Ticker

10/recent/ticker-posts

Ποιο είναι το ρεπορτάζ του Νάσου Γουμενίδη για το OPEN;


Ο Νάσος Γουμενίδης την περασμένη σεζόν είχε τη δική του εκπομπή στο OPEN. Αυτό σημαίνει ότι ο λόγος του έχει κάποια παραπάνω σημασία όταν κάνει ρεπορτάζ για το κανάλι της Παιανίας.

Γράφει ο Νάσος Γουμενίδης στο nassosblog.gr:

 Την ώρα που οι αποχωρήσεις από τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού συνεχίζονται δεν υπάρχει κανένα νεότερο για την ψυχαγωγία στο Open. Ακόμη και οι συζητήσεις που γίνονται για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη δεν είναι οριστικές και μάλιστα μαθαίνω πως πρόσωπα που είχαν συμφωνήσει προφορικά για να συνεργαστούν με το κανάλι βλέποντας την αβεβαιότητα που επικρατεί υπαναχώρησαν.

Τώρα ένα νέο σενάριο θέλει μέχρι να υπάρξουν οριστικές μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον του σταθμού ζώνες να επινοικιαστούν για μεγάλες εκπομπές telemarketing. Όπως δηλαδή συμβαίνει στα τοπικά κανάλια. 4,2% ήταν ο μέσος όρος τηλεθέασης του σταθμού την εβδομάδα 5 – 11 Αυγούστου στην τελευταία θέση όχι μόνο ανάμεσα σε όλα τα ιδιωτικά αλλά και πίσω από τα τρία κρατικά. Πάντως κάποιες πηγές λένε πως μετά τις 25 Αυγούστου θα υπάρξουν τελικά εξελίξεις σε μετοχικό επίπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

31 Σχόλια

  1. Επιστρέφουν οι εκπομπές Βρυώνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε μια γωνιά στο Περιστέρι, κάποιος Μένιος κρυφογελά ???

      Διαγραφή
    2. Εγώ λέω κάποιος Σιχαμενιος κρυφογελα, αλλά ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι.

      Διαγραφή
  2. Και θα κάνουν νούμερα τέτοιες εκπομπές; Εδώ χθες η Αννίτα έκανε 0,6% και παρόλο που είναι επανάληψη γράφει ότι είναι live και με μικρά γράμματα η ένδειξη Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές οι εκπομπές δεν ειναι για να κάνουν νούμερα αλλά για να δίνουν λεφτά οι εταιρείες που διαφημίζονται στο κανάλι με την ώρα. Έτσι βγάζουν όσα θα έβγαζαν από τις διαφημίσεις αν όχι και παραπάνω. Όταν λέει εκπομπές τηλεμάρκετινγκ εννοεί αυτές που δείχνει και το μακεδονία τιβι με τον τύπο που πουλάει κινητά ας πούμε. 1 ώρα δεν βλέπει κανείς μακεδονια κάνει 0,0% τηλεθέαση αλλα ο σταθμός παίρνει ατόφιο το συμφωνηθέν ποσό από τον τυπο που διαφημίζει τα κινητά του.

      Διαγραφή
    2. Ουτε το αλτερ δεν έκανε τέτοια τι ξεπεσμος για το open

      Διαγραφή
    3. Τα έκαναν και ο ΑΝΤ1 και ο ALPHA.. Ο ALPHA ακόμα έχει ζώνη τηλεμάρκετινγκ το πρωί στις 6 και ο Τηλεκύβος στον ΑΝΤ1 είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, αγορασμένη ζώνη προγράμματος..

      Διαγραφή
    4. Και τι καταλαβαίνει ο τύπος που διαφημίζει τα κινητά του αν κάνει 0,0%;;; Αφού δεν τον βλέπει κανείς στην κυριολεξία τί κερδίζει από τη διαφήμιση αυτή;; Το κανάλι δεν το συζητώ πως κερδίζει αλλά ο διαφημιστής τί κερδίζει;; Παράδειγμα τώρα πήρα από το Μακεδονία και τα κινητά του κυρίου αφού αναφέρθηκε εδώ.

