Ticker

10/recent/ticker-posts

Εκτός "Super Κατερίνα" η Χρύσλα Γεωργακοπούλου; Η ανατροπή λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν...


 Πίσω στην Αθήνα επέστρεψε η Κατερίνα Καινούργιου μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές και αμέσως βρέθηκε στα γραφεία του ALPHA για τις ετοιμασίες της εκπομπής της, Super Κατερίνα.

Μάλιστα, πριν μερικά λεπτά, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου την βλεπουμε στα κεντρικά του σταθμού να ποζάρει με τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό, θα δούμε αρκετές αλλαγές στα πρόσωπα. Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου θα είναι και πάλι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Γιάννης Πουλόπουλος και οι δυο νέες προσθήκες, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βέβαια που επιστρέφει στην εκπομπή μετά από ένα χρόνο, και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Στην κουζίνα της «Super Κατερίνα» παραμένει βέβαια ο σεφ Πέτρος Συρίγος.

Ωστόσο, από την εκπομπή θα απουσιάζει η Χρύσλα Γεωργακοπούλου. 



Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Κριμα το τοσοοοοοοοο γλείψειμο της Χρύσλας στην Κυβέρνηση,έμεινε εκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσο ωραιο το νεο tvnea. Πολυ γκλαμουρ παιδια μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ζεύγος του YouTube τώρα κάνει το λυπημένο για τη Χρίσλα.
    Τα προηγούμενα χρόνια έλεγαν ότι παρέμενε στην εκπομπή επειδή είχε υπογράψει συμβόλαιο και δεν δεχόταν να φύγει χωρίς αποζημίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα το μόνο πράγμα που έκανε ήταν στην έναρξη της εκπομπή να λέει στην Καινούργιου "Κούκλα, θεά!" και όταν η Καινούργιου έλεγε κάτι αυτή της ψιθύριζε "Μπράβο", "Σωστά!" "Έτσι είναι!" και επίσης "Κούκλα", "Θα παντρευτείς τον καλύτερο αγάπη μου εσύ!". Τίποτα άλλο!

    Όπως έλεγε και το ζεύγος του youtube πριν δύο χρόνια, αυτή πληρώνεται για να πηγαίνει στο καμαρίνι να προσκυνήσει πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι αντί για την χρύσλα που είχε και μια άποψη πήραν την παπακοστωπουλου ? Γελάνε και οι πέτρες με τέτοια πρόσωπα που έχει φέτος η εκπομπή θα Πάει το μονοψυφιο σύννεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Παπακωστοπούλου το σκέφτηκε καλά να αφήσει την παρουσίαση δελτίων στο Star μετά από 27 χρόνια και να πάει στο κατινάδικο; Χίλιες φορές οι παλιές ειδήσεις του Star παρά πάνελ στην Καινούργιου. Εκεί ναι, η δουλειά είναι ντροπή!

      Διαγραφή
    2. Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί έφυγε.
      Άφησε μια θέση και έναν μισθό για να πάει στο κοτέτσι, στο οποίο θεωρούν λογικό το να μένεις απλήρωτος για μήνες και να συνεχίζεις να γλείφεις το αφεντικό!

      Διαγραφή
  6. Δυσκολη θα ειναι η μάχη φέτος γιατι θα τσιμπησει και η Σκορδα κανενα νουμερακι.
    Καλως εφυγε η Χρισλα. Το πάνελ ήθελε ανανέωση. Ισως έπρεπε να φύγει και ο Πουλοπουλος και να εμφανιζεται μονο για eurovision.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα πιάσει στασιδι στην Σκορδά,η Χρύσλα ως άλλη Κοσσιοβα ,θα κράζει Καινούργιου,θα ξεκατινιαζονται με Μικρουτσικο και έτσι θα τσιμπήσει κάνα δυο νούμερα και η Σκορδά.Δουλιτσα να γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com