Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεθέαση: Σάρωσε η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα - Αναλυτικά τα 15'

 


Πρεμιέρα έκανε χθες η νέα κωμική σειρά του ALPHA "Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα" κι όπως έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθεάσεις, οι τηλεθεατές την επέλεξαν για να γελάσουν.

Αναλυτικά:

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα 25.1

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα 22.2

Grand Hotel 14.2

Η γη της ελιας 10.3

Φάρμα 7,6

Tempting Fortune 5.7

Survivor 11.4

TA 15' ΣΤΟ ΔΥΑΝΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ:



Δημοσίευση σχολίου

88 Σχόλια

  1. Είναι καλά ο εμμονικός με την Τζέλα; Έχουμε νέα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😂😂😂 έριξε σφαλιάρες σε όλους το ξενοδοχείο του ANT1 έκλεισε μάλλον

      Διαγραφή
  2. Χριστέ μου, ήταν πολύ χειρότερο από ότι νομίζαμε τελικά! Πολύ trash!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ το νόμιζες. Φάε τη σκόνη της Τζέλας τώρα.

      Διαγραφή
  3. Τι ήταν αυτό! Στην αρχή νόμιζα πως ο Alpha είχε βιντεοταινία με τον Ψάλτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις γράψει ένα σωρό σχόλια από το κακό σου αχαχαχαχα
      Βράσε στο ζουμί σου.

      Διαγραφή
  4. Αηδία. Απορώ με την τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικό να απορείς. Έχεις αφού δεν έχεις ιδέα από κωμωδία-παρωδία.

      Διαγραφή
  5. Η Τζελα είχε πολύ γέλιο το ξενοδοχείο του ΑΝΤ1 τα βρήκε Σκούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναμενόμενα τα νούμερα για πρεμιέρα. Η σειρά με το μεγαλύτερο προμο φέτος. Δεν το είδα, αλλά τα σχόλια στο Τουίτερ ήταν αναμεικτα. Για να δούμε αν θα τα κρατήσει. Οι υπόλοιποι μια χαρά κρατήθηκαν. Το tempting fortune όμως πολύ χαμηλά. Μήπως να κάνουν τραμπα με survivor; Επίσης, τη φλ περίμενα χειρότερα νούμερα για φάρμα, να πω την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλο promo είχε και το ξενοδοχείο αλλά μέχρι τώρα ούτε σαρώνει ούτε πρωτιά βλέπει. Προς το παρόν βλέπει την πλάτη άλλων.

      Διαγραφή
    2. Ακόμα και αν δεν κρατήσει αυτά τα νούμερα, πόσο θα χάσει; Από 25 να πέσει στο 15; Και πάλι μια χαρά είναι. Άλλοι το 15 με το ζόρι το φτάνουν. Να θυμίσω πως κάποιοι εδώ μέσα έλεγαν πως θα πατώσει.

      Διαγραφή
    3. Δεν υπάρχει σειρά σε κανένα κανάλι που να έγινε τόσο πρόμο όσο η Τζελα. Τα νούμερα ήταν αναμενόμενα υψηλά. Η σύγκριση με το ξενοδοχείο είναι άκυρη - έχουν άλλο κοινό. Τό ένα είναι κωμωδία, το άλλο δράμα. Και 15 να πάει η Τζέλα εννοείται είναι μια χαρά. Λιγότερο το αποκλείω έτσι κι αλλιώς. Τώρα για τα σχόλια εδω μέσα, δεν νομίζω κανείς να αμφισβήτησε τα νούμερα της Τζέλας, αλλά το γενικότερο αποτέλεσμα. Σαν να λέμε Καινούργιου/Λιάγκας/Σκορδά. Το ότι τα πάνε καλά δεν καθιστά το αποτέλεσμα αυτομάτως καλό.

      Διαγραφή
    4. 1:20 Δεν νομίζεις να αμφισβήτησε κανείς τα νούμερα της Τζέλας; Όλο το καλοκαίρι αυτό γινόταν και μέχρι τις παραμονές της προβολής της. Αλλού θα κοίταζες εσύ φαίνεται....

