Ticker

10/recent/ticker-posts

Αυτός θα παρουσιάσει τελικά το Money Drop



Το Money Drop, το ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 60 χώρες κι έχει χαρίσει τεράστια χρηματικά ποσά σε τυχερούς συμμετέχοντες, έρχεται στον Alpha με τον μοναδικό Φάνη Μουρατίδη!

Έχοντας διαγράψει μία λαμπρή καριέρα στην υποκριτική, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μικρή και μεγάλη οθόνη, ο Φάνης Μουρατίδης θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Πλέον θα τον απολαμβάνουμε καθημερινά και στο Money Drop, αναλαμβάνοντας τα ηνία της παρουσίασης του συναρπαστικού τηλεπαιχνιδιού.

Το Money Drop αποτελεί το μοναδικό τηλεπαιχνίδι όπου οι συμμετέχοντες ξεκινούν να παίζουν, έχοντας ήδη στα χέρια τους το έπαθλο: 200.000 ευρώ! Πόσα από αυτά τα χρήματα θα καταφέρουν να κρατήσουν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού;

Γνώσεις, καλή συνεργασία και ταχύτητα χρειάζεται το κάθε δίδυμο παικτών που συμμετέχει στο Money Drop. Μόνο 8 ερωτήσεις βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς και το υψηλό χρηματικό έπαθλο των 200.000 ευρώ.

Σε κάθε λάθος απάντηση, βλέπουν ένα μέρος των χρημάτων τους να κάνει drop δηλαδή να πέφτει στην καταπακτή και να χάνεται για πάντα. Αν όμως συνεργαστούν σωστά, συνδυάσουν τις γνώσεις τους και είναι γρήγοροι κι αποφασιστικοί, θα φύγουν από το παιχνίδι έχοντας κερδίσει ένα από τα υψηλότερα έπαθλα της ελληνικής τηλεόρασης.

Θάρρος, γνώσεις, ψυχραιμία και τύχη είναι τα συστατικά που χρειάζονται οι παίκτες για να κερδίσουν στο Money Drop! Έχουν ό,τι χρειάζεται;

Money Drop, με τον Φάνη Μουρατίδη.

Άχαστο παιχνίδι!

Έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha

#moneydrop

#alphatv


Δημοσίευση σχολίου

56 Σχόλια

  1. Ανέβηκαν και τα όρια συνταξιοδότησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι και τόσο μεγάλος

      Διαγραφή
    2. Εσύ μετά τα 50 ή και νωρίτερα, να παραιτηθείς από την δουλειά σου και να κλειστείς στο σπίτι.

      Διαγραφή
    3. @9.09 το σκέφτηκες πολύ πριν πετάξεις αυτή την μπούρδα; Άσε που ΔΕΝ αυξήθηκαν τα όρια συνταξιοδότησης!

      Διαγραφή
    4. Ναι, καλά. Άντε πνίξου κι εσύ.

      Διαγραφή
    5. Για τον 9:09 πήγε το άντε πνίξου.

      Διαγραφή
  2. @8.57 Πες τα! Με τον κάθε κομπλεξικό εδώ μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή, πιστεύετε ότι στους απλούς ανθρώπους δίνονται ευκαιρίες για "νέα καριέρα" μετά τα 50, όπως στον Μουρατίδη και τον Θαναηλάκη;
    Για συνέλθετε!
    Έτοιμοι κάθε φορά να δικαιολογήσετε τα πάντα, ενώ πολύς κόσμος έχει πεταχτεί από δουλειές (και από την τηλεόραση) μετά τα 40 και τα 50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι πάει να πει "νέα καριέρα"; Από πότε παράτησε ο Μουρατίδης την υποκριτική για να μιλάμε για νέα καριέρα; Είπε πουθενά ότι παρατάει το θέατρο, όπου δουλεύει ασταμάτητα κάθε χειμώνα;
      Αλλά ακόμα κι αν μιλήσουμε για "νέα καριέρα", πρέπει να πέσουμε να τον φάμε επειδή άλλοι πετάχτηκαν εκτός δουλειάς στα 50;; Τι λογική είναι αυτή;;; Θα τον κατηγορήσουμε επειδή δουλεύει σε αυτή την ηλικία;; Για σύνελθε εσύ!!!

