Ticker

10/recent/ticker-posts

MEGA: Παρολίγον εμφύλιος πόλεμος για τα μάτια του Μικρούτσικου

 


Μπορεί ακόμα να μην ξεκίνησε η τηλεοπτική σεζόν, ξεκίνησαν όμως οι κόντρες και μάλιστα οι ενδοκαναλικές. Ένα πρώτο δείγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει μόλις δοθεί το σήμα της εκκίνησης.

Εν προκειμένω μάλιστα το μήλον της έριδος είναι μια παλιά καραβάνα της τηλεόρασης που αν μη τι άλλο φαίνεται πως όχι μόνο τις αγαπά ο ίδιος, αλλά τις εμπνέει κιόλας άμα τη εμφανίσει του. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο που από τη νέα χρονιά οι τηλεθεατές θα τον βλέπουν από τη συχνότητα του MEGA.

Ωστόσο, πίσω από την συνεργασία του με το κανάλι υπάρχει έντονο παρασκήνιο, καθώς λίγο έλειψε να δημιουργηθεί “διπλωματικό” επεισόδιο για το ποια εκπομπή θα τον συμπεριλάβει στο πάνελ του.

Έτσι, ενώ αρχικά είχε συζητηθεί να είναι στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού το Σαββατοκύριακο καθώς από αυτή τη σεζόν θα φέρει την υπογραφή της Barking well media του Νίκου Κοκλώνη, τελικά λίγο πριν το φώτο φίνις έγινε η μεγάλη ανατροπή και ο Ανδρέας Μικρούτσικος “απήχθη” από την Φαίη Σκορδά κυριολεκτικά στο παρά πέντε καθώς πέρα από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η παρουσιάστρια φαίνεται πως δυσκολεύτηκε πολύ να κλείσει την υπόλοιπη σύνθεση της εκπομπής.

Την εξέλιξη, όμως, αυτή δεν καλοείδε ο Κώστας Τσουρός και έτσι τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν να βρουν την χρυσή τομή ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές για να μην υπάρχουν γκρίνιες ακόμα δεν ξεκίνησε η σεζόν.

Έτσι, αποφασίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος να εμφανίζεται τέσσερις φορές την εβδομάδα στο “Buongiorno” και μια φορά στο “Ακόμα δεν είδες τίποτα” του Τσουρού, ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Πηγή: youfly.com - Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Αυτό που τσακώθηκαν για το ποιος θα έχει τον Μικρούτσικο με ξεπερνά! Σιγά τον σχολιαστή. Τον είχε και η Καινούριου και στο τέλος έμεινε να κλαίει και να δηλώνει σοκαρισμένη από το πως έληξε η συνεργασία. Από μια αποτυχία έρχεται στην τελική. Σιγά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ti akouo k den soriazimai kalokairiatika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι κάνουν νούμερα τα κανάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλίμονο τέτοιο κελεπούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com