Ticker

10/recent/ticker-posts

Αναλυτικά τα 15' νούμερα τηλεθέασης σε όλα τα προγράμματα (10/9/2024)


Δείτε αναλυτικά μέσα απο το TVNEA.COM τα 15' στο δυναμικό κοινό. Ποια εκπομπή ή σειρά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού; 

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

 ΠΗΓΗ: The Nielsen Company

Δημοσίευση σχολίου

22 Σχόλια

  1. Έπεσε η αρχαιλαου 5 σε νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακαρι να κανουν ολες οι σειρες χαμηλα νουμερα για να σταματησει αυτος ο τροπος μετρησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο στον αντ1 που εχει καψει ολο το καλοκαιρι τα ηδη κουρασμενα ρουκ ζουκ και 5 επι5 για να του φερνουν μονοψηφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oύτε στις 23.00 δεν κάνει νούμερα το power of love. Εδιωξαν και τη μια παίκτρια που είχε ενδιαφέρον, δεν έμεινε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι επαναλήψεις χτίζουν κοινό. Οσο πιο πολύ τις βλέπει ο κόσμος τοσο πιο πολυ τις συνηθιζει και θέλει να τις ξαναδει.
    Το μέγκα μαζεψε το παραπέντε τη νεκρη περίοδο του καλοκαιριού για να το φέρει τωρα, να κάνει τι; Οταν θα βάλει ελια θα το δουν μονο οι περσινοι φανατικοι κι αυτοι ποσο να αντέξουν πια; Θελουν και μια αλλαγη μετά απο 3 χρονια. Το ταμπού δυστυχως έχει κακό κάστινγκ. Τι τους θελανε Μπεγνή και Ιωαννίδη. Και οι δυο εχουν σιδερωμένες μούρες. Φαίνονται τελειως ψεύτικοι. Αλλο που δεν ξέρουν να παίζουν. Μπορούσαν να παρουν ηθοποιους που θα ήταν κραχτες. Πχ ο Χρυσοστομου στη θεση του Μπεγνή και καποιος ωραίος άγνωστος αλλα του θεάτρου για το ρόλο του Ιωαννίδη. Του χει βγει πια το όνομα οτι παίρνει ατάλαντους και αυτός συνεχιζει να παίρνει παλι ατάλαντους για να επιβεβαιωνει τις κακες γλωσσες. Πώς θα κάνει τηλεθέαση μ αυτά τα ονοματα; Ποιος θα τραβηξει τον τηλεθεατή; Η Αλικάκη; Εκτος αν ήθελε να βγαλει ενα πολυ φθηνο προϊόν και δεν τον ένοιαζε αν θα κάνει επιτυχια, ήθελε μονο να κανει το 10%.
    Ο Αντεννα αντι να παίξει παλιες σειρες του Ρώμα στην πράιμ τάιμ οπως Δεληγιάννειο, Λιφτινγκ, dr Roulis βάζει ελληνικές ταινίες που δε χτιζουν κοινό. Οταν θα χανει το grand hotel απεναντι στον άγιο έρωτα που θα έχει lead in το σόι σου, τοτε θα χτυπάνε τα κεφάλια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αντ1 μεγαλο φάουλ θα τα βρει σκούρα τον χειμώνα

      Διαγραφή
    2. Η μαγγισα θα έχει νούμερα πιστεύω λόγο συνήθειας

      Διαγραφή
    3. το 10 ειναι μεγαλο. Περσι οι περισσοτερες τοσο εκαναν

      Διαγραφή
    4. Και σιγά μην έκαναν νούμερα αυτές οι μπούρδες το Λίφτινγκ και ο Dr Roulis που δεν είχαν κάνει ούτε στην πρώτη τους προβολή.

      Διαγραφή
    5. Το Δεληγιάννειο το έχει κάψει το Μακεδονία. Δεν θα είχε καμιά επιτυχία στη Prime Time του ΑΝΤ1. Όπως και όλες οι πιο πρόσφατες κωμωδίες του καναλιού, που έπαιζαν/παίζουν συνέχεια στο Μακεδονία. Μόνη λύση που μπορεί να έκανε κάτι καμιά «ιστορική» σειρά από το αρχείο του σταθμού (τύπου Πρόβα Νυφικού, Άγγιγμα Ψυχής, Ιωάννα της καρδιάς...αν και δύσκολα θα κάτσει κάποιος να δεί δραματική σειρά καλοκαιριάτικα). Ή να αξιοποιήσουν τη Λάμψη. Σίγουρα θα υπήρχε κόσμος (ενδεχομένως και αγέννητος ή πολύ μικρός στη πρώτη προβολή) που θα την έβλεπε, έστω και για το τρολ.

      Διαγραφή
    6. Παλιά ανυπομονούσα ποτέ θα βάλουν επανάληψη το παρα5 και τις υπόλοιπες σειρές πλέον πιστεύω έχουν κουράσει

      Διαγραφή
  6. Μια για μενα ειναι η λυση για να κανει νουμερα ο αντ1 το βραδυ. Αμαν τα καθαρματα μπαμ με τις φαρσες του φερεντινου και σεφερλη τις εκπομπες του ή και το ταξι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστεύετε οτι αυτοί που βγάζουν Μαγισσα, Διάφανη Αγάπη, Τιμωρό, Γιατρό, Παιχνίδια Εκδικησης, Ταμπου, στοχεύουν στο 10%? Ακριβως επειδη εκαναν τοσο περσι τα αντιστοιχα Ναυάγιο, Ιουλια κόπηκαν. Τωρα βγαζουν τοσες σειρες ειδικά ο Αλφα με την ελπίδα καποια απ αυτες να κάνει το μπαμ. Να γινει επιτυχιαρα. Δεν πιστεύω οτι απλως θέλω να κάνουν επιτυχια τον άγιο έρωτα και το grand hotel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό βαζουν πολυ δυνατους ηθοποιους και στην Διαφανη Αγάπη, και στο Γιατρό, και στον Τιμωρο.
      Ο Αντ1 παίζει σε άλλο λέβελ. Φερνει μονο Κιτσου και Μελέτη που είναι βαρια πυροβολικά και σου λεει θα τραβήξουν τη σειρά. Ο αλφα για κάθε ρολο, έφερε γνωστο ηθοποιο. Θελει να κανει επιτυχια και τα 2 σιριαλ και ο γιατρος να συνεχίσει να είναι επιτυχία.

      Διαγραφή
    2. Δεν κόπηκαν η Ιουλία και το Ναυάγιο. Ολοκλήρωσαν έναν ολόκληρο κύκλο με τον συμφωνηθέντα αριθμό επεισοδίων. Όπως δηλαδή έπρεπε να κάνει κάθε σειρά που σέβεται τον εαυτό της.
      Άσε που το Ναυάγιο έκανε μια χαρά νούμερα για τα δεδομένα της περσινής σεζόν.

      Διαγραφή
    3. δεν κοπηκαν. Αντε να εκαναν 20-30 επεισοδια ακομα. Δεν τραβαγαν 2η σεζον

      Διαγραφή
    4. Αφού τελείωσαν Ιούλιο, πώς θα έκαναν 20-30 επεισόδια ακόμα;

      Διαγραφή
    5. σεναριακα αντεχαν

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com