      Διαγραφή
    2. @ 9:49
      Η επιλογή του έγινε μετά τη συμμετοχή του στο Maestro.
      Επίσης, το στέλεχος που επέλεξε Μουρατίδη και Θαναηλάκη είναι το ίδιο που πίστευε ότι θα κάνει μεγάλη επιτυχία ως παρουσιαστής ο Ηλίας Βρεττός.

      Διαγραφή
    3. Ναι και;;; Είναι αυτός λόγος για να κράξουμε τον Μουρατίδη;;; Τι σόι επιχειρήματα είναι αυτά;;; Για σύνελθε λέμεεεε!!!!

      Διαγραφή
    4. Μάλλον ο κύκλος σου είναι πολύ περιορισμένος γιατί εγώ ξέρω αρκετούς που μετά τα 40 έκαναν νέα ή και δεύτερη καριέρα. Μάλιστα γνωστή μου στα 53 της βρήκε την δουλειά των ονείρων της εξασφαλισμένη και καλοπληρωμένη. Γιατί το πάλεψαν και το κυνήγησαν ή γιατί απλά τους έτυχε τότε. Εσύ κοίτα να φτιάξεις τη δική σου καριέρα αν μπορείς και μετά κρίνε τις καριέρες των άλλων.

      Διαγραφή
  4. Το Money Drop σαν κονσεπ δεν πολύ τραβάει,όταν το έκανε η Σταυροπουλου είχε πολύ χαμηλά νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν το έκανε η Σταυροπούλου ήταν στο Star και έκανε γύρω στο 9.

      Διαγραφή
  5. Κανονικα θα επρεπε να μπει στο καθημερινο προγραμμα αντι για το deal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προχθές τους πείραζε ο Τσιμιτσέλης που δουλεύει σε Ελλάδα και Κύπρο, «διπλοθεσίτη» τον είπαν. Σήμερα τους πειράζει ο Μουρατίδης γιατί δουλεύει μετά τα 50. Δηλαδή πρέπει να λένε όχι σε προτάσεις για να μη πικραθεί ο κάθε κομπλεξικός που κάποιοι τα καταφέρνουν και αυτός όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν έρθουν τα μονοψήφια, να δούμε τι θα λες.
      Πάντως, τα μονοψήφια ως ηθοποιοί δεν τα γλίτωσαν.
      Τώρα έρχονται θα γευτούν τα μονοψήφια και ως "παρουσιαστές".
      Τρομερές επιτυχίες, τρομερά επιτεύγματα.

      Διαγραφή
    2. Τι να λέω βρε κακομοίρη για τα μονοψήφια; Τι με νοιάζει εμένα σαν απλό τηλεθεατή τα μονοψήφια; Κάτσε εσύ στη μιζέρια σου να μετράς νουμεράκια και να κράζεις όσο οι άλλοι δουλεύουν.

      Διαγραφή
    3. Εγώ αν κάνει μονοψήφια δεν θα πω τίποτα γιατί δεν με νοιάζει. Αν κάνει όμως διψήφια εσύ θα παραμιλάς.

      Διαγραφή
    4. @ 11:13
      Είσαι εντελώς κακομοίρα!
      @ 11:25
      Εσύ παραμιλάς ήδη!

      Διαγραφή
    5. Καμία σχέση οι δύο περιπτώσεις. Ο Μουρατίδης έχει μια σοβαρότητα και δεν έχει αναλωθεί σε χαζομάρες. Καλοδεχούμενος!

      Διαγραφή
    6. @11.31 το ποια είναι η κακομοίρα το βλέπουν όλοι. Είναι η ανεπάγγελτη αποτυχημένη που από την ζήλια της θέλει να θάψει τις καριέρες όλων όσων βρίσκουν δουλειά. Δηλαδή εσύ!!!!!

