Ticker

10/recent/ticker-posts

Οι Δικαστικές Υποθέσεις και στον ΑΝΤ1



Μπορεί αυτή η σειρά να προοριζόταν για τον ΑΝΤ1 και να έκανε πρεμιέρα στο MAK TV, το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να ξεκινήσει την προβολή του και στον ΑΝΤ1.

Έτσι απο τη Δευτέρα 16/9 η σειρά θα παίζει στις 16:15 στη θέση του Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1.

Λίγα λόγια:

Η δικαστής Ηλέκτρα Ηροδότου, καλείται καθημερινά να αντιμετωπίσει άκρως ενδιαφέρουσες νομικές υποθέσεις, που φτάνουν ενώπιον του δικαστηρίου.

Υποθέσεις εμπνευσμένες από επίκαιρες ιστορίες της σύγχρονης κοινωνίας, που εξιστορούνται μέσα από συναρπαστικά σενάρια και ελκυστικούς χαρακτήρες. Υποθέσεις, ανάλογες των οποίων μπορεί να έχουμε ακούσει ή ακόμα και βιώσει, αναζητούν δικαίωση. Κρίσιμα στοιχεία παρουσιάζονται στο δικαστήριο και η δικαστής Ηλέκτρα Ηροδότου, με τη χαρισματική προσωπικότητα και τις ισχυρές νομικές γνώσεις και ικανότητές της, καλείται να εξετάσει όλες τις πτυχές του κάθε σεναρίου και να εκδώσει την τελική – αθωωτική ή μη - απόφαση.

Κάθε επεισόδιο της σειράς «Δικαστικές Υποθέσεις» θα παρουσιάζει όλα όσα μπορεί να εκτυλίσσονται σε μία εικονική αίθουσα δικαστηρίου, αλλά και στους χώρους γύρω από αυτήν, μέσα από μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση των στοιχείων της κάθε υπόθεσης αλλά και συναισθηματική προσέγγιση των κεντρικών ηρώων.

Παρακολουθήστε την έκβαση μιας δίκης σε προσομοιωμένες συνθήκες και ζήστε τη δράση της δικαστικής αίθουσας, μέσα από το δικαστήριο της νέας καθημερινής σειράς του ΜΑK TV

Δημοσίευση σχολίου

20 Σχόλια

  1. Εμ βέβαια τέτοια ποιότητα να την αφήσουν να πάει χαμένη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την τελευταία εβδομάδα τα νούμερα της σειράς στο Μακεδονία TV έχουν ανέβει πολύ με αποκορύφωμα κάτι 5,8% και 6% στο μ.ο. του συνόλου. Για τα δεδομένα του ΜΑΚ TV καλά. Τώρα ο Αντ1 βλέποντας αυτό σου λέει θα σκίσει να την προβάλλουμε και εμείς. Όμως όταν δει το 2% πάλι η Χαρά και Πόπωτας δε θα προλαβαίνουν να γυρίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χαρά και ο πωποτας τα τελευταια χρόνια πατωνουν. Έχω την εντύπωση ότι τα νέα επεισόδια έκαψαν γενικά ολη τη σειρα

      Διαγραφή
    2. Αυτό φταίει και όταν προβάλουν τα νέα επεισόδια είναι πολύ χαμηλα σε τηλεθέαση

      Διαγραφή
  3. Καλά δεν ντρέπονται να προβάλουν αυτό το αίσχος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σβούρες στο μνήμα του θα κάνει ο Μίνωας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε επανάληψη ή κανονική προβολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστή απόφαση. Καινούργιο πρόγραμμα, το κανάλι βουλιάζει, κατι πρέπει να δοκιμάσουν. Χωρια που θα την τσεκάρει περισσοτερος κοσμος αν την δει στον Αντ1. Θεωρω οτι αυτοι που βλέπουν οικογενειακες ιστορίες μια χαρα μπορούν να το δουν. Δεν είναι οτι οι οικογενειακές έχουν ποιοτητα. Οι ανθρωποι εκεί, συλλαβίζουν τις φρασεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μην την χάσει ο κόσμος αυτή την αηδία. Αυτό είναι ακόμα χειρότερο από τις Οικογενειακές Ιστορίες.

