Ticker

10/recent/ticker-posts

Αγωνία για το OPEN

 


Σε καθεστώς αβεβαιότητας το Open, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία απόφαση για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της νέας σεζόν, κατάσταση που, όπως εκτιμάται, θα έχει σοβαρή απήχηση στην τηλεθέαση του καναλιού, καθώς δεν θα μπορέσει να στηριχθεί μόνο στον ενημερωτικό τομέα. Πολλοί εργαζόμενοι αγωνιούν για το αν θα υπάρχει επόμενη μέρα στο κανάλι, ενώ άλλοι αναζητούν την τύχη τους εκτός καναλιού. 

Την ίδια ώρα, νέοι άνθρωποι επιλέγουν να συνεργαστούν με το Open, υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, για να διεκδικήσουν μία ευκαιρία στην τηλεόραση. Όμως ο χρόνος, πλέον, κυλάει αντίστροφα.

Πηγή: typologies.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Είναι πολύ κρίμα για τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού. Ο Παναγιωτοπουλος αποδεικνύει την αξία του,καθώς έχει καταφέρει να χτίσει έναν δυνατό ενημερωτικό τομέα σε ένα κανάλι που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του είναι υπό κατάρρευση και καμιά ουσιαστική στήριξη του από την ιδιοκτησία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σαββίδης δεν έχει από τη πρώτη μέρα λειτουργίας του στηρίξει το κανάλι; Σοβαρά τώρα; Που έχει μπει μέσα 120 εκατομμύρια ευρώ από το κανάλι αυτό; Πόσα πρέπει να ρίξει και πόσα λεφτά να κλάψει; Η αλήθεια είναι μια, σου αρέσει δεν σου αρέσει. Όταν έριξε λεφτά στο κανάλι αυτό μπήκε μέσα ακόμη περισσότερο. Γιατί στο σήμα δεν γράφει μεγκα, αντ1 ή άλφα να πηγαίνει το τηλεκοντρόλ ευκολότερα. Καλύτερα να μη ρίξει ευρώ περισσότερο. Ξένες ταινίες και σειρές, ειδήσεις και τέλος.

      Διαγραφή
    2. 4:44 Για κουλάρετε.

      Διαγραφή
  2. καλα χθες δε λεγανε οτι υπεγραψαν τσολακη δρισκας δουσης και κουσουλος;;; ψεματα ειναι;;;; ελεος πια με το οπεν. απορω πως ατεχουν τα ατομα τετοια αβεβαιοτητα και ανασφαλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com