Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΡΤNEWS: Πότε ξεκινά το νέο πρόγραμμα των ειδήσεων;

 


Από αρχές Σεπτεμβρίου αρχίζει το νέο πρόγραμμα των αναλυτικών ειδήσεων του ΕΡΤNEWS, με βασικό άξονα την εγκυρότητα και την αξιοπιστία.

Όλες οι ειδήσεις και οι εξελίξεις από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, επτά ημέρες την εβδομάδα, θα αναδεικνύονται μέσα από τα έξι αναλυτικά δελτία του ΕΡΤNEWS, στις 09:00, στις 12:00, στις 15:00, στις 18:00, στις 21:00 και στις 24:00, ενώ οι τηλεθεατές θα μπορούν να ενημερώνονται και συνοπτικά για ό,τι συμβαίνει εντός και εκτός συνόρων, πάντα από το ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

Το αναλυτικό δελτίο στις 18:00, το οποίο θα δίνει το στίγμα της ημέρας και θα μεταδίδεται παράλληλα και από την ΕΡΤ1, θα παρουσιάζει από Δευτέρα έως Παρασκευή ο Απόστολος Μαγγηριάδης. Το Σαββατοκύριακο τη σκυτάλη στην παρουσίαση του δελτίου θα παίρνει ο Γιάννης Μούτσιος.

Από την ΕΡΤ1 –εκτός από το ΕΡTNEWS– θα μεταδίδεται και το δελτίο στις 12:00 το μεσημέρι, που θα παρουσιάζει καθημερινά η Μαρία Σιώζου και το Σαββατοκύριακο η Μαριάννα Πετράκη.

Το βραδινό αναλυτικό δελτίο στις 21:00, με όλη την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει καθημερινά η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και το Σαββατοκύριακο η Βούλα Μαλλά.

Το πρώτο αναλυτικό δελτίο της ημέρας θα μεταδίδεται στις 09:00, καθημερινά με την Αλεξάνδρα Δουβαρά και το Σαββατοκύριακο με τη Σοφία Κωνσταντινίδου.

Στις 15:00 θα μας ενημερώνει καθημερινά για όλες τις εξελίξεις η Χρύσα Παπασταύρου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, η Σμαράγδα Αγορογιάννη.

Το τελευταίο αναλυτικό δελτίο της ημέρας θα παρουσιάζει, στις 24:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή, η Χρύσα Ρουμελιώτη και κάθε Σάββατο και Κυριακή η Ελένη Χρονά.

Ο Γιώργος Κουβαράς θα εξακολουθήσει να παρουσιάζει και να επιμελείται την εβδομαδιαία εκπομπή «Στο κέντρο».

Δύο ώρες κάθε εβδομάδα με συνεντεύξεις, αναλύσεις και σχολιασμούς για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Επίσης, σε ρόλο σχολιαστή, θα αναλύει και θα δίνει τις προεκτάσεις των σημαντικότερων ειδήσεων στα αναλυτικά δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ.

Θα συνεχίσουν, επίσης, οι εκπομπές «Επίλογος» και «ΕΡΤ Talks» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Απόστολος Μαγγηριάδης.

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Τα δελτία χρειάζονται:
    α) νέα, πιο σύγχρονα γραφικά με προβολή επίσης ημερομηνίας και ώρας σε κάθε δελτίο,
    β) κρόουλ με συνεχόμενη ροή ειδήσεων σε κάθε δελτίο όπως γίνεται σε κάθε σοβαρό ενημερωτικό κανάλι του εξωτερικού,
    γ) πιο σύγχρονα, ευφάνταστα και ζωντανά σκηνικά χωρίς διαφοροποίηση (όχι το σκοτεινό σκηνικό να το έχουν στις 6:00 το απόγευμα με τον ήλιο στο κεφάλι μας και το φωτεινό σκηνικό στις 9:00 το βράδυ με το φεγγάρι στο κεφάλι μας),
    δ) να μπορούν οι κωφάλαλοι, με το πάτημα κάποιου χρώματος κουμπιού στο τηλεκοντρόλ, να βλέπουν υβριδικά και κατευθείαν τον παρουσιαστή της νοηματικής και μάλιστα όχι σε παράθυρο αλλά όπως εμφανίζεται στον Ευαγγελάτο, μέσα στην εικόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΡΤ3 να αποκτήσει το δικό της μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 14:00 και να σταματήσει αυτό το υποτιθέμενο και υποτυπώδες δελτίο από τις 15:40 μέχρι τις 15:55 (με πάλι σήματα μέσα στο εν εξελίξει δελτίο) μέσα στο δελτίο ειδήσεων της ERT News και μάλιστα χωρίς αποφώνηση της εν Θεσσαλονίκη παρουσιάστριας στην λήξη του...