      Διαγραφή
  7. Στην Ελλάδα μόνο τον Σεφερλή κράζουν.
    Οι Ρέππας-Παπαθανασίου ξέφυγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεκίνησε ο εμμονικός και γράφει σχόλια. Έχει πολλά νεύρα σήμερα, έχει πάθει αμόκ και ως το βράδυ θα γράφει συνέχεια πόσο trash, χάλια, κλπ είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το grand hotel τελικά έγινε little hotel απέναντι στην Τζέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απίστευτα νούμερα η Τζέλα. Έλειψε πάρα πολύ η κωμωδία στους τηλεθεατές. Βαρεθήκαμε τα δράματα εποχής! Θέλουμε καλή κωμωδία και πάλι στην οθόνη μας. Εγώ που πέρσι έβλεπα φανατικά την Παραλία, φέτος δεν την βλέπω. Δώστε κωμωδία στους τηλεθεατές. Και η συγκεκριμένη σειρά είχε δεχθεί ποικίλα σχόλια με πολλούς να εκφράζονται αρνητικά κρίνοντας απλώς το τρέιλερ. Να δούμε αν θα τα κρατήσει αυτά τα νούμερα ή ήταν λόγω περιέργειας του κοινού για τα δύο πρώτα επεισόδια. Πάτος το Tempting Fortune. Είχαν δίκιο όσοι έλεγαν ότι θα πατωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαλια ηταν, θα πεσει πολυ την αλλη εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού το ξέρεις; Το είδες στην μαγική σου σφαίρα; Εσείς δεν λέγατε ότι θα πατώσει; Καλοφάγωτο το 25άρι.

      Διαγραφή
  12. Συγχαρητηρια στους Ρεππα Παππαθανασιου. Τετοια επιτυχια ουτε κι αυτοι θα την περίμεναν. Εγω θεωρούσα την Τζελα κιτς απ το τρέιλερ και δεν άλλαξα γνωμη. Το μονο αστειο ήταν τα ονόματα. Αλλα αστεία δεν είχε. Δεν ξέρω τι αρεσε.
    Κριμα για τo tempting fortune που ειναι μια χαρά, νιωθεις λιγο περιπετεια κλπ. Κριμα και για τη φαρμα. Τα ριαλιτι δεν αντεχουν και πεφτουν κατω απ τη βαση.
    Ο Αντ1 και το μεγκα κρατήθηκαν απέναντι στον τυφωνα. Σωστή η αποφαση Αλφα να προβάλλει 2ωρα επεισοδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ορισμος του cringe και της κακουγουστιας.Δεν μπορω να καταλαβω τι του βρηκαν οσοι το ειδαν.Ο Σεφερλης μοιαζει ποιοτητα μπροστα σε αυτη την σαχλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσέχεις σήμερα, σέρνονται και εγκεφαλικά...

      Διαγραφή
  14. Η Τζέλα ήταν cringe αντικειμενικά όπως και το grand hotel είναι σαπουνόπερα εποχής, όπως και τα reality είναι ξεκατινιασμα. Κάποιος αρέσει τα cringe, άλλος τις σαπουνόπερες και άλλος το ξεκατινιασμα. Και κάποιος κανένα από τα τρία και κλείνει την tv. Κανένα δεν είναι κακό από τα τεσσερα, απλώς διαφορετικά γούστα. Ευτυχώς που η tv τα καλύπτει όλα και για αυτούς που δεν ανταποκρίνεται στα γούστα τους υπάρχουν άλλες επιλογές. Και για να μην πετάξει κάποιος εξυπνάδα, εγώ είδα και Τζέλα και grand hotel, αλλά την αλήθεια για την ποιότητα τους δεν την κρύβω και ούτε αισθάνομαι άσχημα με τα γούστα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν τρελάθηκα το περίμενα πιο αστείο, αλλά τα ποσοστά δείχνουν ότι ο κόσμος αναζητά κάτι για να γελάσει... Κουράστηκε με τα δράματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μάζεψε οι Ρέππας-Παπαθανασίου όλες τις μιλφάρες (Λεκάκη, Γουλιελμάκη, Στογιάννη, Μαγγίρα) και νομίζει πως με τόσο φτηνά κόλπα θα φέρει θεατές. Το τελικό αποτελέσματα σα ταινία της Ντούβλη που μιλούσε με τις φίλες της στο μπαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως δεν τις έβαλε χαμηλά ντεκολτέ να ξεχειλίζουν τα βυζγιά όπως στην ποιοτική (😂😂😂😂😂😂😂) μάγισσα για να τσιμπήσουν κανένα νουμεράκι.

