Ticker

10/recent/ticker-posts

OPEN: Αυτός αγοράζει το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη


Ο Σαββίδης έχει βάλει πωλητήριο στο OPEN και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης του, αν αλλάξει ιδιοκτησία ο τηλεοπτικός σταθμός.

Το OPEN είναι χρόνια τώρα ζημιογόνο. Πέρσι ο Ιβάν Σαββίδης έκοψε μέχρι και την αθλητική εκπομπή της Κυριακής η οποία είχε μια κάποια τηλεθέαση. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει κλείσει καιρό τώρα την κανουλα και έχει δείξει ξεκάθαρη διάθεση να απαλλαγεί από το OPEN.

O Σαββίδης έχει αποφασίσει να το πουλήσει και ήδη έχουν γίνει προσφορές για την εξαγορά του. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ θα είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης του OPEN, αν τελικά πουληθει ο σταθμός.

Σενάρια εμπλοκής του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου, είναι εκτός πραγματικότητας. Ουδεμία πιθανότητα είτε εκφράσει ενδιαφέρον, είτε όχι, να πάρει το OPEN o Hλιόπουλος. Περισσότερες πιθανότητες έχουν οι Μπακο-Καϋμενάκηδες!

Εν κατακλείδι και για να μην το πλατιάζουμε. Αν το OPEN πουληθεί, που είναι και η ξεκάθαρη πρόθεση του Ιβαν Σαββίδη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι εκείνος που θα το αγοράσει.

Παρόλο που κύκλοι της Κυβέρνησης δεν θα ήθελαν ένα τέτοιο deal! Για ευνόητους λόγους.


Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Ειλικρινά έχει κουράσει πολύ αυτή η ιστορία με το Open που όλο το πουλάει ο Σαββίδης και όλο αυτός το έχει .Ούτε το γιοφύρι της Άρτας να 'ταν που ολημερίς το χτίζανε ,το βράδυ γκρεμιζόταν .. Φτάνει ..Ας το πουλήσει να ησυχάσει και αυτός και εμείς ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέβαια. Να το πάρει ο πρόεδρος της Ολυμπιακαρας μας.

