρωσης, ο οποίος φυσικά εξακολουθεί να χαίρει της εµπιστοσύνης του περιβάλλοντος Σαββίδη και του ίδιου του µεγαλοµετόχου του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, φαίνεται πως η παράµετρος αυτή µόνο αρκετή δεν είναι, δεδοµένης της επιθυµίας της ιδιοκτησίας για απεµπλοκή της από τα media.

Aπό κει και πέρα, ακόµα πιο απελπιστική είναι η κατάσταση στην ψυχαγωγία, όπου ο Τζώνη Καληµέρης παλεύει µε τα… θηρία και κυρίως την έλλειψη σοβαρού µπάτζετ, προκειµένου να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές πλάνο σε ό,τι αφορά τη ναυαρχίδα του οποιουδήποτε τηλεοπτικού σταθµού.

Πηγή: Παραπολιτικά 

 

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Αποχωρεί ο Σαββίδης λόγω της αντιρωσικής πολιτικής της κυβέρνησης και υπάρχει αβεβαιότητα στους εργαζομένους. Φοβούνται μην έχει την τύχη του Alter το κανάλι στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν τω μεταξύ το ALTER το θυμόμαστε μέχρι και σήμερα, το OPEN και να κλείσει θα περάσει στη λήθη όπως πέρασε και το TEMPO..

      Διαγραφή
    2. Ναι, ρε το θυμάμαι και το TEMPO. Ήταν την εποχή που ο αδελφός μου πήγαινε τότε Γυμνάσιο, κι εγώ Νηπιαγωγείο και μετά Α' Δημοτικού.

      Διαγραφή
  2. Σε λίγο θα μείνουν μόνο η Μηλιαρέση και η Βατίδου να πουλάνε σόμπες και χαλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μονο εκεινη με τα καταμαυρα φρυδια και τα καταξανθα μαλλια που μοιαζει να βγηκε απο το η αγαπη αργησε μια μερα θα μεινει στο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι πρόγραμμα θα βγάλει το open; Γιατί δεν εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με δημοφιλής ξένες σειρες και δημοφιλή κινουμενα σχέδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο κατάντια πια. Γιατί αποχωρεί τόσος κόσμος πια; Δεν πληρώνονται; Δεν υπάρχει κλίμα συνεργασιας; Το ψυχαγωγικό ανύπαρκτο Μονο με Τσολάκη του 2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είχε 60 εργαζόμενους το OPEN; Εντύπωση μου κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το 679ο άρθρο των παραπολιτικών τα τελευταία 2 χρόνια με στόχο το οπεν χαχα. Αν τους πιστεύαμε το οπεν θα είχε πουληθεί 15 φορές ήδη τα τελευταία χρόνια. Τέτοια καούρα με το οπεν τα παραπολιτικά δεν τη καταλαβαίνω. Μάλλον τη καταλαβαίνω. Πάντα άλλοι γράφουν και για δημοσιογράφους που πάνε προς οπεν, πχ ο Αντώνη Κρητικός από τον σκαι. Τα παραπολιτικά μόνο τις αποχωρήσεις βλέπουν χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκεί βρήκε να πάει ο Αντώνης Κρητικός; 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ''η έµπειρη δικαστική συντάκτρια Ελενα Γαλάρη, η οποία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα πάει στον ΣΚΑΪ, για να αντικαταστήσει την Ιωάννα Μάνδρου,'': η δημοσιογραφος εχει ΗΔΗ κανει την πρωτη της εμφανιση στον ΣΚΑΙ,και εσεις λετε ΘΑ παει... ελεγξτε λιγο τι αναρτατε...το αρθρο ειναι παλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπηκα και εγω να δω αν υπαρχει ακτι ενδιαφερον για το ΟΡΕΝ και βλεπω αναπαραγωγη ενος ακομα Παραπολιτικου σχολιου,ελεος με τα καθε λογης φερεφωνα,στην τελικη ποσα καναλια θελετε για να ειστε Ο.Κ δεν σας φτανει το ΜΕGAλο καναλι σας,φαταουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κούλαρε δικέ μου. Ξέρω, σας καταλαβαίνω, αλλά θέλουμε να μην έχουμε κι άλλους τόσους ανέργους, στον πολύπαθο αυτό χώρο.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com