Ticker

10/recent/ticker-posts

Αυτό ανακοίνωσε το Mega για την Φαίη Σκορδά

 


Το MEGA υποδέχεται με χαρά τη Φαίη Σκορδά στην τηλεοπτική του οικογένεια!

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει εδώ από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και έχτισε ισχυρούς δεσμούς με τους τηλεθεατές. Παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία, έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος στην τηλεόραση.

Πάντοτε ευγενική και άμεση στην επικοινωνία της με το τηλεοπτικό κοινό, η Φαίη Σκορδά επιμένει όλα αυτά τα χρόνια στην κλασική ψυχαγωγία. Άνθρωπος με αυξημένο το αίσθημα της ενσυναίσθησης για όσα συμβαίνουν γύρω μας, διαχειρίζεται με σεβασμό και διακριτικότητα τους καλεσμένους της αποδεικνύοντας πως οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις μπορούν να είναι προσωπικές.

Έχοντας καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με το πρωινό στη μικρή οθόνη, στέκεται με άνεση και δεξιότητα απέναντι σε όσα απασχολούν σήμερα τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και τον τηλεθεατή γενικότερα. Η Φαίη Σκορδά έρχεται να αφήσει το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, μέσα από το νέο πρόγραμμα του MEGA.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν.


Δημοσίευση σχολίου

35 Σχόλια

  1. Το μόνο που έχει καταφέρει να προσφέρει είναι καθημερινά εγκεφαλικά με το 5% και άφθονα χασμουρητά με όσα βαρετά χωρίς νόημα και συνοχή λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεμάτο ψεύδη το δελτίο τύπου.
    Ακόμη και το ότι ξεκίνησε να παρουσιάζει πρωινές εκπομπές στο Mega είναι ψέμα! 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιο κανάλι ξεκίνησε τις πρωινές; Δεν θυμάμαι.

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια είναι ότι πρωινό στις 10 από το μέγκα ξεκίνησε. Πιο πριν έκανε μεσημεριανό στις 12. Ποια άλλα «ψεύδη» έχει το δελτίο. Πες μας.

      Διαγραφή
    3. @12:04 Απορώ που είδες τα ψεύδη. Κανένας άλλος πάντως δεν τα βλέπει εκτός από σένα. Τυχαίο???

      Διαγραφή
    4. Κορίτσια, έκανε πρωινό στο Μακεδονία TV και είχε καλεσμένους τους παίκτες του Fame Story...

      Διαγραφή
    5. Ναι και; Αυτός είναι ο λόγος που βλέπεις ότι είναι ΓΕΜΑΤΟ ψεύδη;

      Διαγραφή
    6. Σας λέει πως είναι ψέμα αυτό που γράφουν στο δελτίο πως ξεκίνησε τα πρωινά από το Mega του λέτε που ακριβώς είναι το ψέμα αφού από εκεί ξεκίνησε απαντά πως έκανε πρωινό στο Μακεδονία. Από εκεί την πήρε η Ζήνα και την έφερε Αθήνα για να κάνει το μεσημεριανό στο Alter. Aντί λοιπόν να παραδεχτείτε πως το λάθος δεν το έκανε αυτός αλλά εσείς του λέτε πως δεν είναι λόγο αυτός να λέμε πως το δελτίο είναι γεμάτο ψέματα!!! Είστε απίστευτοι!! Εντάξει δεν είναι από την πρώτη ως την τελευταία γραμμή με ψέματα αλλά ξεκινά με ένα ψέμα όσον αφορά την καριέρα της και αυτό σοβαροί άνθρωποι και κανάλια που θέλουν να λέγονται μεγάλα δεν το κάνουν.

      Διαγραφή
    7. Άρα λοιπόν μιλάμε μόνο για 1 ΕΝΑ ψέμα. Όχι για δελτίο τύπου ΓΕΜΑΤΟ ψέματα. Δεν είμαστε εμείς απίστευτοι, εσείς δεν μιλάτε σωστά ελληνικά.

