Ticker

10/recent/ticker-posts

Σημαντικές καθυστερήσεις για τα "Παιχνίδια εκδίκησης" του ΑΝΤ1. Τι συνέβη;


Γράφει ο Νάσος Γουμενίδης στο nassosblog.gr:

 Με καθυστερήσεις συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Παιχνίδια εκδίκησης" με πρωταγωνιστές τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Νίκο Κουρή.

Μαθαίνω ότι ενώ το αρχικό πλάνο ήταν η σειρά να βγει στα τέλη Σεπτέμβρη, αυτό για την ώρα φαντάζει πολύ δύσκολο. Μέσα στις επόμενες 5 μέρες θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα, αλλά οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της σειράς αναφέρουν πως δύσκολα το πρώτο επεισόδιο θα μπορέσει να βγει πριν τα μέσα με τέλη Οκτώβρη...

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Εχω δει τα 3 πρωτα επεισοδια του αγγλικου στο οποιο θα βασιστεί. Δεν είναι τιποτα σπουδαιο. Αυτη γιατρος μαθαινει οτι την απαταει ο συζυγος οταν ερχεται η γκομενα εγκυος στο ιατρείο. Σιγουρα μπορούσαν να βρουν πιο πρωτοτυπα φορματ να αντιγραψουν αλλα βρηκαν παλι χιλιοπαιγμενες σαβουρες. Το καστινγκ διανα (νοτ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά η μόνη σειρά που ακούμε από Απρίλιο και το μόνο που γράφεται είναι τα ονόματα των 3 πρωταγωνιστών και μια πολύ γενική περιγραφή του story για μία απίστια. Ούτε γυρίσματα ούτε τίποτα. Το βλέπω να πηγαίνει να βρει σύντομα το Μετά τη Φωτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αντέννα αρέσκεται να πετάει λεφτα σε τελειωμένα προτζεκτ. Δεν έπρεπε να ποντάρει σε κουτσό άλογο. Μια χαρά μπορούσε να βάλει στη θέση του κάτι απ το αντέννα plus που απλα θα το προμοταρε φουλ απ την αρχη της σεζον. Αυτο ακουγεται μια απ τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην ελληνική τηλεόραση έχει παιχτεί και το αγγλικό (dr foster-ΕΡΤ) και το τούρκικο (ο άπιστος-ΣΚΑΙ). Εγώ έχω δει και τα δύο και μου φάνηκαν και τα δύο πολύ καλά, καλές παραγωγές με καλούς ηθοποιούς. Από αυτό θα δω την αρχή και αν με κρατήσει, που για να πω την αλήθεια δεν το πιστεύω γιατί ούτε οι 3 πρωταγωνιστές με ενθουσιάζουν ούτε ελπίζω σε μια αξιόλογη ελληνική παραγωγή, τότε θα το συνεχίσω. Μακάρι να με εκπλήξει ευχάριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μόνο που την διασκευή θα την κανει ο σεναριογράφος του κανε οτι κοιμάσαι πιστεύω θα είναι πολύ δυνατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com