Ticker

10/recent/ticker-posts

Η φτώχεια στο μεγαλείο της: Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του OPEN...


 Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει λέει η σοφή παροιμία. Και κάπως έτσι φτάσαμε στα τελειώματα της 26ης Αυγούστου την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως νεότερο για την εν δυνάμει εξαγορά του OPEN. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό, έχω σκοπό να σας το αναλύσω σε άλλο άρθρο, τώρα όμως έχω στα χέρια μου ένα πρώτο -ισχνό- προγραμματισμό του καναλιού, όπως διαμορφώνεται αυτή την στιγμή, και δεδομένου βέβαια ότι παραμένει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

Για τον καθαρά ενημερωτικό τομέα δεν μπορώ να σας πω κάτι που δεν γνωρίζετε ήδη. Ενορχηστρωτής ο Χρήστος Παναγιώτοπουλος, κεντρικό δελτίο ειδήσεων η Εύα Αντωνοπούλου, και ο Νίκος Στραβελάκης βέβαια, οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού στην… Ώρα -Ελλάδος- τους και τίποτα δεν αλλάζει επί της ουσίας. Το θέμα είναι τι μέλλει γενέσθαι με την ψυχαγωγία του OPEN, που πέρσι αποτέλεσε μεγάλο γρίφο και φέτος αποτελεί ακόμα μεγαλύτερο.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του youfly, στην αρχή της σεζόν 2024-2025 θα υπάρχει μόνο ΜΙΑ ψυχαγωγική εκπομπή, και αυτή θα είναι η πρωινή καθημερινή της Ελένης Τσολάκη. Μια ψυχαγωγική εκπομπή με ενέσεις… ενημέρωσης βέβαια. Στο πλευρό της ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Από εκεί και πέρα, στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού, στην μεσημεριανή ζώνη, παίρνει θέση ο Πέτρος Κουσουλός, με τις “Ανοιχτές Υποθέσεις” παρακαλώ. Καθημερινά!

Το Σαββατοκύριακο, επαναλαμβάνω τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν, δεν θα δούμε κάποια ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ θέση στο πρόγραμμα καλώς εχόντων των πραγμάτων, περιμένουν να πάρουν η Κατερίνα Ζαρίφη, και μια έστω σειρά γι εμπλουτισμό του προγράμματος. Θα υπάρξουν μαγειρικές εκπομπές και βέβαια οι “Εικόνες” του Τάσου Δούση επίσης συνεχίζουν κανονικότατα.

Δημοσίευση σχολίου

25 Σχόλια

  1. «Η φτώχεια στο μεγαλείο της» ο τίτλος σας για το πρόγραμμα του όπεν που έχει δελτία ειδήσεων, καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές(Στάθης και ΣΚ), καθημερινή κοινωνική εκπομπή(Κουσουλός), καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή(Τσολάκη), μαγειρική εκπομπή(Δρίσκας), ταξιδιωτική εκπομπή(Δούσης), ελληνικές και ξένες ταινίες ενώ αναμένονται Ζαρίφη και μια νέα σειρά. Αναρωτιέμαι θα υπάρξει ανάλογο άρθρο για το «πλούσιο» πρόγραμμα του ΜακTν που δεν περιέχει καθόλου ζωντανό πρόγραμμα, ούτε ψυχαγωγία, ούτε ενημέρωση, ούτε θεματικές εκπομπές, ούτε δελτίο, παρά μόνο επαναλήψεις ξένων και ελληνικών σειρών. Α ξέχασα έχει και τις δικαστικές ιστορίες μια χαμηλού επιπέδου και κόστους ριαλιτοεκπομποσειρά, έναν αχταρμά δηλαδή. Θα ασχοληθείτε καθόλου με αυτό το αχρείαστο κανάλι ή κάνει τζιζ; Ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτού του καναλιού. Φαίνεται πως κάποιοι αποφθαλμιούν ακόμα και αυτό το 5% του όπεν μήπως και κλείσει και τσιμπήσουν κανένα νουμεράκι και μπορέσουν επιτέλους να δουν κι αυτοί την πρωτιά που τόσα χρόνια επιθυμούν και δεν μπορούν να την κατακτήσουν. Αμ δε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα πρόσεξες μάλλον αγαπητέ σχολιαστή ότι ουσιαστικά (όπως συνηθίζεται αρκετά στο tvnea) πρόκειται για αναδημοσίευση άρθρου του Αλέξανδρου Κατσαρίδη στο youfly. Άρα ίσως εκεί θα πρέπει να κατευθύνεις την κριτική σου.