      Διαγραφή
    2. Μα τους έφερε τους τηλεθεατές....helloooo.....😂😂

      Διαγραφή
    3. Βρε εμμονικέ άντε κοίτα τις τσόντες με την Ντούβλη που μια χαρά την ξέρεις βλέπω και άσε την κωμωδία-παρωδία σε αυτούς που την ξέρουν πολύ καλά αποδεδειγμένα εδώ και δεκαετίες.

      Διαγραφή
    4. @11:52 από το σοκ του δεν ξέρει τι γράφει. 😂😂😂😂😂😂😂😂

      Διαγραφή
    5. Λύσσαξες με τις μιλφάρες όλο το καλοκαίρι. Ναι είναι γυναικάρες και αρέσουν. Ποιο το πρόβλημά σου; Πάρε κανένα ηρεμιστικό γιατί από το πρωί βγάζεις καπνούς.

      Διαγραφή
  17. O ANT1 θα παίξει διπλό επεισόδιο απόψε Grand Hotel από τις 9 μέχρι τις 12.00....
    Φοβάται κάτι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν με νοιάζει αν θα πέσετε να με φάτε, και μεταξύ μας δεν καταλαβαίνω γιατί πορωνεστε τόσο με τα νούμερα τηλεθέασης. Για εμένα η Κατάρα ήταν ότι χειρότερο έχω δει τα τελευταία χρόνια. Παλιακό, καθόλου αστείο, με ηθοποιούς που φωνάζουν και σκηνές - χαρακτήρες που έχουμε ξαναδεί. Αντίθετα το Ξενοδοχείο μου άρεσε πολύ, όπως και ο Τιμωρός προχθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε και εγώ μπορώ να καταλάβω το κόλλημα με τα νούμερα. Και ότι προσπαθούν να συγκρίνουν μια κωμωδία με ένα δραμα, δύο βασικά αν βάλουμε και τη Γη της Ελιάς είναι άτοπο. Είναι σαν να συγκρίνεις πορτοκάλια με μήλα. Και που ξέρουμε αν όσοι είδαν Τζέλα μετά δεν έβαλαν στο web το Grand ή την Ελιά. Και το αντίστροφο. Και τελικά όσοι είδαν το ένα είδαν και το άλλο. Το ξέρουμε; Όχι!

      Διαγραφή
    2. 12.28 Γι' αυτό και σχολιάζουμε σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε και δημοσιεύονται επίσημα και όχι με βάση τις δικές σου υποθέσεις...

