Ticker

10/recent/ticker-posts

Ολικό λίφτινγκ στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη - Ο «κορμός» του προγράμματος του OPEN




Την ώρα που οι φήμες στους διαδρόμους της Παιανίας βοούν για μεγάλες αλλαγές όσον αφορά στη μετοχική σύνθεση του Open τα στελέχη προσπαθούν να στήσουν έναν βασικό «κορμό» προγράμματος για τη νέα σεζόν με ελάχιστες εκπομπές, ξένες ταινίες και σειρές και τις ενημερωτικές εκπομπές. 

Προς το παρόν προτεραιότητα έχει η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Στην αρχισυνταξία θα είναι η Γωγώ Σαμπάνη ενώ προβάδισμα για το πάνελ έχει ο Δημήτρης Μηλιόγλου. Όλη η υπόλοιπη ομάδα σε σχέση με την περσινή θα αλλάξει.

Το περιεχόμενο  θα παραμείνει ως έχει. Προσπάθεια γίνεται επίσης να στηθεί και μια μεσημεριανή κοινωνική εκπομπή με παρουσιαστή τον Πέτρο Κουσουλό που θα αντλεί θέματα από το αστυνομικό το κοινωνικό και το ελεύθερο ρεπορτάζ ενώ ίσως βγει και ένα εξ’ ολοκλήρου χορηγημένο μαγκαζίνο με στοιχεία ευ ζην και ιατρικό περιεχόμενο για την παρουσίαση του οποίου ακούγεται το όνομα της Νανάς Παλαιτσάκη. 

Όσον αφορά στο Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει κάτι το νεότερο όσον αφορά στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη. 

Πηγή: reader

Δημοσίευση σχολίου

31 Σχόλια

  1. Με Τσολάκη, Μηλιόγλου και Σαμπάνη να μην περιμένουν νούμερα.
    Ο Κουσουλός είχε καθημερινή εκπομπή το 2018 στο Open και, λόγω του ότι σημείωνε 1%, έγινε δεκαπενθήμερη.
    Ιατρική εκπομπή έκανε και στο Epsilon η Παλαιτσάκη. Ήταν πολύ βαρετή εκπομπή επειδή έπρεπε να προβληθούν προϊόντα και γιατροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Τατιανα τελικα;

      Διαγραφή
    2. Δεν περιμένουν νούμερα. Να μη μπαίνει μέσα το κανάλι, αυτό θέλουν. Μείωση του λειτουργικού κόστους με ελάχιστες ζωντανές εκπομπές και ξένο πρόγραμμα για λιγότερο ρίσκο. Βασικά να βγάζει το κόστος της άδειας το κανάλι, αυτό θέλουν.

      Διαγραφή
    3. Όταν λες ξένο πρόγραμμα εννοείς τις χιλιοπαιγένες ξένες ταινίες που βάζει κάθε εβδομάδα το Open όλο το χρόνο; Το κανάλι που βασίζεται στις ξένες ταινίες, θα έπρεπε να είχε περισσότερες όπως το star. Κάθε εβδομάδα στο πρόγραμμα παίζουν οι ίδιες ταινίες. Κάποιες από αυτές μάλιστα παίζουν δύο φορές μέσα στην εβδομάδα

      Διαγραφή
    4. χιλιοπαιγμένες*

      Διαγραφή
    5. @3.00 Ναι μέχρι και επαναλήψεις ξένων ταινιών. Το star έχει και 1 ώρα διαφημίσεις σε κάθε 2ωρή ταινία. Τα βγάζουν τα λεφτά για τη κάθε ταινία. Το open δεν τα βγάζει. Θα κάνουν ότι χρειάζεται για να μειωθεί το κόστος στο ελάχιστο και ακόμη κι αν μπαίνει μέσα na mpa;inei όσο το δυνατόν λιγότερο. Αν δεν βγει κι αυτό θα κόψουν και τις ταινίες και θα παίζουν μόνο ξένες σειρές και καθόλου ταινίες.

      Διαγραφή
  2. Μακάρι να γεμίσει ξένο πρόγραμμα. Σειρές Ντοκιμαντέρ Ταινίες και γιατί όχι και παιδικά. Μπουχτήσαμε με τις ατάλαντες τηλεπερσόνες και τις εκπομπές Μπεν Χουρ. Κάνεις ζάπινγκ σε 7 κανάλια και όλα δείχνουν το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα την ίδια ακριβώς ώρα.
    Έχουν κόψει όλοι τη τηλεόραση, βλέπουν 500.000 άτομα πανελλαδικά και καθόμαστε και συζητάμε για τα 20αρια του Βαγγέλη και τα μονοψήφια της Αννούλας ανάμεσα σε 500.000 τηλεθεατές και 9.500.000 που την τηλεόραση έχουν να την ανοίξουν από την εποχή που παρουσίαζε το Ρουκ Ζουκ η Μαίρη Μηλιαρέση. Μόνο στην ελληνική τηλεόραση συμβαίνει αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε χρόνο για ξένο πρόγραμμα ακούμε στην ελληνική τηλεόραση άλλα βλέπουμε βιντεοταινίες και ελληνικές ταινίες του Καρετζόπουλου δεκαετίας 1950.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η τσολακη του 2% καθε χρονο στο οπεν και δεν ανοιγει ρουθουνι για το πατο που φερνει στα ποσοστα τηλεθεασης. εκει στο οπεν πολυ την εχετε στα οπα οπα την κυρια τσολακη κ σας κερναει τα μονοψηφια μια χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν έχει τίποτα να προσφέρει.
      Το ότι διαβάζει τη σκαλέτα δεν σημαίνει ότι έχει και τις γνώσεις για να διαχειριστεί τα θέματα.
      Τους βρίσκει κι όλους υπέροχους.