      Διαγραφή
    5. 0% κάνει ανάμεσα στο δείγμα 1000 νοικοκυριών της DIGEA. Στα 10.000.000 ελλήνων όλο και κάποιος θα έχει ανοιχτή τη τηλεόραση και θα καίει εγκεφαλικά κύτταρα καθε μερα.

      Διαγραφή
    6. Της Neilsen όχι της Digea..

      Διαγραφή
  3. Πολύ έγκυρα τα ρεπορτάζ από τον Γουμενιδη χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς κατάντησε έτσι το όπεν. Απορώ δεν μπορεί να βγάλει ούτε τρεις εκπομπές; Τι χαλί ειναι αυτό; Τι εξυπηρετεί πια αυτό το κανάλι; Ανύπαρκτο προγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ή δεν θέλουν να σπατάλησαν χρήμα ή πάει για πούλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν βάζει νέες ξένες σειρές το open επιτυχημένες να κάνει νούμερα ή τουλάχιστον πρόγραμμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα κανάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν κατάλαβα. Εννοεί θα παίζει telemarketing ή εκπομπές με εμπορικά όπως στο Epsilon;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τη σειρά Σαν Ψέμα τι γίνεται τελικά; Δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν; Το κανάλι την προβάλει Δευτέρα με Πέμπτη στις 20:00 σε επανάληψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έδειξαν τρέιλερ κάποια στιγμή ότι θα προβληθεί και δεύτερος κύκλος τη νέα σεζόν, αλλά δύσκολα τα πράγματα.
      Δεν μου άρεσε ως σειρά

      Διαγραφή
    2. Ξέρουμε ποσα επεισόδια έχουν μείνει

      Διαγραφή
    3. Το κακό που έχει το σαν ψεμα είναι ότι οι ηθοποιοί δεν μιλάνε αλλά φωνάζουν

      Διαγραφή
  9. Είναι φανερό ότι το κανάλι πάει για πούλημα. Τώρα ποιος θα το πάρει είναι άγνωστο. Παίζονται και πολιτικά παιχνίδια για να μην καταλήξει σε προσφάτως αντιπολιτευόμενο επιχειρηματία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Kretaloe, το Choco Slim, η Kumtel, η Versace 1969, τα Joli Joli, ο Κοχλίας, Πρίνου τα χάλια Dubai, ο ντομαλδοπαρασκευαστής και το μαξιλάρι bamboo Iasis θα κάνουν δυναμικό comeback την επόμενη σεζόν στο Open.

    Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν οι βασίλισσες του τηλεμάρκετινγκ Εύη Βατίδου, Νατάσσα Κριτικού, Τζέφη Ζαχαροπούλου, Ευριδίκη Παπαδόπουλου, Φωτεινή Γεωργαντά και η Μαίρη Μηλιαρέση εχουν τις δικές τους εκπομπές στο Open του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

      Διαγραφή
    2. Ψηφίζω Τζέφη και Φωτεινή!
      Ξέχασες ότι το ξεκίνημα έγινε με Γιώτα Τριγώνη, που διαφήμιζε το υαλουρονικό

      Διαγραφή
    3. Μα τέτοιο πισωγύρισμα το Open;

      Διαγραφή
  11. Έκανε που έκανε μονοψήφια τώρα θα κάνει 2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παίζει συνέχεια τις ίδιες ξένες ταινίες. Κάθε εβδομάδα οι ίδιες ταινίες προβάλλονται απο δύο φορές. Δεν έχει άλλες ταινίες να δείξει; Καταντάει κουραστικό. Λες και δεν υπάρχουν άλλες ταινίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πέρσι τέτοιο καιρό ρο open πάλι δεν εξερε τι εκπομπές θα έχει και ξεκίνησε τελευταίο και καταϊδρωμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com