Ticker

10/recent/ticker-posts

Λάκης Λαζόπουλος: Ένα βήμα πριν τις υπογραφές με το MEGA;

 


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στη μικρή οθόνη είναι σε καλό δρόμο.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες οι άνθρωποι του MEGA βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τον γνωστό δημιουργό Λάκη Λαζόπουλο, εξετάζοντας την επάνοδο του στην τηλεόραση με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Λέγεται ότι έχουν ξεπεραστεί τα όποια προβλήματα που υπήρχαν στο ξεκίνημα των συνομιλιών με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα. Το μόνο που απομένει βέβαια είναι η υπογραφή των σχετικών συμβολαίων.

Πηγή: youfly.com

Δημοσίευση σχολίου

29 Σχόλια

  1. Ελπίζω με λιγότερη προπαγάνδα αυτή τη φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία αχαχα

      Διαγραφή
    2. Γιατί όχι; Αρκετή προπαγάνδα τρώμε από την μία πλευρά (σκάι, ΕΡΤ, αντ1, κλπ). Ας ακούσουμε και μια αντιπολιτευτική φωνή.

      Διαγραφή
    3. Λαζοπουλος και προπαγάνδα πάνε μαζί

      Διαγραφή
    4. 6:47 Άλλο προπαγάνδα και άλλο αντιπολιτευτική φωνή. Άλλωστε αντιπολίτευση δεν είναι μόνο ο Σύριζα.

      Διαγραφή
    5. Βεβαίως 9:27. Το ίδιο ισχύει και σε περιπτώσεις τυπου Πορτοσαλτε, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

      Διαγραφή
  2. Για τηλεθεατές με iq ραδικιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως. Το ίδιο και στην περίπτωση Πορτοσαλτε, για να μην παραλείπεται.

      Διαγραφή
  3. Όπως έχει δικαίωμα να σχολιάζουν/κάνουν προπαγάνδα οι Πορτοσάλτε, Οικονόμου, κλπ έτσι έχει δικαίωμα και ο Λαζόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικαίωμα μπορεί να έχει. Αυτό τον κάνει όμως και αξιόπιστο ή αντικειμενικό;

      Διαγραφή
    2. Άσε που η προπαγάνδα δεν έχει καμία σχέση με την σάτιρα, την οποία υποτίθεται πως υπηρετεί. Υποτίθεται...

      Διαγραφή
    3. Ο Λαζόπουλος ποτέ δεν έκρυψε ότι ανήκει στον χώρο της Αριστεράς. Ούτε δουλειά του Λαζόπουλου είναι να ενημερώνει το κοινό αξιόπιστα και αντικειμενικά όπως είναι η δουλειά του δημοσιογράφου δηλ Πορτοσάλτε, Οικονόμου, κλπ οι οποίοι ποτέ δεν δήλωσαν που ανήκουν πολιτικά (δικαίωμά τους) και το παίζουν ουδέτεροι αλλά μια χαρά την κάνουν την προπαγάνδα τους.

      Διαγραφή
    4. Και σου ξαναλέω ότι η προπαγάνδα δεν έχει καμία σχέση με την σάτιρα. Αντίθετα, η σάτιρα απαιτεί αξιοπιστία και αντικειμενικότητα για να μην καταντήσει προπαγάνδα όπως του συγκεκριμένου. Αν ήθελε ας κατέβαινε υποψήφιος, δεν τον εμπόδισε κανείς. Επίσης άλλο πράγμα ο χώρος της αριστεράς και άλλο η προπαγάνδα για συγκεκριμένο κόμμα.

      Διαγραφή
    5. Η αλήθεια είναι ότι και στις 2 περιπτώσεις στις οποίες αναφέρεστε, ναι, γίνεται της προπαγάνδας.

      Διαγραφή
    6. Σωστά άλλο σάτιρα και άλλο προπαγάνδα. Όπως και άλλο ενημέρωση και άλλο προπαγάνδα. Προπαγάνδα για συγκεκριμένο κόμμα κάνουν και οι δημοσιογράφοι που αναφέρθηκαν και αρκετοί άλλοι επίσης. Ή δεν θα υπάρχει καθόλου προπαγάνδα, πράγμα σχεδόν αδύνατον ή αν υπάρχει θα υπάρχει από όλα τα κόμματα και δεν θα σας ενοχλεί μόνο μια συγκεκριμένη προπαγάνδα. Όπου οι άλλοι και ο Λαζόπουλος λοιπόν.

      Διαγραφή
    7. 7:52 "Όπου οι άλλοι και ο Λαζόπουλος λοιπόν"....
      Ναι, στον αγύριστο.