      Διαγραφή
  5. Υπερτιμημένη. Το ζεύγος του YouTube δεν θα το έχει μαζί της? Τόσο σαλιάρισμα κάνανε, δεν έπιασε τόπο φαίνεται. Όλοι τους σιχαίνονταν στο πάνελ και αυτοί λέγανε ότι είναι υπέροχη ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει ξαναϋπάρξει σε εκπομπή τέτοιο δημόσιο φτύσιμο, τέτοια δημόσια απαξίωση!
      Δεν είχαν την αξιοπρέπεια να αποχωρήσουν ή έστω να απαιτήσουν να σταματήσει αυτή η συμπεριφορά.
      Μιλάμε για ένα ζεύγος που δεν ξέρει ονόματα, τίτλους, ηλικίες, μιλάει χωρίς να λέει τίποτα, γελούν ασταμάτητα και δίχως λόγο.

      Διαγραφή
    2. Ποιο είναι το ζεύγος του YouTube που λέτε και ξαναλέτε κάποιοι ;

      Διαγραφή
  6. κοντευει 5 χρονια στο οπεν η τσολακη σαν την μπαρκα στο μεγκα και επιτυχια μηδεν. και οι δυο τους ειναι κατεξοχην μεγαλα βυσματα με πλατες σε καναλαρχες κλπ δεν εξηγειται αλλιωςω η παραμονη τους τοσα χρονια με τραγικα μονοψηφια. την μαλεσκου κ τη παπιλα σε ενα χρονο τις εξαφανισαν προφανως επειδη δε κανανε τα χατιρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή δεν είναι που έπαιζε στα quiz ότι έθαβε την Μαγγύρα στους από πάνω για να μπει στο καθημερινό; Κάνει 2% και συνεχίζει ενώ κάνει μόνο για πανελίστρια στο tv100. Μακάρι να το πάρει άλλος το κανάλι και να χάσει τις πολύ ισχυρές πλάτες που έχει και να πάει στο χωριό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα η Τσολάκη δεν πήγε στο καθημερινό γιατί η Μαγγίρα μεγαλοπιάστηκε και ήθελε show YFSF και αντένες; Η Τσολάκη που κολλάει σε αυτό; Έκανε η Τσολάκη υποχθόνιο σχέδιο με τον Αντ1 για να ξεφορτωθεί τη Μαγγίρα; :)

      Διαγραφή
    2. Αφήστε τον 4:11 στην μιζέρια του. Αγαπητέ 8:22, σας βγάζω το καπέλο.

      Διαγραφή
  8. Τη συμπαθω την Τσολακη αλλα δεν έχει μέλλον στο οπεν. Καλυτερα εκτος να μην καεί άλλο με τα 3αρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, καλα. Οταν μαζί με τον Λιάγκα, τον Παπανώτα, και την Γκαγκακη στο τοτε μεσημεριαναδικο του ΣΚΑΙ πριν 5 χρόνια, κανιβαλισαν την φοιτήτρια του ΑΠΘ, η οποία τότε υπεστη την σεξουαλική παρενόχληση μέσα στην βιβλιοθήκη, και ξεκαρδιζοντουσαν μ' αυτό, ήταν συμπαθεσαστη; Να την χαίρεστε κι αυτό την συμπάθεια. Τι άλλο Παναγια μου θ' ακούσω;

      Διαγραφή
    2. *Να την χαίρεστε την συμπάθεια σας.

      Διαγραφή
  9. Πέρα από το τηλεπαιχνίδι Slam τη σεζόν 2017-2018 που πήγε αρκετά καλά τότε στον Alpha, ότι ακολούθησε μετά πήγε άπατο. Τι Λέει;, Καλοκαίρι not, Open Weekend, Πρωινό Σουσού. Η Τσολάκη κάνει πολύ καλές δημόσιες σχέσεις στα βραδινά event, έχοντας έτσι όλους δίπλα και όχι απέναντί της, ενώ και από άποψη καλεσμένων πάντα έχει τους καλύτερους χωρίς ωστόσο επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το Slam χάλια πήγε και δεν μπορούσες να το παρακολουθήσεις, γιατί ήταν σαν να παρουσιάζει τον καιρό στο Happy Day.

      Διαγραφή
    2. Το Open Weekend για το open έκανε ψηλά νούμερα

      Διαγραφή
  10. Αλτερ στα τελευταία του ή Έξτρα η φάση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχουν αυτά με το Open;

      Διαγραφή
    2. To alter έκλεισε γιατί χρωστούσε της μιχαλούς από θαλασσοδάνεια. Το ίδιο και το mega.
      Τι σχέση έχουν αυτά με το open; Χαζομάρες γράφεις.

      Διαγραφή
    3. Εγώ δεν ξέρω τι ισχύει, αν και διαφωνώ με τον 3:37.

      Διαγραφή
  11. Μόλις έπαιξε τρέιλερ στο Open για νέα σειρά που κάνει πρεμιέρα στις 26/8. Real detective απο Δευτέρα έως Πέμπτη 00:00. Άρα όντως το κανάλι θα επενδύσει σε ξένο πρόγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ θα προτείνα στο Open να βάλει θεατρικές παραστάσεις σε Α' προβολή όπως έκανε το Mega με το Mega θέατρο,τόσα χρόνια βλέπουμε μόνο του Σεφερλή τις παραστάσεις ας δούμε και άλλες όπως πχ.Οι μάγισσες της Σμύρνης,Βερβερίτσα,Το δικό μας σινεμά,Γοργόνες και μάγκες,Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com