Ticker

10/recent/ticker-posts

Survivor – Ανατροπή Σοκ: Χωρίς τον Γιώργο Λιανό το ριάλιτι


 Το Survivor έρχεται νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε στον ΣΚΑΪ, αλλά η μεγάλη ανατροπή είναι πως ο Γιώργος Λιανός δεν θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.

Το επιτελείο του ΣΚΑΪ, όπως είχαμε αναφέρει, συζητά με την Acun Medya τις τελευταίες εβδομάδες και όπως φαίνεται αποφάσισαν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Έτσι, όπως όλα δείχνουν το φθινόπωρο στην prime time του ΣΚΑΪ, θα δούμε το Tempting Fortune και το The Voice, αλλά και το Survivor.

Ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya αποφάσισαν να το βγάλουν στον αέρα για πρώτη φορά από το πρώτο μισό της σεζόν. Μάλιστα θα είναι ανανεωμένο με ακόμα πιο έντονο το στοιχείο της επιβίωσης. Αυτή τη φορά, οι παίκτες στο Survivor θα είναι άνθρωποι καθημερινοί, οι οποίοι θα αναμετρηθούν με τα όρια τους και θα αγωνιστούν για την επιβίωση τους.

Ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορεί να αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αφού θα βρίσκεται στην Αθήνα για την παρουσίαση του μουσικού ριάλιτι “The Voice”. Το όνομα που ακούγεται για την θέση του παρουσιαστή του Survivor είναι αυτό του Σάκη Κατσούλη, όπως διαβάζουμε στο queen!! Παρόλα αυτά, ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Όλα στην ώρα τους.

Τέλος σχετικά με το Exatlon και τα υπόλοιπα format που έχουν προαναγγελθεί, αυτά φαίνεται ότι θα προγραμματιστούν για το δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή από τον Ιανουάριο του 2025 κι έπειτα.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Θα βγάλει 3 ριαλιτι κια θα παίζουν όλα στην prime time;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γίνουν όντως έτσι τα πράγματα δηλαδή να συμμετέχουν άνθρωποι καθημερινοί, να βγει στο α’ μισό της σεζόν τότε που ξεκινά η μυθοπλασία(ή και νωρίτερα για να φτιάξει κοινό) τότε ναι έχει ένα ενδιαφέρον και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον ανταγωνισμό. Δεν λέω ότι θα σαρώσει ή θα πρωτεύσει αλλά αν πιάνει σταθερά 10-14 τότε ναι θα δημιουργήσει πρόβλημα. Το μόνο μείον που βρίσκω είναι η μη παρουσίαση του Λιανού που είναι πολύ καλός. Ο νέος παρουσιαστής θα είναι εξίσου καλός ή και καλύτερος; Είναι σίγουρο ότι ο Λιανός θα παρουσιάζει το voice ή μήπως δούμε εκεί νέο παρουσιαστή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αγαπημένος αριθμός της Μαραγκουδάκη μάλλον είναι το 1 (τοις εκατό)! 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να βλέπεται πάλι το Survivor όπως κάποτε, θα πρέπει να μειώσουν τη διάρκεια στους 3 μήνες το πολύ.. Να ξεκινήσει Οκτώβρη και να πάει μέχρι Ιανουάριο (να τελειώσει στην χρονική περίοδο που κανονικά θα ξεκινούσε).. Επίσης, πρέπει να βάλουν τις δοκιμασίες που βάζουν στο μεξικάνικο (εμφανώς πιο δύσκολες συγκριτικά με τους μονότονος στίβους μάχης που βλέπουμε τόσα χρόνια) , που είναι επίσης παραγωγή του τούρκου. Και όσον αφορά το "καθημερινοί άνθρωποι", να βάλουν άτομα απ' όλες τις ηλικίες και όχι μόνο μοντέλα, αθλητές και influencers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ να μειωσου την διάρκεια έχει καταντήσει βαρετό

      Διαγραφή
  5. Θα χει ενδιαφέρον η τηλεοπτικη αρένα φετος. Ομως σίγουρα αυτό θα αρχισει Οκτωβρη. Σιγα που προλαβαινουν να βρουν παικτες και παρουσιαστή και να οργανωθούν μεχρι 23 Σεπτεμβρίου που αρχίζει ο ανταγωνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com