      Διαγραφή
  19. Πάντως μια χαρά του βγαίνει του alpha μέχρι τώρα η απόφαση να ρίξει στη μάχη όλες τις σειρές του μαζί...που κάποιοι εδώ μέσα έκραζαν και έλεγαν ότι ο alpha το κάνει γιατί κάτι φοβάται.......
    Απ' ότι φαίνεται ρίσκαρε και καλά έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το ξενοδοχείο ξεκίνησε καλούτσικα στο πρώτο επεισόδιο, αλλά χτες ομολογώ ότι άρχισα να ψιλοβαριέμαι. Αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς θα γίνει τέρμα βαρετό μέχρι το καλοκαίρι. Πόσα επεισόδια θα έχει συνολικά ξέρει κανείς; Ίσως δω λίγο ακόμα, αλλά δεν νομίζω ότι θα αντέξω για πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επίσης, εκτός του ότι το βρήκα άνευρο, νομίζω ότι με χαλάει ο Κουκουράκης ως πρωταγωνιστής. Κάτι δεν μου αρέσει σε αυτόν σε τόσο μεγάλο ρόλο. Κάπως φλατ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι να φοβάται βρε απλά έβγαλε τα δυνατά χαρτιά του και δίπλα επεισόδια για να τα γνωρίσει ο κόσμος και του έχει βγει άψογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ σε όσους δήθεν δεν καταλαβαίνουν το «κόλλημα με τα νούμερα» και σε όσους έχουν επιλεκτικές ευαισθησίες. Όλο το καλοκαίρι έκραζαν εδώ μέσα την Τζέλα πως είναι χάλια, σκουπίδι και θα πάει άπατη, μονοψήφια, θα κοπεί . Δεν ενοχληθήκατε και δεν αναρρωτιόσασταν πως κρίνουν μια σειρά χωρίς να την έχουν δει. Μάλλον αυτούς τους καταλαβαίνατε. Επίσης όταν προγράμματα συγκεκριμένου καναλιού πηγαίνουν καλά τότε πάλι κάποιοι βγαίνουν και κράζουν τα άλλα που πάτωσαν. Πάλι εκεί δεν ενοχλείστε, ούτε αναρωτιέστε. Ίσως και αυτους τους καταλαβαίνετε. Όταν λοιπόν υπάρχει αυτή η «δράση» από εκείνους να περιμένετε και την «αντίδραση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ μέχρι πέρυσι κάπου στα μέσα της χρονιάς έγραφα σχόλια στο σάιτ. Μετά χαλαστηκα από όλη αυτή την τοξικότητα και δεν ξαναρωτάω μέχρι φέτος που άρχισαν οι πρωινές εκπομπές. Ωστόσο βλέπω ότι τα πράγματα είναι κάθε χρόνο και χειρότερα. Ειδικά το καλοκαίρι είχα καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με τα κανάλια και το πρόγραμμα τους.

      Διαγραφή
  24. Από σήμερα με διπλό ο ΑΝΤ1 σοκαρίστηκαν με τα σημερινά νούμερα του ALPHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ βλέπω πως υπάρχει κάποιος εμμονικός ή κάποιοι εμμονικοι που αποθεώνουν ένα συγκεκριμένο κανάλι και κράζει/κράζουν οτιδήποτε από τα άλλα κανάλια μπορεί να κάνει ζημιά στο αγαπημένο τους κανάλι. Επιτίθεται/θονται σε όποιον πει καλή κουβέντα για άλλο κανάλι ή κρίνει το κανάλι του. Τον έχουνε πάρει χαμπάρι τι ρόλο παίζει και του την λένε με την πρώτη ευκαιρία. Αν δουλεύει σε αυτό το κανάλι κατανοητή η συμπεριφορά του και δίκαιη η αντίδραση των άλλων. Αν όμως δεν δουλεύει τότε υπάρχουν άλλα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όλες η σαχλαμάρες στην Ελλάδα κάνουν τηλεθέαση ποιο μεγάλη σαχλαμάρα δεν έχω ξαναδεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα και το Κωνσταντίνου και Ελένης που κάνει μεγάλη τηλεθέαση είναι σαχλαμάρα;

      Διαγραφή
    2. Δεν ειμαι αυτός από πάνω, αλλα και η Τζελα και το Κων/νου και Ελενης ειναι σαχλαμάρες. Δεν έχει να κάνει το καναλι για το αν θεωρούμε οτι κάτι είναι σαχλα όσο επιτυχια και να κανει. Απορώ που το βλεπει ο κόσμος και το ένα και το αλλο. Και τα δυο δεν εχουν χιουμορ και εχουν πολυ χαμηλο επίπεδο.

