Ticker

10/recent/ticker-posts

Επικός Αρναούτογλου: «Έβλεπα Τανιμανίδη – Μαυρίδη όταν έκαναν 5%»


 Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα του Breakfast @Star για τους «ομόσταυλους» του στον ΑΝΤ1, Σάκη Τανιμανίδη, Γιώργο Μαυρίδη αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η συμφωνία για τη νέα του εκπομπή, The Road Show, είναι για δύο χρόνια αλλά φέτος θα δούμε μόνο 12 επεισόδια. «Ξεκινάμε όπου να ‘ναι γυρίσματα για το βραδινό».

Όταν η ρεπόρτερ του είπε να κάνει ταξίδια στο εξωτερικό όπως ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: «Αυτά τα κάναμε πολλά χρόνια πριν, όλα αυτά τα παιδιά τα έκαναν μετά. Εγώ ήμουν φανατικός του World Party όταν αυτό έκανε 5%, μετά τα παιδιά πήγανε πολύ καλά αλλά έχω βγει πολύ στο εξωτερικό. Δεν θα κάνω κάτι που έχω κάνει, τα έχουμε κάνει.

Καταπληκτικό, μια ζωή τον περιμέναμε να κάνει τηλεπαιχνίδι ο Γιώργος Λιάγκας. Ας κάνει κάθε άνθρωπος ό,τι θέλει.

Δεν κάνουν οι τίτλοι τις εκπομπές, οι εκπομπές τους τίτλους» είπε για το αν στεναχωρήθηκε που δεν του δόθηκε η άδεια να χρησιμοποιήσει τον τίτλο «Όμορφος κόσμος».

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Γρηγορη σε συμπαθουμε, σε εκτιμαμε αλλα να ξεπεζεψεις απο την καλαμο σε παρακαλω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε τον συμπαθούμε ούτε τον εκτιμάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός το έχει καβαλήσει προ πολλού. Σε ολες οι εκπομπές πάντα η συζήτηση καταλήγει στον εαυτό του. Επίσης του ότι θα έχει 3 εκπομπές το θεωρώ γελιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε φίλε. Τόσες φορές μας έχει πει πόσο καλός πατέρας είναι για τον Αναστάση, πόσο πιστεύει στον Θεό, ότι έχει κάνει ψυχανάλυση, ότι του αρέσει να βλέπει τσόντες....

      Διαγραφή
  4. Και εσύ όμορφε όταν πήγες στον Αντ1 από Σαλονίκη το 2001 ανέλαβες την Πρίζα, έκανες 5% και κόπηκες στα 9 επεισόδια. Αμέσως σου δόθηκε και άλλη εκπομπή το Chilli με τον Περρή, πάλι 5% κάνατε και κόπηκες στο μήνα επάνω. Με το που μπήκε το 2002 αναλαμβάνεις το ταξιδιωτικό show Non-Stop το οποίο λόγω χαμηλής τηλεθέασης κόπηκε στα 10 επεισόδια, παρόλο το σπρώξιμο της Μενεγάκη στον Καφέ. Τέλος σου δίνετε και ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ το Σαν τα Χιόνια που ταξίδευες την Ελλάδα, που άπατο πήγε αλλά το κράτησαν στο πρόγραμμα μέχρι να λήξει το συμβόλαιο σου. Από εκεί, το καλοκαίρι του '02 σε τσίμπησε ο θείος Μπούτος και πήγες Mega... Οπότε μη μιλάς για 5% άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αιώνιος ΑΝΤ1. Κοψίματα, 5%, Αρναούτογλου με 4 εκπομπές. Κλασικά εικονογραφημένα!

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com