      Διαγραφή
    2. Παίρνουν τηλέφωνα από την παραγωγή σε γνωστή εταιρεία κομπάρσων που δουλεύει φίλος μου για να παίξουν με 100€ τη μέρα και δεν δέχεται κανείς.

      Τουλάχιστον οι Οικογενειακές τα τελευταία χρόνια έχουν βελτιωθεί αισθητά, και με τη βοήθεια του ΕΚΟΜΕ με τα 2.000.000€, τα γυρίσματα γίνονται ΠΑΝΤΑ σε φυσικούς χώρους και διαφορετικά σπίτια και όχι green screen όπως οι Δικαστικές, δίνονται περισσότερες μέρες για γυρίσματα και οι σκηνοθετική ομάδα έχει μεγαλώσει που βοηθά σε καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν προβάλλονται τυχαία 15 χρόνια τώρα!

      Διαγραφή
    3. Τετοια λεγε μου. Δινει 2 εκ το ΕΚΟΜΕ για τα σκουπίδια των οικογενειακών ιστοριών; Ποσο πιο κάτω αυτή η χωρα;

      Διαγραφή
    4. Πρώτη φορά το ακούς @10:50; Έγινε μεγάλο θέμα στη Βουλή στις 28/9/2021 για το ποσό επιδότησης της 5ης σεζόν των Οικογενειακών Ιστοριών (σεζόν 2020-2021) που ήταν 2.000.000€ (παραγωγή οπτικού πολιτισμικού περιεχομένου για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha). Το είχαμε ξανασχολιάσει εδώ μέσα.

      Διαγραφή
    5. Λογικά δε θα χα μπει εκεινες τις μέρες ή δε θα εδωσα σημασία

      Διαγραφή
  7. Τα σκηνικα ειναι ετοιμα να πεσουν. Πολυ προχειροδουλεια χειροτερο και απο την κλινικη που εβγαλε προπερσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια ολόκληρα ακούγονται σενάρια για τη ζώνη του Αντ1 16:00-17:30 όπου κυριαρχούν ΠΟΛΙΚΑ μονοψήφια. Από τότε που έφυγε η Τατιάνα το 2010 κανένα ελληνικό πρόγραμμα ή ξένη σειρά (πέρα από τούρκικα το 2010-2011) δεν ορθοπόδησε. Εξαίρεση το πάμφτηνο ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ που έπαιξε τη σεζόν 2018-2019, από τις λίγες σωστές κινήσεις Ποφάντη, που έκανε 14-15% φτάνοντας μέχρι το 18% κάποιες μέρες το οποίο και για άγνωστους λόγους κόπηκε το καλοκαίρι του 2019 για να μπει ξανά το Καφέ της Χαράς. Μάλιστα εκείνη τη σεζόν απέναντι έπαιζαν οι πανίσχυροι Μουτσινάς (Open) και Καγιά (Star) κι όμως το Κάτι Ψήνεται άντεξε.

    Αν η εκπομπή είχε μείνει στο 16:00-17:30 ο Αντ1 θα είχε μια ισχυρή ζώνη 14:00-18:45 με Κωνσταντίνου & Ελένης, Ρούκ Ζουκ, Κάτι Ψήνεται και 5x5 αλλά δεν υπάρχει λογική... Λίγο μετά ο ΣΚΑΪ αγόρασε τα δικαιώματα της εκπομπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον σκαι βούλιαξε το κάτι ψήνεται

      Διαγραφή
    2. Στο alpha μου άρεσε πολύ το κάτι ψήνεται ήταν και η ώρα τέτοια που ταίριαζε

      Διαγραφή
    3. Το Κάτι Ψήνεται στον Αντ1 είχε το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας μαζί όπως και τον αφηγητή/παρουσιαστή Γιώργο Χατζηπαύλου. Στον ΣΚΑΪ άλλαξαν τελείως το project. Άλλα και πάλι πήγε καλά. Αν θυμάστε το Μόλις Χθες είχε πατώσει που έπαιζε μετά το ΚΨ.

      Διαγραφή
    4. το μολις χθες πατωσε γιατι επαιζε στον σκαι

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com