Ticker

10/recent/ticker-posts

Ξανά στην tv με νέα σειρά-έκπληξη: Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη


 Η φημολογία για την πιθανή επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στην ελληνική τηλεόραση έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις και αντιδράσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είχε καταδικαστεί για απόπειρες βιασμού βρισκόταν στο επίκεντρο μιας πολύκροτης δίκης, φέρεται να είναι σε συζητήσεις για να συμμετάσχει σε νέο σίριαλ ιδιωτικού καναλιού.

Ωστόσο, η πρόσφατη αναβολή της εκδίκασης του εφετείου για τις 11 Νοεμβρίου του 2024 έχει φέρει στην επιφάνεια πολλά ερωτήματα για το πώς θα επηρεάσει αυτή η εξέλιξη τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικά προγράμματα.

Η πιθανότητα να δούμε ξανά τον Πέτρο Φιλιππίδη σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ελληνικό σίριαλ προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στο κοινό και την τηλεοπτική βιομηχανία. Από τη μία πλευρά, οι υποστηρικτές του ηθοποιού βλέπουν αυτή την επιστροφή ως μια ευκαιρία για τον ίδιο να επανέλθει στο επάγγελμα που υπηρέτησε για χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Αν ήταν νεότερος, η επιστροφή θα ήταν πιο εύκολη.
    Ο Ολλανδός καταδικάστηκε για βιασμό και έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
    Βέβαια, δεν ξέρω κιόλας αν ισχύει αυτή η φήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλυντήριο του Φιλιππίδη κι εσείς; Άντε και πλυντήριο του Λιγνάδη. Τι να σας πω εγώ;

      Διαγραφή
    2. @ 6:58
      Ούτε στέλεχος καναλιού είμαι ούτε έγραψα ότι θέλω να τον ξαναδώ!

      Διαγραφή
    3. Δεν είπα εγώ τέτοιο πράγμα, αγαπητέ 7:52. Αλλά να μου κάνετε τον πυθία, αυτό παραπαει.

      Διαγραφή
  2. Μακάρι μας έχει λείψει ... Για να μην αρχίσετε τα δικά σας από Κύπρο στέλνω χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, δεν μας έχει λείψει. Έπρεπε να είναι στην μπουζου. Αν έχει κάνει καμία από τις αξιόποινες πράξεις, που έκανε και ο Λιγναδης. Και τώρα μου έρχεστε να λετε να μην αρχίσουμε τα δικά μας; Α να χαθείτε από δω.

      Διαγραφή
    2. Εγω μιλαω για θεμα δουλειας αλλωστε ο αναμαρτητος...

      Διαγραφή
    3. Δεν αμφιβαλω καθόλου το ταλέντο του, αλλά τα θύματα του, έτσι θα τα αφήσουμε; Τότε γιατί δεν είναι τυχαίο το οτι η αγαπητή μας Σοφία Μπεκατώρου, διάλεξε την κατάλληλη στιγμή, ώστε να ανοίξει επιτέλους ο ασκός του Αιόλου, και να γίνει η κάθαρση, όχι μόνο στον χώρο του θεάματος, αλλά γενικά σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους;

      Διαγραφή
    4. Το δικαστήριο που αποφασίζει ενόχους και αθώους τον έκρινε σε πρώτο βαθμό αθώο για τον βιασμό λόγω αμφιβολιών και ένοχο για τις δύο απόπειρες βιασμού και του επέβαλλε κάθειρξη 8 ετών με αναστολή μέχρι και την εκδίκαση της έφεσης. Για αυτό και είναι έξω. Τώρα τον Νοέμβριο θα δικαστεί ξανά για τις δύο απόπειρες βιασμού. Μέχρι τον Νοέμβριο λοιπόν δεν νομίζω να κάνει κάτι τηλεοπτικά και ούτε και κάποιο κανάλι να θελήσει να τον βάλει σε κάποια σειρά του. Αν όμως το δικαστήριο δεχτεί τα όσα υποστηρίζει για τις υποθέσεις που εκκρεμούν τότε ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή και εύκολα με τις τελεσίδικες αποφάσεις του δικαστηρίου μπορεί να στραφεί και κατά εκείνων που τον κατηγορήσουν και κατά άλλων για συκοφαντία. Και τα κανάλια μπορούν εύκολα να ισχυριστούν πως τα δικαστήρια αποφάσισαν. Το γεγονός πάντως πως προσπαθεί να επιστρέψει και στα social αλλά και στα τηλεοπτικά δείχνει πως είναι αισιόδοξος πως θα ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση. Τώρα αν διαφωνείτε με τις αποφάσεις ή την όλη πορεία τον Νοέμβριο είναι η δίκη αν ξέρετε κάτι μιλήστε με τους δικηγόρους των γυναικών που τον κατηγορούν ώστε να ισχυροποιηθούν οι αποδείξεις εναντίον του και να παρθεί η σωστή απόφαση.

      Διαγραφή
    5. Κοιταξτε, αυτοί που μπορούν να μιλήσουν με τους δικηγόρους των γυναικών που τον κατηγορούν, είναι μόνο οι ρεπόρτερς των εκπομπών, που ειδικεύονται σε τέτοιου είδους θέματα. Εγώ, είμαι ένας απλός ανθρωπος, όπως κι εσεις. Απλά διαφωνώ κάθετα με τις απόψεις σας, σχετικά με τον ίδιο τον Φιλιππιδη. Στο μόνο που συμφωνώ, είναι ότι θα ξανακαθισει στο σκαμνί τον ερχόμενο Νοέμβριο, αν και φοβάμαι πολύ την παραγραφή. Και ξέρω πως θα έχει ακόμα ζουμί η όλη αυτη υπόθεση.

      Διαγραφή
  3. Το άρθρο μας αναφέρει πως βλέπουν την επιστροφή του μόνο η μία πλευρά, αυτή των υποστηρικτών του. Για την άλλη πλευρά, αυτή των μη υποστηρικτών του και κυρίως των θυμάτων, ούτε λέξη. Αλήθεια tvnea, μήπως ξέρεις να μας πεις και με ποιο ιδιωτικό κανάλι συζητά; Συνήθως έχεις καλή πληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com