Ticker

10/recent/ticker-posts

Αυτά είναι τα φαβορί πρόσωπα για την παρουσίαση του "The Voice"

 


Με την εσπευσμένη έναρξη του «Survivor» τα σχέδια για τον Γιώργο Λιανό άλλαξαν.

Ο προγραμματισμός ήθελε τον παρουσιαστή να ξεκινά τη σεζόν με την παρουσίαση του «The Voice» και στη συνέχεια να μετακομίζει στον Άγιο Δομίνικο.

Τελικά θα βρεθεί τώρα στην Καραϊβική και έτσι η θέση του παρουσιαστή στο «The Voice» είναι κενή και πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα.

Τρία πρόσωπα σύμφωνα με πληροφορίες του Reader συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες. Το πρώτο είναι ο Σάκης Ρουβάς. Να γίνει δηλαδή «εσωτερική μετακόμιση» και ο σόουμαν τραγουδιστής να αφήσει τη μια από τις τρεις κόκκινες καρέκλες και να μετακομίσει στο stage.

Το έχει κάνει πολλές φορές με επιτυχία στο παρελθόν κυρίως ως οικοδεσπότης του «X Factor» πρώτα στον ΑΝΤ1 και στη συνέχεια στον ΣΚΑΪ.

Το δεύτερο όνομα που ακούγεται πλέον είναι αυτό της Βίκυς Καγιά. Η παρουσιάστρια έχει την εμπειρία των βραδινών σόου από τη θητεία της στo GNTM αλλά και στο Dancing with the Stars που μεταδόθηκε για μια σεζόν μέσα από τη συχνότητα του STAR.

To νέο όνομα που κυκλοφορεί έντονα τα τελευταία 24ωρα είναι αυτό της Μπέττυς Μαγγίρα. Εξαιρετική περφόμερ, με εμπειρία στα ζωντανά είχε ήδη κάνει στο πρόσφατο παρελθόν επαφές με τον ΣΚΑΪ για το «My Style Rocks». Τώρα ίσως την δούμε στο μουσικό talent show.

Όσον αφορά στην επιτροπή οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως συνεχίζουν τελικά Έλενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης.

Πηγή: reader.gr

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Εμένα θα μου άρεσε πολύ η Κατερίνα Στικούδη. Πολύ άνετη στο live του J2US, πολλές φορές έκλεβε την παράσταση από τον Κοκλώνη γι' αυτό εμφανιζόταν ελάχιστα, έχει εμπειρία σε show βλέπε Guiness World Record Show, Playmate, My Style Rocks, έχει καλές σχέσεις με Acun και ΣΚΑΪ και έχει και σχέση με το τραγούδι και εμπειρία ως διαγωνιζόμενη βλέπε Καλλιστεία, J2US, DWTS, YFSF. Ιδανική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Στικούδη είναι συνυφασμένη με τα μονοψήφια.

      Διαγραφή
    2. Που έκανε μονοψήφια η Στικούδη; Το MEGA STAR το πήγε 3 χρόνια μια χαρά, το GUINESS επίσης πολύ καλά Κυριακή βράδυ στις 21:00 (όταν το ανέλαβε ο Λιανός έκανε μονοψήφια), στις συμμετοχές της σε show πήγε τελικό, ενώ το MY STYLE έπεσε τον Δεκέμβριο του 2020 σε 8% που η Καραβάτου δεν τα έφτασε αυτά ποτέ.

      Διαγραφή
    3. Κι όμως η Στικούδη είναι λαμπερή όσο δεν πάει και τα λέει πολύ καλά στο live.

      Διαγραφή
  2. Και η Καραβάτου να φανταστώ θα είναι η τελική επιλογή μιας και της δίνουν πια όλα τα projects του ατζούν! εκτός αν βγει καμιά σπυροπούλου απ' τη γωνία, ένα project ότι πρέπει για αυτή (οτο κιου και άγιος ο θεος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασικά Καραβάτου! Άλλη μια περίπτωση παρουσιάστριας σαν τη Μελέτη (των 16.000€ το μήνα και μισού εκατομμυρίου την 3ετία) που έχει να κάνει τηλεθέαση και επιτυχία από το 2010. Και συνεχίζει να διατηρεί στον αέρα του ΣΚΑΪ μια κοστοβόρα εκπομπή του 6% που μπαίνει στην 4η σεζόν (με την ίδια στο τιμόνι της παρουσίασης) και ένα καλοκαιρινό reality επίσης του 6% που κάνει επιτυχία μόνο στο tiktok.

      Μη δούμε στο τέλος να παρουσιάζει και το Exatlon Greece... Καθόλου απίθανο.

      Διαγραφή
  3. Στικούδη και ξερό ψωμί. Η έννοια του showgirl. Έχει κάνει τα πάντα. Πρωινά, show, βραβεία, σήριαλ, τραγούδι, κινηματογράφο, θέατρο. Τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com