Ticker

10/recent/ticker-posts

"Κλείδωσε": Στις 09.15 θα ξεκινά η Φαίη Σκορδά στο MEGA


 Στις 09.15 το πρωί "κλείδωσε" πως θα ξεκινά η Φαίη Σκορδά στο MEGA θέλοντας να προλάβει τον ανταγωνισμό τόσο με τον Γιώργο Λιάγκα, όσο και με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά σε δεύτερη μοίρα και με την Ελένη Τσολάκη. 

Βέβαια, το "Breakfast@star" θα ξεκινά μισή ώρα νωρίτερα που σημαίνει ότι αρκετά θέματα θα "καίγονται", ενώ ακόμα πιο νωρίς το ίδιο θα συμβαίνει με το "Happy Day".

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Αν ειναι να μην καιγονται τα θεματα, ας ξεκινουν στις 4:30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε καποιος πρεπει να ξεκιναει πρωτος, ολοι σε αυτο πονταρουν; Οτι κερδιζει οποιος ξεκιναει νωριτερα; Οχι στη διαχειριση των θεματων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως το μέγκα πρέπει να ξαναγυρίσει στο παλιό καλό κλασικό πρωινό πρόγραμμα. Δηλαδή η ενημέρωση 6:00 ή 7:00-10:00, ψυχαγωγία 10:00-13:00, δελτίο 13:00-14:00. Και μετά ψυχαγωγία(Δανάη, σειρές ή ταινία)14:00-16:00 και μετά Ευαγγελάτος, Μπεκατώρου, κεντρικό δελτίο, σειρές και ταινίες. Θεωρώ πως είναι πιο δεμένο και ανταγωνιστικό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην τελειώνουν οι Χασαπόπουλος- Βούλγαρη στις 10:00 έστω 10 παρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παλιό MEGA είχε πάντα το μεσημβρινό δελτίο 14:00-15:00 και δεν είχε ποτέ εκπομπή απογευματινή τύπου Ευαγγελάτο.

      Διαγραφή
    2. 10:15 σωστός! Το παλιό μέγκα ήταν κορυφή (αν εξαιρέσουμε ότι και εκείνο έκανε πολιτική προπαγάνδα όχι όμως τόσο άγρια όπως σήμερα, τουλάχιστον είχε φοβερή ψυχαγωγία).

      Διαγραφή
  4. Σε πανικό το Κιλκίς!
    Πάλι θα παραπονιέται ότι η Τσιμτσιλή ξεκινά πρώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καταλάβαμε αν είναι να την πάνε σαν την μελέτη που μία ξεκινούσε 07.45, μία 08.00, μία 8.15, μία 08.25 η σκορδά έχει τελειώσει. και αν της δίνουν και την πάσα του 3% που έδιναν στην μελέτη... buonasera φαίη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάνε να κάνουν ότι και το Star και μετά να βγάζουν δελτία και να μας λένε πως νίκησε ξέρω γω τους ανταγωνιστές εννοώντας αυτούς που ξεκινάνε λίγο πριν τις 10 όταν έχει ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα και τα πολύ καλά της νούμερα είναι την πρώτη ώρα. Το STAR ακόμα χειρότερα ξεκινά πριν τις 9 αλλά θα βλέπουμε τα νούμερα τους μαζί με αυτούς που ξεκινάνε στις 10!!! Εντάξει δικαιώματα του καθενός να ξεκινά όποτε θέλει αλλά όταν ο άλλος ξεκινά μία και μιάμιση ώρα πριν ε πώς λες πως είσαι πρώτος απέναντι σε αυτόν που ξεκινά τόση ώρα μετά;; Αυτό το πράγμα με ενοχλεί και με τη Ζήνα που ξεκινά πολύ αργότερα από τους άλλους αλλά τη βάζουν μαζί με τους άλλους και λέμε νίκησε τη ζώνη την τάδε μέρα! Πώς θα νικά ξέρω γω τη Σκορδά όταν η πρώτη ξεκινά στις 9 και η άλλη 3 ώρες μετά;; Πάλι καλά που δε βάζουν και το Happy Day με όλους αυτούς και το βάζουν με τους ενημερωτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άρα στην ώρα της Κατερίνας Γιουλάκη η Φαίη. Σωστή κίνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οταν ειχε παει η Σκορδα στον Σκαι παλι μωρις ξεκινούσε για να προλάβει τον ανταγωνισμό....Και τι κατάλαβε ..μονοψήφια τηλέθεαση και την πήγαν στις 12:00 για να ξαναπατωσει με τραγικά μονοψήφια της ταξής του 3% τηλεθέαση ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Ουγγαρέζος δεν έχει ραδιόφωνο εκείνη την ώρα; Θα βρίσκεται από την αρχή στην εκπομπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tα ίδια έκανε και στον ΣΚΑΪ και τζίφος. Το μοντέλο της χαζής ξανθιάς που βλέπουμε νυφούλα, μανούλα, χωρισμένη κι ερωτευμένη το έκαψε αυτή που το δημιούργησε. Βέβαια τα λεφτά της θα τα παίρνει κανονικότατα η κυρία Σκορδά, αλλά τον κόσμο δεν τον αφορά. Και το ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι βέβαια άλλο ΣΚΑΙ αλλο Mega στο θέμα ψυχαγωγία αλλά εντάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπουυυτζόρνουυυ Φαιώ θα λες στους 5/100 που θα σε βλέπουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειμαστε και εμεις που ξυπναμε στις 6 και θελουμε να μαθουμε διακαως ποιος χωρισε ποιον ποια παντρευτηκε ποια και δεν μας σκεφτεται κανενας. Πρεπει να υπαρχει και μια εκπομπη που να αρχιζει 6 και να λεει τετοια θεματα. ''Πολυ πρωινος καφες'' να ονομαστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com