Ticker

10/recent/ticker-posts

Τι αλλάζει στη φετινή "Φάρμα" του STAR;


Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης στο okmag.gr:

 Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινούν με πυρετώδεις ρυθμούς τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας» του Star με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η πιο μεγάλη αλλαγή που θα δούμε φέτος έχει να κάνει με το κομμάτι των αγωνισμάτων, που θα είναι πιο θεαματικά, πιο δύσκολα και πιο ανταγωνιστικά σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Αυτό το "τα αγωνίσματα φέτος θα είναι πιο δύσκολα και πιο θεαματικα" έχει γίνει καραμέλα σε κάθε νέα σεζόν οποιοδήποτε ριαλιτυ επιβίωσης και εν τέλη τα παντα ,είναι ίδια και απαράλλαχτα με τις προηγούμενες σεζόν χωρίς την παραμικρή διαφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει δεν περιμένουμε Ταρζανιές και λιοντάρια 😅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΦΑΡΜΑ έκανε ένα πολύ καλό restart στον ΑΝΤ1, ήταν πολύ καλοστημένοι οι δύο κύκλοι που έπαιξαν εκεί
    μετά που πήγε στο star όμως χάλασε πολύ, έπεσε και το επίπεδο και το ενδιαφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι και τόσο καλό restart , όταν ο β' κύκλος έκανε τόσο χαμηλή τηλεθέαση που στο τέλος εξόρισαν τα επεισόδια χαράματα και πάλι δεν τα έβλεπε κανείς. Η Φάρμα του star ήταν πιο κοντά στην πρωτότυπη του mega , από πλευράς συνθηκών διαβίωσης και θεάματος γενικότερα. Του Αντ1 θύμιζε περισσότερο big brother στην εξοχή (ειδικά με τις στατικές κάμερες)

      Διαγραφή
    2. Όπως και να 'χει είχε ένα σταθερό και πιστό κοινό
      επίσης προτιμότερες οι στατικές κάμερες, έκανε τη συμπεριφορά των παικτών πιο αυθεντική, ενώ αλλιώς ήξεραν ποτέ γίνεται λήψη πλάνων και φεροντουσαν αναλόγως

      Διαγραφή
    3. Ίσα ίσα που στον αντ1 έχασε το ενδιαφέρον και έριξε κατά πολύ το όποιο επίπεδο είχε στο μέγκα. Γι αυτό και έκανε χάλια νούμερα. Ευτυχώς το πήρε το σταρ και του ανέβασε λίγο και την αισθητική και το ενδιαφέρον. Τα νούμερά του ήταν μέτρια σε πολύ πιο ανταγωνιστική όμως εποχή σε σχέση με αυτήν όταν έπαιζε στον αντ1.

      Διαγραφή
    4. προσωπικό η εκδοχή του star μου έβγαλε κάτι πολύ παλιακό συγκριτικά με τον ΑΝΤ1

      Διαγραφή
    5. Η Φάρμα στον ΑΝΤ1 τον Ιανουάριο του 2022 έκανε καθημερινά 1,2% σε σύνολο και νεανικό (21:00-22:00) δίνοντας lead-in 0,8% στις Άγριες Μέλισσες που έπεφταν. Τελικά το πρόγραμμα μετατοπίστηκε μετά τη 01:00 τη νύχτα Παρασκευές και ΣΚ ενώ ο Ποφάντης έκανε μία ακόμα λανθασμένη κίνηση βάζοντας στις 21:00 τον Ήλιο που από το 18% έπεσε στο 5%.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com