      Διαγραφή
    7. Διακοπτω για να πω οτι ο πρωτος που ειπε κακομοίρη τον άλλον ειναι φαουλ. Εριξε το επιπεδο της συζήτησης. Θα ήθελα τετοια άτομα που με το παραμικρό ρίχνουν το επιπεδο της συζήτησης οταν μιλάμε για τηλεοπτικά πρόσωπα και κάνουμε προβλεψεις για νούμερα, να απέχουν απ τη συζήτηση, γιατί δεν εχουν ωριμότητα να συζητήσουν αντικειμενικά και καταφευγουν σε υβρεις.

      Διαγραφή
    8. @ 11:41
      Πολύ σωστά.
      Επιτέλους, λίγη λογική στα σχόλια!

      Διαγραφή
    9. 11:35 σε λίγο θα κλαίγεται γιατί θίγεται η ηθική της υπόσταση και θα βαφτίσει τις κακίες και την τοξικότητά της/του κριτική σκέψη.

      Διαγραφή
    10. @11.41 & @11.44 (που μπορεί να είναι και το ίδιο πρόσωπο) η χολή που αμολάς απλόχερα δεν ονομάζεται ούτε κριτική ούτε σχολιασμός. Ονομάζεται κακία, κόμπλεξ και κακομοιριά. Το επίπεδο άρχισε να πέφτει από τότε που μίλησες με κακία για ηλικίες και δεύτερες καριέρες, οπότε μην ζητάς και τα ρέστα μετά γιατί μπορεί να πέσει ακόμα χαμηλότερα το επίπεδο και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το ρίξω για να σε φτάσω στο επίπεδο σου.

      Διαγραφή
    11. Διέκοψα και ήταν το μονο σχολιο που εκανα στη συζήτηση για να πω οτι ριχνετε το επιπεδο. Το άλλο σχολιο που έγραψα εδω είναι αυτό: 'Στο μέγκα οταν είχε παιξει δεν θυμαμαι να μου είχε κεντρίσει το ενδιαφερον ως παιχνίδι. Ειναι στον Αλφα που τα περισσοτερα πράγματα πηγαίνουν καλά. Ο παρουσιαστής θα δουμε πως θα τα παει.'
      Δεν ξέρω τι έκανε ο οριτζιναλ ποστερ οταν μιλησε για ηλικιες και δεν με νοιαζει. Δεν χαρακτήρισε κανέναν στη συζήτηση. Αυτο οταν γινεται ειναι αυτό που ρίχνει το επιπεδο. Κριμα γιατί αποδεικνύετε περιτρανα οτι δεν σας αξίζουν τα ελευθερα σχολια χωρις λογοκρισια. Πραγματικά κριμα.

      Διαγραφή
    12. @11:41 α τώρα θέλετε ωριμότητα. Γιατί τους ώριμους τους στέλνετε για απόσυρση.

      Διαγραφή
    13. @11.56 Άσε μας κουκλίτσα μου που δεν ξέρεις τάχα τι γράφτηκε και δεν σε νοιάζει αλλά κατά τα άλλα έχεις αντικειμενικότητα!

      Διαγραφή
    14. Θα πρότεινα ο καθενας να κανει το σχολιο του και να μην ψαχνετε για καβγα. Αν θελει ο αλλος να πει οτι ο Μουρατιδης κανει για το παιχνίδι, οκ. Αν θελει ο αλλος να πει οτι ο Μουρατιδης θα κανει μονοψηφια οκ. Γιατί απαντάτε ο ένας στον αλλον; Δεν ειναι ωραίο αυτο. Γραψτε ο καθένας το δικο του ξεχωριστό σχολιο

      Διαγραφή
    15. @12.01 Δεν είναι θέμα μονοψηφίων. Είναι θέμα ότι βγαίνει ο κάθε πικραμένος και κρίνει ότι ο άλλος στα 50 δεν δικαιούται να δουλεύει και να έχει δεύτερες καριέρες. Κατάλαβε πρώτα το θέμα.

      Διαγραφή
    16. @ 12:01 
      Συμφωνώ!
      Έχουν μετατρέψει τα σχόλια στο σάιτ σε Twitter και βρίζουν και προσβάλλουν.
      Κι όλα αυτά για να υπερασπιστούν τις επιλογές των καναλιών.

