Ticker

10/recent/ticker-posts

Αυτά είναι τα καθαρά νούμερα τηλεθέασης ανα ζώνη στα κανάλια (24/9/2024)


Τι έκαναν χθες για εκπομπές (ενημερωτικές και ψυχαγωγικές ) αλλά και τηλεπαιχνίδια; 

Ποια προγράμματα ξεχώρισαν με το καλημέρα και ποια δυσκολεύονται; 

Πάμε να δούμε αναλυτικά σε όλα τα κανάλια τα καθαρά ποσοστά τηλεθέαση για χθες  24/9/2024 στο Σύνολο, δυναμικό κοινό αλλά και τι βλέπει η Αθήνα η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα ξεχωριστά.

ΠΗΓΗ: The Nielsen Company

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Που είναι το τρολάκι της Μπάρκα που μας έκραζε εχθές και έλεγε "ο Κουσουλός να περάσει τη Δανάη; μόνο στα όνειρα!". Πάρτα! Στις 2 μονάδες η διαφορά, λογικά από Πέμπτη το OPEN πάνω από το MEGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι είσαι; Το τρολάκι του Κουσουλού; Για ρίξε ένα βλέμμα στο νεανικό και θα καταλάβεις γιατί πρέπει να ξαναπέσεις για ύπνο....

      Διαγραφή
  2. Η Ηλέκτρα είναι η μόνη σειρά της ΕΡΤ που κρατάει σταθερά ποσοστά και δεν χάνει το κοινό της. Στο γενικό σύνολο πάντα διψήφια απέναντι σε Σόι, Εκατομμυριούχο και δελτία ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά! Ο Πλάτανος που θεωρείται και επιτυχία και κράτησε 3 χρόνια δεν ξεπερνούσε ποτέ το 4% σε σύνολο και νεανικό. Η Ηλέκτρα πάλι έχει καθιερώσει τα διψήφια από τον Ιανουάριο και δεν πέφτει, ενώ πάει καλά και στις επαναλήψεις.

      Διαγραφή
    2. ο Πλατανος την 1η εκανε και διψηφια, τη 2η εκανε 8αρια σταθερα

      Διαγραφή
  3. Χάλια ο Χατζηνικολάου! Πάτος! Που είναι ο σχολιαστής που ισχυριζόταν ότι ο Χατζηνικολάου δεν κάνει μονοψήφια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δελτία Σταρ Μέγκα Άλφα κάνουν αλλαγές μεταξύ τους...Τα υπόλοιπα τα κλαίνε οι ρέγγες...Τα πρωινά από την 1η τριάδα και κάτω άστα να πάνε.Δανάη οκ μια χαρά το απόγευμα γίνεται πάρτι πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega παίζουν παιχνίδια σαν τα χαζοχαρούμενα ενήλικες άνθρωποι; Λες και βλέπουμε Όμορφο κόσμο το πρωί. Σε τι κοινό απευθύνονται; Έχουν έλλειψη θεμάτων; Αργά ή γρήγορα αν συνεχίσουν να παίζουν ανούσια παιχνίδια, η τηλεθέαση θα πέσει κατακόρυφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι αντιγράφουν ellen (προ 10ετίας). Και γενικά όλο αυτό με τα παιχνίδια, τις φάρσες κλπ. έχει κουράσει. Και φαίνεται σα να έχει πέσει δάκτυλος να διαφοροποιηθούν από την Σκορδά ως προς τη θεματολογία

      Διαγραφή
    2. Μα ναι. Πέρσι καλύτερη ήταν η εκπομπή της ως προς το περιεχόμενο. Φέτος μόνο παιχνίδια και αδιάφορα θέματα. Μήπως μειώθηκε το budget της εκπομπής; Φέτος είναι και σε παραγωγή Κοκλώνη

      Διαγραφή
  6. Αρχελαου=ο φετινος 3ος οροφος.Δεν βλεπω ουτε μεχρι την παρελαση να βγαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πλαστικοποιημένο κνώδαλο σήμερα έκανε ότι ζαλίζεται live; Για να παίξουν υπονοούμενα εγκυμοσύνης μπας και ανέβει η ρημάδα η τηλεθέαση. Πώς γίνεται όμως, όλως περιέργως, αυτής της υπερταλαντούχας "ματιασμένης" όλες οι ζαλάδες, ναυτίες, αδιαθεσίες να της συμβαίνουν ΠΑΝΤΑ ζωντανά και μετά από διαφημιστικό διάλειμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com