      Διαγραφή
  4. Δεν τρελαίνομαι με Λαζόπουλο, είναι ξεπερασμένο πια το χιούμορ του... ΟΜΩΣ για τα δεδομένα της γερασμένης ελληνικής τηλεόρασης που είναι τίγκα στη σαπουνόπερα, το ριάλιτι και τη κυβερνητική προπαγάνδα είναι μια χαρά. Μην πω οτι είναι και ...ανάσα δροσιάς μέσα σε όλη αυτή την έλλειψη σάτιρας και κριτικής.

    5 χρόνια τώρα το 80% των καναλιών ταίζει ασύστολη κυβερνητική προπαγάνδα τους τηλεθεατές σε καθημερινή βάση... ε ας δούμε και λίγη αριστερόστροφη προπαγάνδα απο τον Λαζόπουλο έτσι για αλλαγή!

    ΥΓ... Ευτυχώς που τα ''χάλασε'' ο Μαρινάκης με τον Μητσοτάκη τα τελευταία χρόνια και έτσι βλέπουμε κάποια δυνατά ερευνητικά ρεπορτάζ στα δελτία του καναλιού για υποκλοπές, Τέμπη, σκάνδαλα κτλ και τώρα θα έχουμε και προσθήκη Γιάμαλη τα ΣΚ και ίσως και σάτιρα Λαζόπουλου. Γιατί τον Μαρινάκη αν τον νευριάσεις γίνεται... αντικειμενικός...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα τι μας λες; Ότι σε ενοχλεί η μία προπαγάνδα, αλλά δεν σε ενοχλεί η άλλη. Αλλά υποτίθεται απαιτείς αντικειμενικότητα κατά τα άλλα...
      Και όταν λες αριστερόστροφη εννοείς τον Σύριζα; Είναι ο Σύριζα αριστερά αλήθεια;

      Διαγραφή
    2. Αδικα τσαντιζεστε εσεις οι 2. Και τα 2 πράγματα, δηλαδή ο Λαζόπουλος, για την οποία αναφέρεστε εσείς ο μεν δεύτερος, και αυτή η κυβερνητική προπαγάνδα βλ. Πορτοσαλτε και σια, για την οποία αναφέρεστε εσείς ο δε πρωτος, μια χαρά προπαγάνδα είναι, και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Σας το λέω με πολλη πολλή μεγάλη αγάπη.

      Διαγραφή
    3. 6:29 Μα το ίδιο λέω κι εγώ ο 2ος (ο 5:47). Συμφωνώ απόλυτα ότι και τα 2 είναι προπαγάνδα. Αυτό που λέω μόνο είναι ότι δεν μπορεί να καταδικάζουμε τη μία και να καλωσορίζουμε την άλλη. Γιατί αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι δήθεν θέλουμε αντικειμενικότητα, αλλά στην πραγματικότητα γουστάρουμε την άλλη προπαγάνδα.

      Διαγραφή
  5. 4:54 ακριβώς! Πολύ σωστός! Δεν γίνεται να μην τους πειράζει η κυβερνητική προπαγάνδα που κυριαρχεί σε όλα σχεδόν τα κανάλια και να τους πειράζει η μια φωνή του Λαζόπουλου. Και αν αύριο ο Μαρινάκης τα ξαναβρεί με τον Μητσοτάκη θα χαθεί και η όποια μικρή αντιπολιτευτική φωνή όπως γίνονταν άλλωστε τα τελευταία 5 χρόνια και πιο πριν με το αντισύριζα μέτωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος. Είμαστε κι εμείς που μας πειράζουν και οι δύο προπαγάνδες. Εσύ αντιθέτως μάλλον γουστάρεις συριζαϊκή προπαγάνδα απ' ότι φαίνεται από όσα γράφεις.

      Διαγραφή
    2. Εγώ δεν γουστάρω καμία προπαγάνδα. Εσύ γουστάρεις την ολοκληρωτική κυβερνητική προπαγάνδα και φαίνεται ξεκάθαρα γιατί σε ενοχλεί αυτή η ΜΙΑ συριζέικη προπαγάνδα (που δεν το έχουμε δει καν ακόμα αν θα κάνει προπαγάνδα και μάλιστα συριζέικη γιατί τελευταία τα χώνει χοντρά και στον σύριζα). Απλά δεν θες κανέναν αντίλογο, καμμία αντίδραση, καμμία αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

      Διαγραφή
    3. Πας καλά; Γράφω ξεκάθαρα ότι με ενοχλούν και τα δύο. Εσύ αντίθετα τι γράφεις; Αφού υπάρχει η μία η κυβερνητική, ας υπάρχει και του Σύριζα. Απλή κατανόηση κειμένου.
      Όσο για τον Λαζόπουλο δεν τα χώνει στον Σύριζα ακριβώς, αλλά έχει εμπλακεί στην εσωκομματική διαμάχη.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com