      Διαγραφή
    17. @12:05 πρώτα ξεκίνησε ο πρώτος σχολιαστής κάνοντας ηλικιακό ρατσισμό. Πρώτα αυτός προσέβαλε έναν άνθρωπο που δουλεύει μετά τα 50. Και μαζί με το μουρατίδη προσέβαλε και όλους του 50+.

      Διαγραφή
    18. @12.05 τις προσβολές τις ξεκίνησες εσύ. Μην μυξοκλαίς λοιπόν τώρα για την ηθική σου υπόσταση και τον χαμένο ανθυπολοχαγό.

      Διαγραφή
    19. 12:05 τότε σύμφωνα με την λογική σου όσοι κράζουν τον Μουρατίδη είναι από αντίπαλα κανάλια που θέλουν να πλήξουν μια νέα προσπάθεια που θα παίζει απέναντι από εκείνους. Ούτε κι αυτό είναι σωστό. Δεν συμφωνείς;

      Διαγραφή
    20. @12.05 και μην διαστρεβλώνεις τα πράγματα όπως σε συμφέρουν. Όλο αυτό δεν γίνεται για να υπερασπιστούμε τις επιλογές των καναλιών, αλλά το άδικο κράξιμο που τρώει κάποιος μόνο και μόνο επειδή κάνει την δουλειά του. Γκεγκε??

      Διαγραφή
    21. @12:05 και γιατί δηλαδή να μη δουλεύει ο πρώτος σχολιαστής σε αντίπαλο κανάλι; Ή ακόμα κι εσύ;

      Διαγραφή
  7. Το money drop στο mega είχε ψηλά νούμερα μετά στο σταρ είχε χαμηλά τώρα στον άλφα τι θα κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο μέγκα οταν είχε παιξει δεν θυμαμαι να μου είχε κεντρίσει το ενδιαφερον ως παιχνίδι. Ειναι στον Αλφα που τα περισσοτερα πράγματα πηγαίνουν καλά. Ο παρουσιαστής θα δουμε πως θα τα παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Χαχαχα σταμάτα θα θιχτεί η ηθική της υπόσταση....κλαίω!!!

      Διαγραφή
  10. @12:01 ο πρώτος σχολιαστής δεν σχολιάσε απλά. Έκανε ρατσιστικό σχόλιο, έχεις ακουστά τον ηλικιακό ρατσισμό; Δεν είδα να σε πειράζει αυτό. Τα ρατσιστικά σχόλια δεν θα μένουν αναπάντητα, θα παίρνουν και τις ανάλογες απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάτος ο στρατιώτης του αντιρατσισμού! 😂😂😂

      Διαγραφή
    2. @12.22 Να τη πάλι η κακομοίρα! Δες την πετιέται 😂😂😂

      Διαγραφή
    3. Για να ειρωνεύεσαι ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως ο ρατσισμός καταλαβαίνουμε γιατί γράφονται τέτοιου επιπέδου πικρόχολα σχόλια εδώ μέσα. Να σε χαίρονται.

      Διαγραφή
    4. 12:22 κι εσύ γιατί θίχτηκες; Είσαι ρατσιστής;

      Διαγραφή
  11. @tvnea Κλειστε τα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ μακάρι να τα έκλεινε. Αλλά σιγά μην τα κλείσει με τόσα κλικ που θα κερδίζει.

      Διαγραφή
    2. Άμα κλείσει τα σχόλια πώς θα περνάς μετά εσύ τη μέρα σου; Το έχεις σκεφτεί;;;

      Διαγραφή
    3. Πως το είχε πει μια ψυχή; Α ναι! «Τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία.» Έτσι είχε πει σε όποιον δεν συμφωνούσε μαζί του/της.

      Διαγραφή
    4. @12.32 Δεν ξέρω σε ποια περίπτωση αναφέρεσαι, όμως εδώ σε αυτή την ανάρτηση δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με συμφωνία ή διαφωνία με άποψη. Πολύ απλά διότι η χολή δεν είναι άποψη. Είναι καθρέφτης αυτού που την ξεστομίζει.

      Διαγραφή
    5. Γιατί να κλείσουν τα σχόλια ; Τι πρόβλημα υπάρχει;

      Διαγραφή
  12. Ε λοιπόν σήμερα δε ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε 😁😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com