    Επίσης, επ' ευκαιρία, η "Περίμετρος" να παραμείνει μόνο στην ΕΡΤ3 και οι "Συνδέσεις" και τα δελτία να παραμείνουν μόνο στην ΕΡΤNews. Να σταματήσουν να μεταδίδονται διπλά. Δεν φτάνει η μετάδοση σε ένα μόνο κανάλι;

    Η ΕΡΤ1 να γίνει καθαρά ψυχαγωγική με εκπομπές σαν αυτές που έχει, ελληνικές σειρές, τηλεπαιχνίδια και shows, η ΕΡΤ2 με παιδικό, νεανικό, μουσικό και με ξένες ταινίες και σειρές πρόγραμμα και η ΕΡΤ3 με πρόγραμμα και εκπομπές και δελτία ειδήσεων με έμφαση στην περιφέρεια, την παράδοση και την Εκκλησία και με την προβολή φοβερών ντοκιμαντέρ τύπου παλιού Σκάι. Τα αθλητικά ας μοιράζονται και στα τρία κανάλια.

    Η ERTNews να παραμείνει αποκλειστικά και μόνο στην ενημέρωση με πολιτικές εκπομπές, εκπομπές λόγου και εκπομπές επικαιρότητας και μάλιστα με μια πιο γρήγορη ματιά και εγρήγορση και κυρίως με ΝΕΟΥΣ, φρέσκους και όρεξη για δουλειά παρουσιαστές και παρουσιάστριες. (Κάποιες εκπομπές με μαθουσάλες δημοσιογράφους, απλά δεν τραβάνε και είναι αδιάφορες). Τέλος, όλοι οι ξενικοί τίτλοι εκπομπών, πρέπει να αλλάξουν και να αντικατασταθούν οπωσδήποτε με ελληνικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί η ΕΡΤ δεν έχει σόου όπως τα κρατικά κανάλια στην Ευρώπη;

      Διαγραφή
    2. Θα μου άρεσε η ΕΡΤ2 να έχει παιδικό πρόγραμμα, νεανικό και μουσικό με ξένες σειρές και ταινίες

      Διαγραφή
    3. Θα το ρωτήσεις πολλές φορές ακόμα αυτό με το σόου στα κρατικά; Μέρα παρά μέρα αυτό μας γράφεις. Βαρεθήκαμε!

      Διαγραφή
    4. Έχεις όμως κάποια λογική εξήγηση για το λόγο που η ΕΡΤ δεν έχει σόου;

      Διαγραφή
    5. Όχι και δεν με νοιάζει. Εσένα που σε νοιάζει τράβα ρώτα κανέναν που να δουλεύει στην ΕΡΤ. Όπως βλέπεις εδώ δεν έχει κανείς να σου δώσει απαντήσεις όσες φορές και να ρωτάς.

      Διαγραφή
    6. Σε τηλεοπτικό site είμαστε. Αν δεν κάνουμε συζητήσεις για τα τηλεοπτικά τότε τι να γράφουμε;

      Διαγραφή
    7. Βρε πουλάκι μου σύμφωνοι. Αλλά το ρωτάς μια δυο τρεις δέκα...ε κάπου γκώσαμε κι εμείς! Με το μπαρδόν δηλαδή.

      Διαγραφή
    8. Ισχύει ότι το έχω ξαναρώτησει αλλά δεν είχα σκοπό με την ερώτηση αυτή να ενοχλήσω κανέναν

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com