      Διαγραφή
  27. Από τα δέκα λεπτά που παρακολούθησα στο τέλος την "τζέλα"δεν μου φάνηκε μια σειρά άξια λόγου,ενώ άφηνε και μια αίσθηση χαζομάρας και"κιτσίλας".Υποθέτω πως σε γενικές γραμμές ολόκληρο το επεισόδιο κάπως έτσι θα ήταν.
    Τώρα όσο αφορά τα νούμερα τα 20-25αρια είναι ικανοποιητικά,βγήκε πρώτο σε σύγκριση με άλλα προγράμματα που έπαιζαν εκείνη την ώρα,όμως μην τρελαθούμε οτί έκαναν κάτι μεγαλειώδες και χτύπησαν αστρονομικά ποσά,όταν άλλες κωμωδίες πριν 20 χρόνια(είσαι το ταίρι μου,50-50,ευτυχισμένοι μαζί,εγκλήματα,καφέ της χαράς,παρα 5)κατά την πρώτη προβολή τους χτυπούσαν 40αρια και ανω η ακόμα και 50αρια το κάθε επεισόδιο.
    Γενικά έχει να βγει καλή κωμική σειρά λίγο πρωτού αρχίσει η οικονομική κρίση.Από τότε τίποτα το ιδαίτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα 40αρια και τα 50αρια τα εκαναν γιατι τοτε δεν υπηρχε ανταγωνισμος.Ουσιαστικα υπηρχε μονο mega και ant1.Ολα τα υπολοιπα καναλια ειχαν απλως διακοσμητικο ρολο και ζητημα να εκαναν 15% αθροιστικα.Τωρα εχουν σχεδον ολα τα καναλια πρωτοτυπο προγραμμα,ακομα και η ΕΡΤ,αρα η "πιτα" μοιραζεται σε περισσοτερα κομματια,δεν προκειται να ξαναδουμε τετοια νουμερα οσο καλες σειρες και να βγουν.

      Διαγραφή
    2. 3:43
      Οι άγριες μέλισσες που έχει προβληθεί πρόσφατα τις 2 πρώτες χρονιές έφτασαν μέχρι ακόμα τα 40αρια στις τηλεθεάσεις πράγμα που δείχνει οτί ακόμα και σήμερα μπορεί μια κωμική ή δραματική σειρά να χτυπήσει αυτά τα νούμερα αρκεί να είναι καλή.
      Οσο αφορά τις κωμωδίες δεν βγήκε κάποια αξιόλογη εδώ και 15 χρόνια.Αν παραδείγματος χάρη έβγαινε το παρα 5 ή το ευτυχισμένοι μαζί στις μέρες μας πάλι θα έκανε τα νούμερα που έκαναν τότε μαζεύοντας την "πίτα"των άλλων καναλιών.

      Διαγραφή
    3. 3:43 οι μελισσες την 2η εκαναν 25αρια και απεναντι επαιζε μονο η Αγγελικη και οχι αλλες 3 σειρες

      Διαγραφή
    4. Οι μέλισσες την πρώτη χρονιά έπαιζαν μόνες τους, εννοώ δεν υπήρχε μυθοπλασία. Λογικό να κάνουν υψηλά νούμερα. Την 3η σεζόν που ήρθε ο σασμός και έπαιζαν για 30’ μαζί τις έκανε να αλλάξουν ώρα και να ξεκινούν αργότερα γιατί τις κέρδιζε ο σασμός. Αλλά και τότε τα αντίπαλα προγράμματα των καναλιών τις στρίμωξαν για τα καλά και με το ζόρι έκαναν 15. Όταν λοιπόν μπήκε ο ανταγωνισμός και οι μέλισσες δεν έκαναν υψηλά νούμερα.

      Διαγραφή
    5. @3:59 οι συμπέθεροι πάντως με ανταγωνισμό έκαναν γύρω στο 20, είχαν μ.ο. χρονιάς γύρω στο 20, δεν το λες και άσχημα.

      Διαγραφή
    6. 2.42, 3.59 Μην ψάχνεις να βρεις μούφες δικαιολογίες για τα νούμερα της Τζέλας. Τα νούμερα δεν είναι απλώς ικανοποιητικά. Η σειρά σάρωσε κυριολεκτικά και το ξέρεις. Άλλο που δεν σε συμφέρει. Όσο για τις Μέλισσες που βρήκες πάλι ως φτηνή δικαιολογία, τότε είχε 6 σειρές όλες κι όλες και τώρα έχει 30. Για χαζούς μας περνάς;

      Διαγραφή
  28. η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Ποιο Κιτς δεν υπάρχει. AGB χρονιά γνωστό ότι τα παίρνει από τα κανάλια για τα Νούμερα 0,1 % και οχι 20 % μεγάλη σαχλαμάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις αποδείξεις ότι η Nielsen τα πήρε από τον Alpha για να αυξήσει τα νούμερα της Τζέλας; Γιατί αν δεν έχεις, όλα αυτά που γράφεις είναι απλώς οι δικαιολογίες του απελπισμένου.

