Ticker

10/recent/ticker-posts

Survivor – Γιώργος Λιανός: Αυτές είναι οι σημαντικές αλλαγές στο νέο ριάλιτι επιβίωσης


Στον αέρα της εκπομπής “Summer’s Cool” βγήκε σήμερα ο Γιώργος Λιανός, από τα γραφεία της Acun Medya. Ο παρουσιαστής μίλησε για το νέο Survivor που έρχεται το φθινόπωρο στον ΣΚΑΙ και αποκάλυψε δύο αλλαγές που θα δούμε στο νέο ριάλιτι.

Η πρώτη είναι ότι θα δούμε φρέσκα πρόσωπα στο γυαλί, άτομα που δεν έχουν περάσει ξανά από το Survivor. Άρα, πρώην παίκτες δεν θα υπάρχουν στο νέο φορμάτ.

«Η όλη λογική είναι να δούμε πρόσωπα, τα οποία δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Δεν μπορώ να πω αν θα υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές, αλλά θα υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις σε αυτό που βλέπουμε, ακόμα και στα χρώματα των ομάδων. Όχι, παλιούς παίκτες δεν θα δούμε», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Η δεύτερη αλλαγή που αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός είναι η χρονική διάρκεια. Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, το νέο Survivor θα κρατήσει λιγότερο και όχι έξι μήνες, όπως ήταν μέχρι τώρα.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το νέο ριάλιτι που θα δούμε στις οθόνες μας θα είναι ένα τελείως διαφορετικό κονσεπτ, απ’ αυτό που έχουμε συνηθίσει στις 7 προηγούμενες σεζόν. «Φέτος θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό», ανέφερε στον αέρα του ΣΚΑΙ ο παρουσιαστής.



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Καθε χρονο μας λενε πως θα το αλλαξουν, πως θα το φέρουν πισω στο αρχικό, πως θα ειναι δυσκολο, πως δε θα τρωνε οπως συνήθως, πως θα πεινάσουν και καθε χρονο βαζουν μεσα influencers, χειλούδες, φουσκωτούς που ξεφουσκώνουν και αλλους παρόμοιους.
    Απο τότε που καταλάβαμε, οτι γυρω γυρω γυριζονται ολα τα σαρβαιβορ ολων των χωρων, διπλα υπαρχουν εγκαταλελειμενες καλυβες απο αλλες χρονιές, καλυβες δημοσιογραφων, τεχνικών και άλλων και βεβαιωθηκαμε οτι με τον ένα ή τον άλλον τροπο αυτοί οι άνθρωποι τρωνε και δεν υφιστανται κακουχίες, ουτε δυσκολευονται να φτιαξουν το καταλυμα τους ουτε τιποτα, δεν μας νοιαζει πια να το δουμε. Αν θελουμε να δουμε μυθοπλασια, έχει στα αλλα καναλια. Οταν ειναι ριαλιτι, μη μας κοροιδευετε ενω ξερουμε πια τι συμβαινει. Οι ανθρωποι περνάνε καλά. Γι αυτο κανείς τους δε θέλει ποτε να φύγει. Γιατι και μια χαρά περνάνε και πεφτει και το παραδακι. Αν κακοπερνούσαν οσα και να περνανε, θα φεύγανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com