Ticker

10/recent/ticker-posts

Το MEGA ανακοινώνει τον Λάκη Λαζόπουλου - Τι θα παρουσιάσει ;

 


Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA και φέρνει ξανά στην τηλεόραση το θρυλικό «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Πληθωρικός και αεικίνητος. Ευθύς και καίριος. Με λόγο απλό, αλλά διεισδυτικό. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι παλμογράφος της κοινωνίας.

Συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων δημιουργών της γενιάς του. Συνεπής στις αρχές του, όπως τις υπαγορεύουν η ηθική και οι πεποιθήσεις του. Η πορεία του στον χώρο του Πολιτισμού και το κοινό που τον ακολουθεί τόσα χρόνια, υπογραμμίζουν τη διαχρονικότητά του.

Από την υποκριτική σε τηλεόραση και θέατρο μέχρι τη συγγραφή σεναρίων και την παραγωγή θεατρικών έργων, έχει αφήσει ξεκάθαρο προσωπικό αποτύπωμα. Κορυφαίος «σταθμός» στη διαδρομή του, οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» στο MEGA, μέσα από τους οποίους γεννήθηκε η -επίσης δική του- πρώτη ζωντανή σατιρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Με το δηκτικό χιούμορ και τον καυστικό σχολιασμό του, ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA, για να υπηρετήσει «το πιο περήφανο λαϊκό είδος ψυχαγωγίας», όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τη σάτιρα, με το ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

H Alter Ego Media τον καλωσορίζει και του εύχεται μια δημιουργική σεζόν.


Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Που θα χωρέσουν όλα αυτά όταν η Γη της Ελιάς ξεκινάει 20:55 και τελειώνει 22:45 6 φορές την εβδομάδα; Έχουμε και λέμε: Ταμπού, Famagusta, Maestro, Άγιος Παΐσιος, Έχω Παιδιά, 7 Κλωστές, Αθώοι, Hotel με Μ. Λεβεντογιάννη, Champions League, Νικολούλη, Mega Stories, Μεγάλη Εικόνα, Ουγγαρέζος, Super Μπάλα Live, Σπίτι με το Mega (άγνωστο).

    Μήπως ήρθε η ώρα η Ελιά να γίνει όπως οι κλασικές σαπουνόπερες ωρίαια, τύπου 21:00-22:00 ή 21:00-22:15; Άλλωστε η περισσότερες σκηνές είναι ανούσιες και δεν προσφέρουν τίποτα στην πλοκή της σειράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα αυτά που έγραψες δεν θα προβληθούν όλα μαζί, κάποια θα μπουν στο β μισό ενώ κάποια θα τελειώσουν στο πρώτο μισό

      Διαγραφή
    2. Hotel και Αθωοι θα πανε για Οκτωβρη 2025

      Διαγραφή
    3. Κοινώς θα ξεπετάξουν όπως-όπως Famagusta, Maestro, 7 Κλωστές και Άγιο Παΐσιο που έχουν 5-6 επεισόδια, Έχω Παιδιά και Hotel που υποτίθεται θα παίζουν Παρασκευή ή 21:00 ή 23:00 λόγω Ελιάς βλέπω να κόβονται και θα μείνουν στο πρόγραμμα τα σαπούνια Ελιά, Ταμπού, ποδόσφαιρο και Λάκης.

      Και τα late night όπως και πέρυσι θα παίζουν μια φορά στους δυο μήνες και Νικολούλη 20 εκπομπές όλη τη σεζόν. Για Ρούλα ειπώθηκε πως ίσως βγάζει Σπίτι με το Mega μόνο παραμονές Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, Απόκριες και Πάσχα. 3-4 επετειακά επεισόδια.

      Διαγραφή
    4. Μια χαρά χωράνε όλα. Η Ελιά Δευτέρα με Πέμπτη 21:00-22:50/22:40 όπως πέρσι. Κυριακή με Τρίτη (ή Τετάρτη, αν δεν έχει ποδόσφαιρο) το Ταμπού 22:50-00:10 (στη θέση του Ναυαγίου), Μεγάλη Εικόνα και Mega Stories μια φορά τη βδομάδα το καθένα (το ένα Δευτέρα και το άλλο Τρίτη) αμέσως μετά το Ταμπού, η Famagusta Κυριακή στις 21:00 και όταν παίξουν και τα 8 επεισόδια, μπορει να μπει στη θέση της ο Παΐσιος. Ο Maestro Πέμπτη στις 22:40 και, όταν ολοκληρωθεί, οι 17 κλωστές που έχουν μόλις 6 επεισόδια και δεν μπορούν να μπούνε πιο νωρίς λόγω ακαταλληλότητας. Παρασκευή στις 21:00 το Έχω Παιδιά και μετά κάποια επανάληψη σειράς μέχρι να πάει 23:00/23:30 και να αρχίσει η Νικολούλη. Σάββατο βράδυ ο Λαζόπουλος (αφού δεν θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα η Ρούλα). Έτσι κι αλλιώς Αθώοι και Ξενοδοχείο/Hotel πρόκειται να βγούνε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Μέχρι τότε θα έχει αδειάσει και η Πέμπτη, για να μπούν εκεί οι Αθώοι.

      Διαγραφή
  2. Ο μετρ της προπαγάνδας επιστρέφει στην Ελληνική τηλεόραση. Ελπίζω να το έχει πάρει χαμπάρι ότι δεν ζούμε στο 2015 πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω γιατι πιστευω οτι θα παιζει Σαββατο στις 21:00; Η Ρουλα Κορομηλα τι κανει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γω αυτο πιστεύω. Την Κορομηλά τη σχολασαν με συνοπτικες διαδικασίες.

      Διαγραφή
  4. Α καλά! Από το κακό στο χειρότερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τραγικό. Δεν είναι τυχαίο το ότι το κοινό του έχει γυρίσει την πλάτη τόσα χρόνια. Πολιτική προπαγάνδα, προσωπικές εμμονές, τοξικότητα και κακόγουστα αστεία με κλανιές. Δεν έλειψε σε κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα παρουσιάσει την αποδομηση του Στεφανου Κασσελακη για την "πανηγυρική" έλευση του Τσίπρα .Και κάπως έτσι θα βοηθήσει και στην διάσωση του απατεώνα Μητσοτάκη.Δουλιτσα να υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com