      Διαγραφή
  3. Τα θυμάστε τα «βασίλισσα Φαίη», «γλυκιά Φαιούλα», κλπ σχόλια που αποθέωναν την Σκορδά σε αυτό το σάιτ; Και όταν κάποιος τους έλεγε ότι το κορίτσι δεν κάνει πέφτανε όλοι να τον φάνε; Ε από τότε που πήγε στον σκάι αυτά κόπηκαν και τώρα που πήγε στο μέγκα, ένα πιο μεγάλο κανάλι και με παράδοση στην πρωινή ψυχαγωγία άρχισε το κράξιμο. Καταλάβατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ tv πριν το αλτερ...με πρωινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Μακεδονία TV τότε ήταν ένα περιφερειακό κανάλι, η υπόλοιπη Ελλάδα ούτε που την ήξερε, από το άλτερ την έμαθε. Αλλά και πάλι νομίζω πως έβγαινε κοντά στο μεσημέρι και όχι στις 10.

      Διαγραφή
    2. To Μακεδονία TV ήταν πάντα πανελλαδικής εμβέλειας, με ζωντανές εκπομπές, ξένες σειρές και ριάλιτι.
      Ήταν το κανάλι που έδειχνε αποσπάσματα από την ακαδημία του Fame Story.
      Στην εκπομπή της Σκορδά φιλοξενούνταν οι αποχωρήσαντες.

      Διαγραφή
    3. Ποτέ το Μακεδονία Tv δεν ήταν περιφερειακό κανάλι. Τι λέτε μερικοί εδώ μέσα; Επίσης το γραφεί τύπου του MEGA θα έπρεπε να κάνει μια έρευνα πριν γράψει μπαρούφες.

      Διαγραφή
    4. Το ότι μπορεί αρκετός κόσμος να μην την έμαθε από το Μακεδονία ή να μην το ήξερε ως κανάλι δε σημαίνει πως στο δελτίο υπάρχει το ψέμα πως ξεκίνησε το πρωινό από το Mega. Τους αρέσει ή όχι αυτό είναι ψέμα.

      Διαγραφή
    5. *στο δελτίο δεν υπάρχει το ψέμα... λάθος μου.

      Διαγραφή
  5. Σιγά το καναλάκι το Μακεδονία τιβί που πρέπει να το θυμόμαστε. Ποιος το έβλεπε; Άντε λίγο στην βόρεια Ελλάδα. Ακόμα και τώρα ποιος το βλέπει; Από το άλτερ έγινε γνωστή, τότε την έμαθε ο κόσμος από τα μεσημεριανάδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα βλέπω πολλά υπερ σχόλια, αρα αυτο που είπε ο 12:27 μ.μ. δεν ισχύει.

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και ισχύει. Όσοι ήμασταν και τότε εδώ, το θυμόμαστε πεντακάθαρα.

      Διαγραφή
  6. Άλλη μια μεγάλη επιτυχία στο πρωινό τηλετρελαδικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την πρώτη εβδομάδα θα κάνει νούμερα γιατί εντάξει μιλάμε για μια σημαντική επιστροφή. Από εκεί και πέρα αν φέτος σοβαρευτεί η Καινούριου και η ομάδα της και καθίσουν στο Λιάγκα θέματα που αυτός πετά τη σκούφια του δε νομίζω πως θα καταφέρει κάτι το ιδιαίτερο η Σκορδά πόσο μάλλον να χτυπήσει στα σοβαρά αυτούς τους δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σημαντική επιστροφή γιατί; Κάθε χρόνο είναι στην τηλεόραση. Έχει κάνει αποτυχημένο πρωινό ως κεντρική παρουσιάστρια σε άλλα δύο κανάλια. Στο ένα της έφεραν άλλο παρουσιαστή για να σωθεί η εκπομπή και στο δεύτερο την άλλαξαν ζώνη. Το Mega ευτυχώς δε νοιάζεται για τα νούμερα γιατί η γυναίκα δεν το έχει καθόλου. Και με τόσο αμφιλεγόμενο πάνελ που ο ένας θα βρίζει εμμονικά Λιάγκα και ο άλλος Καινούργιου, κλάφτα Χαράλαμπε. Πέρασαν οι εποχές που οι Ελενίτσες έβγαζαν σεζόν επειδή άφηναν υπονοούμενα για τα προσωπικά τους.

