Ticker

10/recent/ticker-posts

Κι άλλη Ελληνική σειρά μπαίνει στο Netflix

 


Μετά το «Maestro», τις «Σέρρες» αλλά και το «Σώσε με», μια ακόμα ελληνική σειρά μπαίνει στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming του Netflix

Ειδικότερα, πρόκειται για το «Famagusta» του Αντρέα Γεωργίου, το οποίο επιστρέφει και τη νέα σεζόν στο Mega με νέο κύκλο επεισοδίων.


Η δραματική σειρά με θέμα την τουρκική εισβολή στην Κύπρο γίνεται η πρώτη σειρά με την υπογραφή του γνωστού δημιουργού που μπαίνει στη δημοφιλή πλατφόρμα.



«Η Famagusta μας μπαίνει στο Netflix στις 20 Σεπτεβρίου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Γεωργίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το MEGA έφερε στη μικρή οθόνη μια σειρά που θέτει ως σημείο εκκίνησης της ιστορίας της, την κυπριακή τραγωδία. Η «Famagusta», όπως είναι η λατινική ονομασία της πόλης φάντασμα, της Αμμοχώστου, έριξε φως σε δεκάδες συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τα γεγονότα του ’74, μιας πληγής που παραμένει ανοιχτή ως σήμερα.


Η σειρά του Αντρέα Γεωργίου Famagusta μπαίνει στο Netflix

Η μεγάλη παραγωγή με την υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου στη σκηνοθεσία και της Βάνας Δημητρίου στο σενάριο κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και έγινε η σειρά με τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης για φέτος στην ελληνική τηλεόραση.


Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το MEGA έφερε στη μικρή οθόνη μια σειρά που θέτει ως σημείο εκκίνησης της ιστορίας της, την κυπριακή τραγωδία.


Η «Famagusta», όπως είναι η λατινική ονομασία της πόλης φάντασμα, της Αμμοχώστου, έριξε φως σε δεκάδες συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τα γεγονότα του ’74, μιας πληγής που παραμένει ανοιχτή ως σήμερα.


Οι συντελεστές του Famagusta


Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος


Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Αντρέας Τσέλεπος, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Ανδρέας Χρυσάνθου


Και τα μικρά παιδιά: Άγγελος Γεωργίου και Αντρέας Χριστοδούλου


Στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Μακάριου, ο Γρηγόρης Βαλτινός


Στον ρόλο της Χαρίτας Μάντολες, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη


Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου


Σενάριο: Βάνα Δημητρίου


Έρευνα και συγγραφή αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων: Δημήτρης Τοκαρής


Σύμβουλος Δραματουργικής Εξέλιξης: Κώστας Καπώνης


Concept: Βάνα Δημητρίου – Αντρέας Γεωργίου


Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ραφαέλος Γεωργίου


Πρωτότυπη Μουσική: Χρίστος Στυλιανού


Επιμέλεια Μουσικής: Πέτρος Σεργάκης


Executive Producer: Κούλλης Νικολάου


Εκτέλεση Παραγωγής: G&N MAKE IT PRODUCTIONS LTD


Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Δε θα μπει στο "παγκόσμιο" Netflix βρε, μόνο για το ελληνικό κοινό και τους έλληνες συνδρομητές θα είναι η σειρά. Απλά ο Γεωργίου από χθες το προωθεί ως παγκόσμια επιτυχία. Να δουν οι ξένοι τις 8 λέξεις και την Αρετή στην Ελιά να φρίξουν...

      Έχετε δει πως παίζει ο πρωταγωνιστής Στέφανος Μιχαήλ;

      Διαγραφή
  2. Είπαμε, για να μην πληρώσουν φόρους για τις συνδρομές, αγοράζουν και ελληνικό περιεχόμενο.
    Η Αγγλία είναι εκτός ΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο αλλά πρέπει να μπει και σε άλλες χώρες εκτός Ελλάδας και Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Το Φαμαγκούστα είναι πολύ ωραία σειρά και θα έπρεπε να μπει και σε άλλες χώρες για να μάθουν για την εισβολή. Το Φαμαγκούστα είναι η καλύτερη σειρά της ομάδας Γεωργίου και απορώ γιατί βγάζουν τόση χολή εδώ μέσα. Ίσως γιατί δεν παίζει στο αγαπημένο τους κανάλι.

      Διαγραφή
    2. Ναι οι ξένοι δεν πρέπει να χάσουν τα άθλια σαπούνια του Γεωργίου και της Δημητρίου.

      Διαγραφή
  4. Για τη φορολογία το κάνουν. Αν είχαν αληθινό ενδιαφέρον για τις Ελληνικές παραγωγές θα προσπαθούσαν να κάνουν και κάτι δικό τους Ελληνικό και σίγουρα αυτές τις παραγωγές δεν θα τις πρόσφεραν μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com