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους θα αλλάξουν τα idents των καναλιών; Πόσα χρόνια θα τα έχουν πια; Ερώτηση. Γιατί το μοναδικό κανάλι που δεν έχει καλοκαιρινό ident είναι το star; Ο Αντ1 φέτος δεν έβγαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Mega και το Star, επειδή η τελευταία φορα που άλλαξαν Idents και γραφικα το 2021, πιστεύω πως θα τα κρατήσουν για έναν ακόμη χρόνο, το πολυ δυο. Το ΜΑΚ TV, συμπλήρωσε πριν μερικές μέρες έναν χρόνο από την ριζική αλλαγή του λογοτυπου, των σημάτων και των γραφικών, οπότε είναι λιγάκι νωρίς να αλλάξουν θεωρώ. Η ΕΡΤ πιστέυω πως πρέπει να αλλάξει τα σήματα και τα γραφικά των καναλιών της αλλά όχι τα λογότυπα τουλάχιστον για μια σεζόν. Ο ΣΚΑΪ και το Open πιστεύω πως πρέπει να αλλάξουν τα λογότυπα, τα σήματα και τα γραφικά τους και ειδικά το Open που δεν έχει αλλάξει καθόλου τα γραφικά και το λογότυπό του από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε τη λειτουργία του (από τα μέσα με τέλη του Οκτωβρίου 2018). Ο ANT1 έπρεπε από πέρσι να αλλάξει σήματα και γραφικά αφού άλλαξε το σλόγκαν σε "Άλλη Εμπειρία". Ελπίζω να τα αλλάξει φέτος. Στην λίστα θα έβαζα και τον ALPHA αλλά δυστυχώς έκαναν κατ εμέ την μεγαλύτερη πατάτα που θα μπορούσαν να είχαν κάνει και που έχει ιστορία από τότε που ξεκίνησε και η Μουρμούρα. Αυτό που έκαναν ήταν να ενσωματώσουν στα credits των σειρών από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι και σήμερα (εξαιρούνται οι Οικογενειακές Ιστορίες το 2013 και το 2016) και σε μερικές μαγνητοσκοπημένες εκπομπές λίγο καιρό αργότερα, τα γραφικά που έχουν στο τέλος των σειρών και των εκπομπών τους που κανουν μια "σμίκρυνση" του περιεχομένου του επεισοδίου των εν λόγω εκπομπών και σειρών. Από το 2020 το έκαναν και στις ζωντανές εκπομπές (ψυχαγωγικές και ενημερωτικές). Από το 2021 και μετά την μετακόμιση της ροής του ALPHA στις εγκαταστάσεις του Star, αυτό το φαινόνεμο της ενσωμάτωσης συμβαίνει σε όλες τις εκπομπές (ζωντανές και μή) και τις σειρές του καναλιού. Στις ταινίες, στις ξένες σειρές, στις σειρές και εκπομπές που παίζουν σε επανάληψη κατα καιρούς και που δεν είναι παραγωγής από το 2013 και έπειτα, στα επεισόδια των Οικογενειακών Ιστοριών του 2013 και του 2016 και στα επεισόδια της εκπομπής Kitchen Lab περιόδιου 2018-2021 που δεν έχουν ενσωματωμένα τα γραφικά για τα credits, δεν εφαρμόζονται εξωτερικά όπως εφαρμόζονταν έως την τελευταία μέρα που η ροή του ALPHA βρισκόταν στα Studio PRO. Θεωρώ πως σε αυτό το κομμάτι έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να φτιαξουν ένα πακέτο γραφικών παρόμοιο με τα σημερινά που θα έχει αλλαγές στις κινήσεις των γραφικών και να δημιουργήσουν καινούργια Idents με το χαρακτηριστικο jingle του ALPHA που υπάρχει από το 2009.
      Τέλος, το Star δεν δεν είχε καλοκαιρινό Ident σίγουρα όταν αλλαξε το λογότυπο και αφαίρεσε την βεντάλια. Ο ANT1 δεν έβγαλε καλοκαιρινό Ident ούτε πέρσι και η αλήθεια είναι ότι μου κάνει εντύπωση που δεν έβγαλε για δεύτερη συνεχόμενη φορά και στην θέση τους παίζουν Idents για την Formula 1

      Διαγραφή
    2. Πολύ ωραία ανάλυση. Ευχαριστώ γιε το χρόνο σου

      Διαγραφή
    3. Χείμαρρος ο 12:57.

      Διαγραφή
  3. Την έχει δει Κυριακού ο Μαρινάκης αλλά θα πρέπει να ξέρει ότι δεν χτίζεται εύκολα και από τη μία μέρα στην άλλη ένας όμιλος ΜΜΕ, ας κρατήσει χαμηλά τη μπάλα καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα αλλάξει όνομα; Αυτό το beyond τι το βάλανε στο λογότυπο αφού όλοι open το λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ήταν κατοχυρωμένο το σκέτο "Open TV" ...
      Χάλια.

      Διαγραφή
    2. Ναι ίσως. Πάντως δεν άκουσα στα τρέιλερ να λένε στα τόσα χρόνια λειτουργίας τους στο Open beyond

      Διαγραφή
  5. Συμφωνώ καταπληκτική η ανάλυση του 12:57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θυμάμαι στα 90s, παιδί τότε περίμενα το Σεπτέμβριο να δω τα καινούρια idents των ιδιωτικών καναλιών. Τότε μάλιστα τα άλλαζαν κάθε χρόνο. Αλλά πρέπει να έχει κανείς τρέλα με αυτά για να τα παρατηρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτό τώρα τα κανάλια δεν αλλάζουν κάθε χρόνο τα idents πιστεύω λόγο κόστους

      Διαγραφή
  7. Και εγώ κάθε χρόνο περίμενα να δω τα καινούργια γραφικά των καναλιών. O Ant1 και το Mega τα άλλαζαν σχεδόν κάθε σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com