      Διαγραφή
  8. ∅ "στέκεται με άνεση και δεξιότητα απέναντι σε όσα απασχολούν σήμερα τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και τον τηλεθεατή γενικότερα" -> ΨΕΜΑ.
    ∅ "Πάντοτε ευγενική και άμεση στην επικοινωνία της με το τηλεοπτικό κοινό, η Φαίη Σκορδά επιμένει όλα αυτά τα χρόνια στην κλασική ψυχαγωγία" -> ΨΕΜΑΤΑ.
    ∅ "διαχειρίζεται με σεβασμό και διακριτικότητα τους καλεσμένους της αποδεικνύοντας πως οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις μπορούν να είναι προσωπικές" -> ΨΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι βρε αγάπη μου, αλλά αν το πάρουμε έτσι ΟΛΑ τα δελτία τύπου γεμάτα ψέματα είναι. Βρες μου ένα δελτίο τύπου που να ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα. Μήπως ανταποκρίνονται αυτά που διαβάζουμε κάθε χρόνο για την Καινούργιου και τον Λιάγκα; Μην τρελαθούμε!

      Διαγραφή
    2. Είχε δίκιο ο 4:45 τώρα..Όλα τα δελτία τύπου ή έστω σχεδόν όλα περιέχουν αν όχι μικρά ή μεγάλα ψέματα έστω υπερβολές .Όπως τα δελτία τύπου που βγαίνουν από πολλά κανάλια για τις πρωτιές τους και ας ήταν πρώτοι μόνο μια μέρα .Τώρα στην συγκεκριμένη περίπτωση Δηλαδή τι ήθελες να κάνουν στο δελτίο τύπου να την βρίζουν ή να λένε είναι χάλια είναι αποτυχημένη ; Τότε γιατί την πήρε το κανάλι εξαρχής; Στο κάτω κάτω όταν ένα κανάλι φέρνει στο δυναμικό του ένα πρόσωπο πάντα το αποθεώνει το τι γίνεται μετά είναι άλλο θέμα ..

      Διαγραφή
  9. Θα βγαίνει από το πλατό της Μενεγάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάπου γράφτηκε πως θα έχει θέση στο πάνελ ο Αντρέας Μικρούτσικος. Ίσως εκεί θα ποντάρει για νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Buongiorno ο τίτλος της Σκορδά... έκπληξη ομολογώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει δύσκολη ορθογραφία και όταν προφέρουν οι Έλληνες τη συγκεκριμένη λέξη ακούγεται γελοίο.
      Το "Ciao ANT1" της Κορομηλά ήταν πανεύκολο.

      Διαγραφή
    2. 11.17 Ότι να ναι! Το your face sounds familiar πως σου φάνηκε; Ήταν εύκολο;

      Διαγραφή
    3. @ 11:41
      1. Για το YFSF εσύ μίλησες, όχι εγώ.
      2. Εδώ και πολλά χρόνια οι Έλληνες μαθαίνουν αγγλικά από το δημοτικό.

      Διαγραφή
    4. Ναι το ανέφερα ως παράδειγμα δύσκολου και μάλιστα μακροσκελούς τίτλου.
      Δεν έχει να κάνει με αγγλικά vs ιταλικά γιατί το buongiorno τι ξέρουν μέχρι και οι παππούδες.

      Διαγραφή
  12. Buongiorno μου κάνει όνομα πιτσαρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com