Ticker

10/recent/ticker-posts

Ελεονώρα Μελέτη: «Αν το Mega Καλημέρα έκανε 25% δεν θα είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα»

 


Για την πρόωρη ολοκλήρωση του «Mega Καλημέρα», αλλά και για την πρόταση για τις ευρωεκλογές απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Η απόφασή σου να πεις το «ναι» για το ευρωψηφοδέλτιο θα ήταν το ίδιο εύκολη αν η εκπομπή σου στο Mega έκανε 25%;

Αν έκανε 25% δεν θα είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα, επομένως δεν θα είχε ανοίξει η πόρτα για να μου γίνει αυτή η πρόταση. Θεωρώ ότι κι εγώ μπορεί να μην ένιωθα καιρό πριν ότι θέλω να κλείσω τον κύκλο μου σε αυτό το είδος και ύφος εκπομπής αν η εκπομπή έκανε 25%, αλλά μάρτυρές μου οι άνθρωποι του Mega, από την αρχή της περσινής σεζόν είχα κάνει παντελώς ξεκάθαρη την πρόθεσή μου να είναι η τελευταία μου χρονιά σε αυτό που παρουσίαζα.

Το ίδιο ξεκάθαρα είχα εκφράσει την επιθυμία μου και γι’ αυτό με το οποίο ήθελα να καταπιαστώ τηλεοπτικά. Πριν από την πρόταση για την Ευρωβουλή, είχαμε δώσει τα χέρια με τον σταθμό ώστε να βρίσκομαι στον προγραμματισμό του επόμενου έτους και οι συζητήσεις αφορούσαν δύο τηλεοπτικά αντικείμενα σε διαφορετική ζώνη και χαρακτήρα.

Το «ναι» στο ευρωψηφοδέλτιο ειπώθηκε γιατί δεν υπήρχε πια η εκπομπή στον αέρα και η πρόταση ήταν πολύ τιμητική. Όφειλα, στον εαυτό μου τουλάχιστον, να κάνω την προσπάθειά μου, γνωρίζοντας ότι αν το αποτέλεσμα είναι θετικό δεν θα επηρεάσει καθόλου τα τηλεοπτικά δεδομένα. Δεν κόπηκε η εκπομπή επειδή μου έγινε πρόταση. Η πρόταση μου έγινε στο παρά πέντε ακριβώς επειδή αποδεσμεύτηκα τηλεοπτικά.

Άρα, έτσι απαντάς και σε μια φήμη που κυκλοφορούσε και σε ήθελε να γνωρίζεις για την υποψηφιότητά σου ήδη από την περίοδο των γιορτών.

Η πρόταση μου έγινε 9 Απριλίου και έγινε γνωστό δύο μέρες μετά. Μέχρι τότε δεν είχε γραφτεί το παραμικρό. Δεν γίνεται μέχρι τότε να είχαν γίνει ραντεβού και συναντήσεις και να μη με είχε δει ένα μάτι.

Μπορεί να είχε γίνει μια πρώτη προσέγγιση νωρίτερα.

Η πρώτη προσέγγιση έγινε στις 8 Απριλίου καθώς ετοιμαζόμουν να παρουσιάσω μια εκδήλωση σχετικά με τις γυναίκες. Τότε κλείστηκε ραντεβού για την επόμενη μέρα.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Μα έκανε πάντα 5%. Για την ακρίβεια δεν το ξεπερνούσε ΠΟΤΕ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Μιλάει και έχει δώσει 15 συνεντεύξεις και μιλάει ως επιτυχημένη με μια εκπομπή που από τον Μάιο του 2022 (1η σεζόν) είχε πέσει κάτω από το 7% και δεν ανέβηκε ποτέ ξανά προς τα πάνω. Απλά υπήρχε στο πρόγραμμα του σταθμού.

      Μόνος ανταγωνιστής της το Ώρα Ελλάδος στο Open. Μέχρι και οι Συνδέσεις της ΕΡΤ1 και οι επαναλήψεις της ΕΡΤ2 και του Μακεδονία TV ήταν μόνιμα πάνω από την Μελέτη.

      Διαγραφή
  2. Καμιά πολιτική δήλωση έχει σκοπό να κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος τη θυμάται το 2015 να κράζει γυναίκες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για πράγματα άσχετα με την πολιτική;
    Επίσης, δεν μιλά ποτέ για πολιτική.
    Έφτασε 45, δηλώνει "δημοσιογράφος" και δεν ξέρει τα εθνικά θέματα, τα διεθνή, διαφορές με Τουρκία, οικονομικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα και στο mega καλημερα, εκτος του να επιτρέπει να ακούγονται, είχε κάνει και η ίδια αντι-φεμινιστικά σχόλια

      Διαγραφή
  4. Εγώ το μόνο που θυμάμαι από την καριέρα της είναι 1) να ρεύεται επίτηδες μπροστά στην κάμερα (και καλά cool και προχωρώ), 2) τα (ψεύτικα) πλάνα από τον δήθεν γάμο της με τον τότε σύντροφό της (ήταν πρωταπριλιά), 3) να κάθεται στο στούντιο στα γόνατα για να μας δείχνει τι πόζες κάνουν οι διάσημες για να μην φαίνεται η κυτταρίτιδα και φυσικά 4) να σκηνοθετεί τσόντα και να επισκέπτεται καφέχασισοποτείο της Ολλανδίας στα πλαίσια δημοσιογραφικής έρευνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5) όταν αντικατέστησε την Μενεγάκη να δηλώνει με νόημα σε συνέντευξή της πως ποτέ δεν θα γίνει ξανθιά και δεν θα βάλει στήθος και 6) να ξεκατινιάζεται με μεγάλη σταρ (δεν ζει πια) γιατί τόλμησε (η σταρ) να της κάνει κριτική.

      Διαγραφή
    2. Εγώ θυμάμαι που έφερνε στο πλατό του Πρωινού Καφέ τη Σάσα Μπάστα (πουλέν του Αντ1 τότε από το Όλα) και η Σάσα ως δασκάλα και απόφοιτος μουσικού γυμνασίου στη Ξάνθη μάθαινε στην Μελέτη, στην Κατερίνα Στικούδη και στην Έλενα Πολυκάρπου πως να παίζουν κλαρίνο. Και ρωτούσε η Μελέτη για τις τρύπες του κλαρίνου και φώναζε η Μπάστα κλειδιά λέγονται όχι τρύπες...

      Διαγραφή
    3. Μελέτη, Μπάστα, Πολυκάρπου, ΑΝΤ1 πόση τρασίλα σε ένα σχόλιο;

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com