      Διαγραφή
    2. Επειδή το διάβασα το άρθρο στο youfly.gr δεν έγραφε πουθενά σαν τίτλο... Η φτώχεια στο μεγαλείο τής... Φαντάζομαι αυτό σχολίασε ο ανώνυμος

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ 12:03 εγώ το διάβασα στο tvnea και δεν βλέπω πουθενά το όνομα του κου Κατσαρίδη. Βλέπω μόνο το όνομα του κου Κότσαρη. Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για αναδημοσίευση χωρίς να αναφέρουν την πηγή. Δεν έχω λόγο να σας αμφισβητήσω, για να το λέτε μάλλον έτσι θα είναι, ίσως το διαβάσατε κι αλλού. Έστω ότι είναι αναδημοσίειση, για να το δημοσιεύουν σημαίνει ότι μάλλον τους εκφράζει και συμφωνούν. Η κριτική μου κατευθύνεται σε όποιον το έγραψε και συμφωνεί.

      Διαγραφή
    4. "Αναρωτιέμαι θα υπάρξει ανάλογο άρθρο για το «πλούσιο» πρόγραμμα του ΜακTν", "Θα ασχοληθείτε καθόλου με αυτό το αχρείαστο κανάλι ή κάνει τζιζ;" Αυτά τα σχόλια έχουν να κάνουν με το άρθρο καθαυτό κι όχι απλά με τον τίτλο της αναδημοσίευσης που φυσικά έχει σαφή χροιά άποψης. Αλλά αυτή είναι απλά η δική μου γνώμη.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ apan ακριβώς αυτό σχολιάζω. Τον τίτλο. Αν τώρα πήραν άρθρο από αλλού, δεν αναφέρουν την πηγή και του αλλάζουν και τίτλο, τότε τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Είναι σίγουρα αντιδεοντολογικό και δεν ξέρω και αν είναι και νόμιμο. Δεν νομίζω πως μπορεί ο οποιοσδήποτε να παίρνει ένα άρθρο οποιουδήποτε χωρίς να αναφέρει το όνομά του και να του αλλάζει και τίτλο. Θα το ψάξει φαντάζομαι ο κος Κατσαρίδης.

      Διαγραφή
    6. Μα 12:12 αναφέρω το «πλούσιο» πρόγραμμα του μακτν ως αντιπαραβολή. Το άρθρο αυτό καθ´ αυτό δεν σχολιάζει αν το πρόγραμμα του όπεν είναι πλούσιο ή φτωχό, απλή αναφορά του προγράμματος κάνει.

      Διαγραφή
    7. Το MAK TV δεν μπορεί να έχει νέο πρόγραμμα και ειδικά εκπομπές. Δεν ειναι κανάλι με άδεια , αλλα θεματικό κανάλι. Μερικοί είστε οτι να ναι εδω μέσα . Λέτε μια παπάτζα και νομίζεται οτι κατι είπατε.

      Διαγραφή
    8. Ποτε δοθηκαν θεματικες αδειες; Και ποιο ειναι το θεμα του μακτν; Oι επαναλήψεις; Ποσα καινουργια προγραμματα εχει; Kανενα. Ας κλεισει λοιπον.

      Διαγραφή
    9. Πάντως το OPEN έχει πιο πλούσιο πρόγραμμα από το ΜΑΚ TV. Η αλήθεια να λέγεται.

      Διαγραφή
    10. Το MAK TV ως θεματικό κανάλι από το 2018, δεν μπορεί να βγάλει καθόλου
      ψυχαγωγικές εκπομπές, ούτε ενημερωτικές, ούτε θεματικές εκπομπές, ούτε
      δελτία ειδήσεων επειδή ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ καθώς πρόκεινται για ενημερωτικά
      προγράμματα. Το 2021 θα έβγαινε η εκπομπή της Λαμπίρη σε αυτό το
      κανάλι αλλά αντέδρασαν τα ιδιωτικά κανάλια ριάλιτικαι τελικά δεν βγήκε
      καθώς ήταν εκπομπή ψυχαγωγικής ενημέρωσης, δηλαδή όπως όλα τα
      πρωινάδικα της ιδιωτικής τηλεόρασης. Τα ιδιωτικά κανάλια αντέδρασαν
      όταν το MAK TV έπαιξε κάποιους αγώνες του Euro 2020 όντας στον όμιλο
      ΑΝΤ1. Ασχολίαστο κατ εμέ... Τά μόνα προγράμματα που μπορεί να
      εκπέμπψει αυτό το κανάλι είναι σειρές, ταινίες, ριάλιτι. Το κανάλι
      περιμένει να προκηρυχθούν οι θεμάτικές άδειες για να διεκδικήσει μια.
      Και ο λόγος που δεν έχει πάρει άδεια είναι ότι το ΕΣΡ περιμένει να
      δοθεί και η ορφανή άδεια για κανάλι γενικού περιεχομένου για να
      προχωρήσει στην προκήρυξω των θεματικών αδειών. Οι Δικαστικές Ιστορίες
      προορίζονταν αρχικά για τον ΑΝΤ1 αλλά είδαν τα χάλια της και το
      ρίχνουν στο MAK TV.