      Διαγραφή
  29. Αυριο εχει ποδοσφαιρο στον αντ1 για αυτο πολυ απλα σημερα βαζει διπλο επεισοδιο..τοσο απλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. μην λέτε νούμερα AGB θα πάει στα Δικαστήρια για ψεύτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απαντήσεις
    1. Αν δεν έχεις αποδείξεις, είναι απλώς θεωρίες συνωμοσίας.

      Διαγραφή
  32. υπάρχουν παλιές εκπομπές Κίτρινος Τυπος Του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο έκανε 30% τηλεθέαση και λέει πως βγαίνουν τα νούμερα και ποιοι έχουν μηχανή AGB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ' αρχάς αυτός είναι απατεώνας και αναξιόπιστος. Και ύστερα, αν ίσχυε αυτό που λες για τα νούμερα, άρα ούτε η εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου έκανε 30%, αλλά 3%.

      Διαγραφή
  33. Και τα μηχανάκια της AGB είναι 1000 και όχι 1,000,000 που θα έπρεπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. δεν ξέρουμε την αλήθεια αφού είναι εικονικά τα νούμερα η έκανε 60%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν ξέρεις την αλήθεια, σταμάτα να γράφεις σαν να την ξέρεις.

      Διαγραφή
  35. ΧΑΡΑΚΤΗΡIΣΤIΚΑ ΕΡΕΥΝΑΣ (από 29/8/2022)
    Μέγεθoς δείγματoς : 1300+ voικoκυριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Απαντήσεις
    1. Μάθε να διαβάζεις. Εδώ γράφει ότι το σύνολο των τηλεθεατών είναι 10,092,870.

      Διαγραφή
  37. Δεν ξέρω την αλήθεια αλλά 1300 μηχανάκια που τα δίνω οπού θέλω και αναβάζω οποίο Κανάλι θέλω είναι κάπως που είναι το κράτος εεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλακείες γράφεις. Όλα τα κανάλια είναι κάπου κερδισμένα και κάπου χαμένα.

      Διαγραφή
  38. Πληθυσμός της ΅Ελλαδας Εντος και Εκτος με τηλεοραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως δεν γράφει για 1300 μηχανάκια. Απόδειξη ότι σε πίνακες της Nielsen έγραφε ότι το τάδε πρόγραμμα παρακολούθησαν για παράδειγμα 1.200.000 τηλεθεατές.

      Διαγραφή
  39. Έχεις δεις Δημοσκόπησης το δείγμα θα κοιτάς όχι πόση ψηφίζουν η πόσοι έχουν Τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 10.085.909 Άτομα που βλέπουν η Έχουν τηλεόραση μόνο 1300 μηχανάκια αντί 1,085,909

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Για να υπολογίσουμε ποιο ποσοστό του 1300 είναι το 10.085909, χρησιμοποιούμε την ίδια φόρμουλα:

    Ποσοστ
    ο
    ˊ
    =
    (
    10.085909
    1300
    )
    ×
    100
    Ποσοστ
    ο
    ˊ
    =(
    1300
    10.085909

    )×100
    Ας το υπολογίσουμε:

    Ποσοστ
    ο
    ˊ
    =
    (
    10.085909
    1300
    )
    ×
    100

    0.7758
    %
    Ποσοστ
    ο
    ˊ
    =(
    1300
    10.085909

    )×100≈0.7758%
    Άρα, το 10.085909 είναι περίπου 0.7758% του 1300.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ΜΙΝΟΡΕ δηλαδή η Νίλσεν πέρυσι τα έπαιρνε από αντ1 και άλφα και έβγαζε Λιάγκα και Καινούργιου και φέτος τα παίρνει από μέγκα και βγάζει Σκορδά; Τα παίρνει από αντ1 και βγάζει τους αρβύλες να σαρώνουν; Τα έπαιρνε από αντ1 για τις μέλισσες και μετά από άλφα για σασμό; Από μέγκα για δελτίο και chase; Δώσε αποδείξεις και πήγαινε στον εισαγγελέα. Όχι συκοφαντίες. Αλλιώς η Νίλσεν μια χαρά μπορεί να σε στείλει στα δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com