      Διαγραφή
    11. Αφού λοιπόν το μακτν μπορεί να έχει μόνο σειρές, ταινίες και ριάλιτι ας παίζει μόνο αυτά αλλά τουλάχιστον κάποια από αυτά να είναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ έστω και β, γ κατηγοριάς και όχι χιλιοπαιγμένες επαναλήψεις. Ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει; Τουλάχιστον να μην λέμε φτώχεια το όπεν που μια χαρά πρόγραμμα έχει.

      Διαγραφή
    12. 3:07 Με το έτσι θέλω να μας πεις τι; Ότι το Open συγκρίνεται με το ΜΑΚ; Θα μας τρελάνεις; Ξαφνικά βλέπετε ανταγωνιστικά ένα κανάλι με επαναλήψεις μόνο; Άντε βρε πες και για το Action 24. Α ναι ξέχασα, αυτό θα έχει και εκπομπές.

      Διαγραφή
    13. 5:06 κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις; Λένε πως δεν μπορείς να λες φτωχό το πρόγραμμα του όπεν που τουλάχιστον έχει πρόγραμμα ενώ υπάρχει ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας με ανύπαρκτο πρόγραμμα. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ακόμα και το action αν και περιφερειακό έχει πρόγραμμα. Και να φανταστείς ότι εδώ μέσα συχνά επικρίνουν το όπεν και λένε καλύτερα να κλείσει που θα μείνει τόσος κόσμος άνεργος αλλά για το ΜΑΚTV που δεν έχει πρόγραμμα παρά μόνο επαναλήψεις τσιμουδιά.

      Διαγραφή
  2. Μια χαρά με βάση τα δεδομένα του σταθμού... Από το να βγουν εκπομπές χαμηλής αισθητικής τύπου ΤV Queen, Eπι τόπου κ.α που δεν απέδιδαν κιόλας σε νούμερα.. Η χρονιά όπως λέτε θα είναι δύσκολη επομένως καλά κάνει και δεν επενδύει πολλά σε αυτή την φάση... Να δούμε πχ και άλλες πολυδιαφημισμένες εκπομπές σε άλλα κανάλια πως θα πάνε και εάν θα την βγάλουν μέχρι τα Χριστούγεννα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι η τσολακη και η ζαριφη με τα 2% που κανανε αποδιδουν στο οπεν και επιμενουν να τις εχουν και φετος για να μην χασουν τα κελεπουρια;;;

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζω ότι είπα εγώ αγαπητέ μου κάτι τέτοιο..

      Διαγραφή
  3. Καλυτερα να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα με παιδικές σειρες και ξένες σειρες πάρα σκουπίδια σαν το tv queen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τα σκουπια του σκαι δεν σε βλεπω να λες τιποτα

      Διαγραφή
  4. Εκπομπές μαγειρικής που δεν τις βλέπει άνθρωπος, Τσολάκη του 2%, Ζαρίφη που οποία εκπομπή παρουσίασε πάτωσε, Κουσουλός που θέλει να γίνει Ζήνα Κουτσελίνη από τα Temu.

    Η τελευταία θέση είναι πιασμένη για το Open

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι αυτο προγραμμα ψυχαγωγιας πανελλαδικου σταθμου;;; δηλαδη η τσολακη του 2% θα ειναι η μοναδικη ψυχαγωγικη εκπομπη του οπεν;;; χαχαχαχχαχα γελανε και οι πετρες. ποσο καταντια πια. ειναι δυνατον να μην μπορει το οπεν να κλεισει πχ τη τατιαν για το 2-4? να μην μπορει να κλεισει τη μαλεσκου για πρωινο σκ? να μην μπορει να κλεισει τη μπακοδημου ή τη μαγγιρα για μια εκπομπη συνεντευξεων;;; απλα τραγικο καναλι το οπεν και γι αυτο δε το βλεπει κανεις. το συμπερασμα ειναι οτι 2 ειναι τα μεγαλυτερα βυσματα της τβ. μπαρκα και στο μεγκα κ τσολακη στο οπεν. δε παει να κανουνε 5% εκει τις τρωμε στη μαπα 5 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μπούρδες γράφεις; Πότε έκανε η Μπάρκα 5%;; Από 8% έως 12% έκανε συνήθως. Θα σε πνίξει η χολή στο τέλος!!!

      Διαγραφή
    2. Και επίσης δεν σε αναγκάζει κανένας να τις τρως στη μάπα. Αν δεν σου αρέσουν αλλάζεις κανάλι. Τα υπόλοιπα ανήκουν στη δικαιοδοσία των εργοδοτών τους.

      Διαγραφή
  6. Καθόλου μυθοπλασία;Το Σαν ψεμα δεν συνεχίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που δεν επιθυμούν την ιδιοκτησία του οπεν και του κάνουν ανελέητο πόλεμο,πιστεύω δίνουν ακόμη και ψευδή ποσοστά στις τηλεθεάσεις του.Σε πείσμα όλων σας βέβαια ο Ιβάν δεν που πουλάει,γι αυτό στάχτες όσο φαρμάκι θέλετε.το οπεν θα είναι εκεί και θα είναι του Ιβάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com